20 aylık ahhhh nerde öyle imkanlarÇocuğunuz kaç yaşında?
İş yerlerinin böyle ebeveynler için bir katta kreş açması lazım, bazı iş yerlerinde var yurtdışında.
Hiç düşünmüyorlar çalışan kadınları.
2 yaş oyun grupları yok mu kreşler?20 aylık ahhhh nerde öyle imkanlar
Iyi niyetinizle konu sahibine alternatif sunmak istemissiniz ama Bebeğin anneye özlemi bir eşya ile telafi edilemiyor ki..eğer komsunuz aynı apartmandaysa baktırın derım mesela evden bı esyasını tanıdıgı bı seyı oraya göturun ybancılık çekmesın ücretsız ızın de baska bır yol ama bu sefer ayrılmanız çok daha zor olacaktır netten falana bakıcı bulmayın kesınlıkle bebek bakımı yapan kresler var yasadıgınız yerde var mı bılmıyorum ama hastanelerde oluyor genelde yakınınızda varsa çok ıyı olur
bebegın anne özlemıni ne bır eşya ne de bır ınsan bıtırebılır özel bir esya onun kendını bıraz olsun rahat hıssetmesıne yardımcı olur zira ben de bebegımı dogurunca çalışmaya başlayacagım bu benım de kafamı yordugum bı konuIyi niyetinizle konu sahibine alternatif sunmak istemissiniz ama Bebeğin anneye özlemi bir eşya ile telafi edilemiyor ki..
Gündüz bakımevleri konusunda haklısınız ama
Evlat hiç doymaz ki canım. Oğlum 4 yaşında bigün dedim oğlum baban gibi çalışayım mı. Eve gelicenmi dedi. Baban gibi akşam gelicem. Sende anne anne yle kalırsın dedim. Normalde işim falan olunca kalır annemde sorunsuz. Akşam seni alırım eve geliriz dedim. Ne istersen alabilirim dedim. İstediklerini saydı önce tek tek. Onuda alırım. Onuda dedim yek tek. Ve hepsi onu cezbedicek şeyler. Durdu durdu yok anne yok hiçbirini alma sen çalışma dedi. Hadi iii gelde çalış şimdi. Birde çevrede var çalış çalış diye zırt pırt konu açan sanki keyfimden.Bosverin ev herzaman alinir ama cocugunuz tam guvene ve sevgiye ihtiyac duydugu zamanda.Ac,acikta degilsiniz ya once evladinizi belli bir yasa getirin,annesine doysun yavrucak...
De nin ayri yazilimi mi saka gibi ya:) sizde forumdaki tdk temsilcisisiz galiba.siz ne is yapiyorsunuz hanimefendi? Bir kac klavye kaymasindan başka yazımda bir sorun göremiyorum. Su an çok sıkıntılı ve zor bir durumdayım sadece burda icimi dokmeye geldim Üzgünüm ama size aradığınız polemigi veremiycem.sizede iyi gunlerNe öğretmenisiniz siz hanımefendi? Neden Türkçe'yi bu kadar katlettiniz? Kusursuz yazmanızı bekleyen yok ama en azından ayrı yazılması gereken "de"ye falan dikkat etmeli insan. Öğretmen değilim, kusura bakmayın ama ben utandım şu an. Forum kurallarından birisi de dilimizi mümkün olduğunca düzgün kullanmaktır. Belki burası sanal ortam diye fazla dikkat etmiyorsunuzdur ama bari mesleğiniz gereği dikkat etmelisiniz bence. Biz sizin ders verdiğiniz çocuklar değiliz ama insan bari öğretmenlerden düzgün bir yazı görmek istiyor. Bu forumun sıradan bir üyesi olarak buna dikkat etmenizi rica ediyorum. İyi geceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?