- 19 Şubat 2015
- 3.494
- 2.755
- 133
- 36
Tamam anlıyorum cocuğunuza kıyamıyorsunuz ama biraz dik durun allah askına. Çalışan annelerin cocuklarının hepsi sabahın köründe evinden cıkıyor. İçli içli ağlıyor. Bence eşiniz haklı, kendinizi sartlara göre sekillendirmek yerine sartların size uymasını istiyorsunuz.Binbir emekle oku atan öğretmen ol.ama kendi cocuguna bi çözüm bulamaburda kimsenin yapabileceği bişey yok belki ama icimi dökmek istedim.kucuk biyerde yaşıyorum ve bakıcı bulamıyorum bulduklarimin hepsini ailevi problemleri var esimde bana cok beklentin var diye sitem ediyor. Halbuki tek istegim çocuk sevgisi olan birinin oğluma bakmasi.sanki alman dadi aramiyorum ya.komsum bakacakti.ama olmadi cocugimu sabah sabah uykudan alıp başka eve goturunce cok cok ağlıyor. Komsumda sen gidince koseye vekilip sessizce icli icli ağlıyor ben üzülüyorum dedi en azından kendi evinde bakacak birini bul dedi.zaten sabahin korunde baska biyerede cikartamam falan filan.icimi döktüm sadece ucrrtsiz izine girisicem galiba.ev pesinati biriktirwlim diyorduk ama ne yapayim olur olmaz birine birakamiycam not kvdeden Hayır yok.annemde kucuk kardesimin okulu var gelemiyor
Ama o eşya fikri ise yarıyor eğer mecbursa benim kızım alisana kadar yastığına sarılmış.... Üzücü ama ise yarıyorIyi niyetinizle konu sahibine alternatif sunmak istemissiniz ama Bebeğin anneye özlemi bir eşya ile telafi edilemiyor ki..
Gündüz bakımevleri konusunda haklısınız ama
Ne öğretmenisiniz siz hanımefendi? Neden Türkçe'yi bu kadar katlettiniz? Kusursuz yazmanızı bekleyen yok ama en azından ayrı yazılması gereken "de"ye falan dikkat etmeli insan. Öğretmen değilim, kusura bakmayın ama ben utandım şu an. Forum kurallarından birisi de dilimizi mümkün olduğunca düzgün kullanmaktır. Belki burası sanal ortam diye fazla dikkat etmiyorsunuzdur ama bari mesleğiniz gereği dikkat etmelisiniz bence. Biz sizin ders verdiğiniz çocuklar değiliz ama insan bari öğretmenlerden düzgün bir yazı görmek istiyor. Bu forumun sıradan bir üyesi olarak buna dikkat etmenizi rica ediyorum. İyi geceler.
bana sanki sen azıcık evhamlı ve pimpirikli gibi geldin.mutlaka bir bakıcı bulunur biri olmazsa diğeri ile anlaşacak bir yol vardır.çocuklarımız söz konusu olunca biz anneler bazen abartabiliyoruz çünkü en en iyisi olsun istiyoruz haklı olarak.
ücretsiz izin iyi olur ama bence biraz daha araştır.
damdan benim branşım ve çalıştığım okul niteliği açısından rahat biraz yani iş yüküm diğer arkadaşlar gibi değil belki o yüzden biraz daha rahatım.bir de büyükler zaten kreşte küçüğe de abilerinin eski bakıcısı bakıyor o açıdan içim hep rahat.bakıcı konusunda çok şanslıydım şükür.kadesa sen 3 çocuk annesi ve öğretmen olduğunu da ekle bence
anneler uzaktan söylemesi kolay diye düşünüyor ama genelde tecrübe edip sonra yazdığımız bilinemiyor
Sen cocugunu annene gönder bir iki haftaliginaBinbir emekle oku atan öğretmen ol.ama kendi cocuguna bi çözüm bulamaburda kimsenin yapabileceği bişey yok belki ama icimi dökmek istedim.kucuk biyerde yaşıyorum ve bakıcı bulamıyorum bulduklarimin hepsini ailevi problemleri var esimde bana cok beklentin var diye sitem ediyor. Halbuki tek istegim çocuk sevgisi olan birinin oğluma bakmasi.sanki alman dadi aramiyorum ya.komsum bakacakti.ama olmadi cocugimu sabah sabah uykudan alıp başka eve goturunce cok cok ağlıyor. Komsumda sen gidince koseye vekilip sessizce icli icli ağlıyor ben üzülüyorum dedi en azından kendi evinde bakacak birini bul dedi.zaten sabahin korunde baska biyerede cikartamam falan filan.icimi döktüm sadece ucrrtsiz izine girisicem galiba.ev pesinati biriktirwlim diyorduk ama ne yapayim olur olmaz birine birakamiycam not kvdeden Hayır yok.annemde kucuk kardesimin okulu var gelemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?