Yavru kumrular

Geliyordur o siz farketmiyorsunuzdur . Birde hayvanlar insan eli degmiş el kokusu sinmiş yavrularla ilgilenmiyor mesela benm tavsankarın vardı dogum yapınca elime aldıysam o hayvanı sahıpkenmiyordu. Saka kuşumda oyleydi. Ekmek ıslatıp oraya koyun agızlarıa yakın koyun. Veya evde kuş yemi kırıntı pirinc tahıl gibi kus yemine benzer seyler varsa önlerine koyun veya siz yedirin. Szin gelip gidip baktıgıınızı farkettiyse anne ondan da gelmeuenbilir güvende hissetmiyordur yani bilemedim ins basına bişey gelmemiştir

Anne geliyor. Şuradan da farkediyorum , normalde uykuda gibi hareketsizler. Anne gelince canlanıyorlar , hatta gittikken sonra yine bı süre kımıl kımıl bakiniyorlar etrafa. Anne gelmiş gitmiş diyorum hareketli olduklarinda. Yavruların durumu bana ipucu veriyor şimdilik. İlginize teşekkür ederim

İlk uçuşlarında komik oluyor

Iyi olduklarına sevindim kuluçkadan çıktıktan sonra 2 haftaya büyümüş oluyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…