Yavru kedim hasta mı?

Allah Allah.
Alışmaya mı çalışıyor acaba. Ya da diğer kedi mi bişey yaptı acaba. Resimde sanki korkmuş pısmış gibi dimi?
Surekli gözüm ustunde. Karışmasın diye.. birşey yaptığını sanmiyorum. Benim kızım çok yaramaz yavruya rahat vermiyor..ondan koltuğun altına girdi..

Aslında çok çabuk alıştı eve. Tuvalete mamasina. Kucagima.. Hatta bizim azmanin yatağını bile kapti.. anlamadım niye böyle oldu

Ben tutuşundan dolayı olduğunu sanmam . Üşütmüş olabilir ciğerlerinde sorun olabilir . İnşalla bişeyi yoktur . Yarın sonucu buraya da yazmayı unutma

Bu minnoş büyük ama yavru değil :)
Yani resimde baya büyük duruyor. Benim kedilerim de bütün gün uyuyorlar. Koltuğun altında serinlik vardır o yüzden oraya giriyordur.
Bitane kedim buz gibi odaya girip orda yatıyor. Saatlerce çıkmıyor akşama kadar 1 kere görüyorum :))
Bir sorun yoktur ama içiniz rahat olsun diye gösterin veterinere.

Yok canım. Aylık olarak bilmiyorum. Ama yavru minnos daha..fotoda öyle çıkmis. Yaa bunun burnu akiyo. Usuttu galiba

Benim 2 kedim var.4 yaş var aralarında.Büyük olan balkonda dolaşmaya bayılıyordu bizde bırakıyorduk kapısı açık bir şekilde bıraksak neredeyse orada yatıp kalkacak zorla alıyorduk içeri.Biraz hızlı ve hafif hırıltılıydı nefesi ama biz gırıldamayla karıştırmışız aşı olurken veteriner farketti.Balkonda üşütmüş şaşkın 1 tane antibiyotik iğnesi oldu ve geçti.Ciddi bir şey olduğunu sanmıyorum sağlıklı duruyor.Ama mutlaka veterinere götürün bir sorun varsa ilerlemeden çözülsün.Umarım bir an önce iyileşir

Yok canım. Aylık olarak bilmiyorum. Ama yavru minnos daha..fotoda öyle çıkmis. Yaa bunun burnu akiyo. Usuttu galiba

Kafasından dolayı daha büyük gibi duruyor 4 aylık gibi geldi bana. Burnu mu akıyor yoksa burnu ıslak diye mı öyle düşündünüz? Burun akması kötü birşey ama ıslaklığından öyle zannediyor olabilirsiniz.

Burun akıntısı oldu.sadece bi sefer.. anlamadım neden böyle oldu.. gözüm üstün de sürekli..

Kac gundur sizinle kediniz? Benim de ikinci aldigimiz yavru kedim bi 10 gun kadar digerinden korkup surekli koltuk altinda yasadi, yemek yemeye ya da tuvalete dahi cikmadi. Alisinca ortaya cikti, acikinca mecbur :) Merak etmeyin bence eger evde yeniyse cok normal. Siz yine de bi goturun bakalim veterinere.

6 yada 7gun olacak. Diğerinden korktuğunu pek sanmıyorum. Çünkü edepsiz biraz yatağını kaptı büyüğünün.. vermiyoda bir tane pati indirdi küçücük boyuyla azmana

Goturdum veterinere hanımlar.. kaç tane iğne yaptı. Bu kedilerde bi hastalıkmis.. antibiyotik e başlıcaz,yarin.. inşaallah iyi olur. Ölüme kadar götürebilirmis. Diğer kediye de bulaşabilir dedi, mama kabı su kabı ayri olsun dedi.. mama yemezse yarın serum takılacak falan. Offf.. inşaallah pisiciklerime birşey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…