Yavrum bıraktı gitti annesini

scarlettjohansson

... billion euros
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2016
970
1.982
63
30
ağlayarak yazıyorum...
kahrettim kendimi bittim tükendim ilk defa başıma geliyor çok acıymış çok...
2 aylık olmuştu yavrum ama dün yoğun kanama bu sabahta parça gelince koşa koşa doktora gittik hiç bişey yoktu içimde . Meleğim bıraktı annesini tutamadım onu, gücüm yetmedi ...
Bomboş hissediyorum şuan boşluğun içinde sürükleniyorum sanki .eşimle bu bebeği çok istemiştik, bi bebeğimiz var çok şükür ama meleğiminde doğmasını çok istemiştik nasip olmadı
Eşimle sarılıp ağlaşıyoruz berbat haldeyim bebeğimlede ilgilenmek zorundayım dinlenemiyorum kafamı toparlayamıyorum bitik haldeyim
Sadece yazıp bi nebze olsun rahatlamak istedim

Allahım sabır versin ikinize de..
Lütfen kendini bu kadar üzme olur mu?
Allah'a dua et, bol bol..
İnşirah oku..
Hem cennet nasip olursa o yavrunu görebileceksin. Düşünsene..harika değil mi? o yüzden namaz kıl dua et, aç ellerini Allah'a anlat.
Evladın için dik dur. O seni böyle görürse nasıl üzülür değil mi? Çok çok zor anlayabiliyorum. Ama dualarımda olacaksın hep biiznillah.

Basiniz sag olsun.
Gecmis olsun.
Seni cennete bekliyor o yavrun, Allah dememki daha cok sevmis onu.
Sen diger emanetine guzel bak koru kolla hastalanmasin senin eksikliginde.

Canim Allah sabir versin diyorum

Kucuk bebeginmi var?ilgilenemiyorum yazmissin
Kendini toparla lutfen,hem daha cok erkek haftalarda olmus ya daha ileriki donemde olsaydi.

Allah sabır versin.. Ne desem de acınız hafiflemeyecek.. Allah büyüktür.. Allahın izniyle tez zaman da alırsınız kucağınıza.. moralinizi yüksek tutun

Allah sabır versin bebeginizide size bağışlasın acısını göstermesin..

Allah sabır versin.
Hep daha kötüsünü düşünüp şükredin olur mu?
İnşallah Allah tekrar nasip eder sağlıklı bir bebeğiniz daha olur.
Size de çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…