- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
- Konu Sahibi Psikolojik Deliii
-
Surekli gözüm ustunde. Karışmasın diye.. birşey yaptığını sanmiyorum. Benim kızım çok yaramaz yavruya rahat vermiyor..ondan koltuğun altına girdi..
Allah Allah.
Alışmaya mı çalışıyor acaba. Ya da diğer kedi mi bişey yaptı acaba. Resimde sanki korkmuş pısmış gibi dimi?
Surekli gözüm ustunde. Karışmasın diye.. birşey yaptığını sanmiyorum. Benim kızım çok yaramaz yavruya rahat vermiyor..ondan koltuğun altına girdi..
İnşaallah inşaallah.
Oy kıyamam ona. :)
İnşallah yarın doktorda bişey çıkmaz, umarım sadece alışma evresidir.
Ben tutuşundan dolayı olduğunu sanmam . Üşütmüş olabilir ciğerlerinde sorun olabilir . İnşalla bişeyi yoktur . Yarın sonucu buraya da yazmayı unutma8, 9 gündur, bizimle.. annesi kardeşleri de bahcede. Bu binaya girince alıştı gitmedi bende aldım evime.. surekli uyuyordu zaten. Ama işte şu nefes alıp vermesi.. acaba kızım mı zarar verdi diyorum ben oda da yokken. Ya da arkadaş in dediği gibi karinindan tutuodu sürekli.. offf ..
Yok canım. Aylık olarak bilmiyorum. Ama yavru minnos daha..fotoda öyle çıkmis. Yaa bunun burnu akiyo. Usuttu galibaBu minnoş büyük ama yavru değil :)
Yani resimde baya büyük duruyor. Benim kedilerim de bütün gün uyuyorlar. Koltuğun altında serinlik vardır o yüzden oraya giriyordur.
Bitane kedim buz gibi odaya girip orda yatıyor. Saatlerce çıkmıyor akşama kadar 1 kere görüyorum :))
Bir sorun yoktur ama içiniz rahat olsun diye gösterin veterinere.
2bucuk 3ayliktir en fazlaKaç aylık kediniz? Yavru kediler çok uyur.
Yok canım. Aylık olarak bilmiyorum. Ama yavru minnos daha..fotoda öyle çıkmis. Yaa bunun burnu akiyo. Usuttu galiba
Burun akıntısı oldu.sadece bi sefer.. anlamadım neden böyle oldu.. gözüm üstün de sürekli..Kafasından dolayı daha büyük gibi duruyor 4 aylık gibi geldi bana. Burnu mu akıyor yoksa burnu ıslak diye mı öyle düşündünüz? Burun akması kötü birşey ama ıslaklığından öyle zannediyor olabilirsiniz.
Burun akıntısı oldu.sadece bi sefer.. anlamadım neden böyle oldu.. gözüm üstün de sürekli..
Henüz göturemedim. Esimi bekliyorum.. ama dune nazaran daha iyi nefesi duzeliyor . Mamasini yedi ,suyunu içti..Veterinere götürücektiniz,götürebildiniz mı?
Henüz göturemedim. Esimi bekliyorum.. ama dune nazaran daha iyi nefesi duzeliyor . Mamasini yedi ,suyunu içti..
Hapşırık değilde öksürmeye çalışıyor sankii. .HApşırıyormu ?
6 yada 7gun olacak. Diğerinden korktuğunu pek sanmıyorum. Çünkü edepsiz biraz yatağını kaptı büyüğünün.. vermiyoda bir tane pati indirdi küçücük boyuyla azmanaKac gundur sizinle kediniz? Benim de ikinci aldigimiz yavru kedim bi 10 gun kadar digerinden korkup surekli koltuk altinda yasadi, yemek yemeye ya da tuvalete dahi cikmadi. Alisinca ortaya cikti, acikinca mecbur :) Merak etmeyin bence eger evde yeniyse cok normal. Siz yine de bi goturun bakalim veterinere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?