- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
- Konu Sahibi Psikolojik Deliii
-
Hayır burunda hırıltı yok. Tuvalette de sorun yok. Ama yiyip içmiyor .bugün farkettim. Şimdi de koltuğun altına girdi çıkmıyorevet cigerlerinde bir problem olabilir. hırıltı varmı burundan gelen? yemesi içmesi ne durumda? kaç aylık? yavru kediler genelde uyur ama yemeden içmeden tuvalet yapmadan değil. tuvaleti ne durumda ıshal kan vb. bir durum var mı?
Hiç beklemeyin normal bir durum değil yemek yememesi bile anormal zaten.... mutlaka bir veteriner görsün yarın.Hayır burunda hırıltı yok. Tuvalette de sorun yok. Ama yiyip içmiyor .bugün farkettim. Şimdi de koltuğun altına girdi çıkmıyor
yavru kedi sürekli uyur zaten . Bazen sıcaktan çok etkilenir ve hızlı nefes alıp verirler . Serin bir yere koyun ve takip edin biraz .Neden kimse cevap vermiyor.. illa elti Kaynana konusu mu açalım.. kimse cevap vermicekse bu forum neden var .. bdv ye yazinca da buraya taşınıyor...
Veterinerle konuştuk.. yüksek bi yerden mi düştü diye sordu. Böyle bir hastalık var dedi.. bilmiyorum yaa çok kötü oluyorum onu bu halde gorunceHiç beklemeyin normal bir durum değil yemek yememesi bile anormal zaten.... mutlaka bir veteriner görsün yarın.
Bugün oldu ne olduysa çok hızlı nefes alıp veriyor... Ayağa kaldırıyorum o şekilde bile uyuyo..daha yeni sahiplendim...yavru kedi sürekli uyur zaten . Bazen sıcaktan çok etkilenir ve hızlı nefes alıp verirler . Serin bir yere koyun ve takip edin biraz .
Kaç aylık peki .Bugün oldu ne olduysa çok hızlı nefes alıp veriyor... Ayağa kaldırıyorum o şekilde bile uyuyo..daha yeni sahiplendim...
Bilmiyorum kii.. 2bucuk olabilir galibaKaç aylık peki .
kaç aylık bu yavrucak? veterinere götürün lütfen beklemeyin. belki bir rahatsızlığı var belki doğru mamayı vermiyorsunuz belkid eo yüzden yemiyor? üşütmüşte olabilir? lütfen veterinere götürün onu. mümkün mertebe sıcak tutun ne kadarlık olduğunu bilmiyorum ama çok yavru kedi baktım hiçbirinin böyle sorunu yoktu veterinerde gördüğüm bir yavruda vardı. onuda çocuklar çok sıkmış karnından o yüzden olmuş. arakdaşımın kediside bağışıklık sistemi iyi gelişmediğinden öyle olmuştu.bağışıklık sistemi güçlendirmek için şurup almışlardı veteriner tavsiyesi ile düzeldi sonra. o yüzden beklemeyin götürün burdan birşey yapamayız zaten ama birşey yemesi önemli açta kalmasın anne sütümü yaş mamamı ne veriyorsunuz bilmiyorum. kaç aylık olduğunu söylersenizBugün oldu ne olduysa çok hızlı nefes alıp veriyor... Ayağa kaldırıyorum o şekilde bile uyuyo..daha yeni sahiplendim...
Sabah goturcem inşaallah.. tam bilmiyorum ama 2bucuk olabilir... Evde ki kedim ne yiyosa onu yiyo kuru mama yani.. veteriner e sormuştum özellikle bir sorun olmaz dedi... Severek yiyodu. Koltuğun altindan çıkmıyor yaa. Çok üzülüyorum. İlk kedimi de bunun kaderken almıştım. Hiç böyle bi sorunla karşılaşmamıştım..kaç aylık bu yavrucak? veterinere götürün lütfen beklemeyin. belki bir rahatsızlığı var belki doğru mamayı vermiyorsunuz belkid eo yüzden yemiyor? üşütmüşte olabilir? lütfen veterinere götürün onu. mümkün mertebe sıcak tutun ne kadarlık olduğunu bilmiyorum ama çok yavru kedi baktım hiçbirinin böyle sorunu yoktu veterinerde gördüğüm bir yavruda vardı. onuda çocuklar çok sıkmış karnından o yüzden olmuş. arakdaşımın kediside bağışıklık sistemi iyi gelişmediğinden öyle olmuştu.bağışıklık sistemi güçlendirmek için şurup almışlardı veteriner tavsiyesi ile düzeldi sonra. o yüzden beklemeyin götürün burdan birşey yapamayız zaten ama birşey yemesi önemli açta kalmasın anne sütümü yaş mamamı ne veriyorsunuz bilmiyorum. kaç aylık olduğunu söylerseniz
Daha annesinden yeni ayrılmış demekki .Bilmiyorum kii.. 2bucuk olabilir galiba
8, 9 gündur, bizimle.. annesi kardeşleri de bahcede. Bu binaya girince alıştı gitmedi bende aldım evime.. surekli uyuyordu zaten. Ama işte şu nefes alıp vermesi.. acaba kızım mı zarar verdi diyorum ben oda da yokken. Ya da arkadaş in dediği gibi karinindan tutuodu sürekli.. offf ..Daha annesinden yeni ayrılmış demekki .
Bende kedimi ilk aldığımda , koltukların altın saklanır , bir şey de yemezdi.taakii alışana kadar . Size şuanda güvenmiyor ve tanımıyor .zamanla alışacaktır . Stresli ve gergin de olabilir .Hızlı nefes almasını buna bağlıyorum ben.. biraz daha takip edin . İnşallah ciddi bir sorun çıkmaz .
Hayır. Zaten çok sakin bi yavrucak.. uyuyo kalkıyor, mama yiyio, su içiyor.yatagina gelipp tekrar uyuyordu..Bir yere çarptı mı oyun oynarken falan?
Hayır. Zaten çok sakin bi yavrucak.. uyuyo kalkıyor, mama yiyio, su içiyor.yatagina gelipp tekrar uyuyordu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?