• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Yavruma isim önerilerinizi bekliyorummmm

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Es_Ra_

................
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2011
1.493
18
108
- Yurtdışı
Hayırlı akşamlar kızlar,

Önümüzdeki ay Allah nasip ederse oglumu sağ sağlim kucağıma alacağım ama henüz ismini bulamadık o kadar kararsısız ki anlatamam lütfen yardımcı olun.

Eşim Mehmet Akif istiyor ama nem sıcak bakmıyorum cünkü ismi sorulduğunda Mehmet Akif dediğimizde ahhh memo güzelmiş diyolar anlamını ve güzelliğini yitiriyor ayrıca Mehmet isminden nedense hoşlanmıyorum cevremdekı iki üc Mehmet yüzünden...

Ben semih istiyorum eşim illa iki isim olsum diyor Semih Akif veya Semih Eren nasıl?

Aklımızda su bir kac isimde var:

Salih Eren
Salih Akif
Semih Eren
Semih Akif
Mehmet Akif
Alperen

Hangisi kulağa hoş geliyor? Veya başka önerileriniz var mı?

Off ne kadar zormuş bu iş.

Semih Eren kulağa güzel geliyor. bilmem bilir misiniz Semih Erden diye milli bir basketbolcumuz vardı. Reklamlarda hep onun ismini söylerlerdi arkarakaya ismi güzel söyleniyor demişti Murat Kosova. Bütün isimleri evde yüksek sesle okuyunca kulağıma en güzel Semih Eren geldi, belki de bu çağrışımdan dolayı :)

benim bebişlerim olursa isimleri hazır...bak sana söylüyorum aramızda kalsın:) kız olursa zuhre(temiz soylu kadın demek) erkek olursa Huzeyfe(ALLAH dostu demek ayrıca peygamber efendimizin sağ kolu ve sırdaşıymış. )

Semih Eren kulağa güzel geliyor. bilmem bilir misiniz Semih Erden diye milli bir basketbolcumuz vardı. Reklamlarda hep onun ismini söylerlerdi arkarakaya ismi güzel söyleniyor demişti Murat Kosova. Bütün isimleri evde yüksek sesle okuyunca kulağıma en güzel Semih Eren geldi, belki de bu çağrışımdan dolayı :)

Bilmiyordum sen yazınca hemen googledan baktım :)
Tsk ederim tavsiyen icin benimde cok hoşuma gidiyor bu isimler.

Evet bu isimde guzel ama yurt dışında oldugum icin salihin "h" si okunmuyor sali oluyo oda pis demek. Dalga gecerler diye korkuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
benim bebişlerim olursa isimleri hazır...bak sana söylüyorum aramızda kalsın:) kız olursa zuhre(temiz soylu kadın demek) erkek olursa Huzeyfe(ALLAH dostu demek ayrıca peygamber efendimizin sağ kolu ve sırdaşıymış. )
Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin ne mutlu sana isimleri hazır benim gibi şaşkınlık yaşamıyacaksın.

Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin ne mutlu sana isimleri hazır benim gibi şaşkınlık yaşamıyacaksın.
sagol canım..çocuklarınıza sırf kulağa hoş geliyor diye manalı mecazlı isimler vermeyin..çünkü kıyamet gününde o isimle çağırılacak ve sizlerde hesaba çekileceksiniz..yerinizde olsam dini anlam yüklü seçkin isimleri çok araştırırdım...

Efe koymayın da ne koyarsanız olur :KK48: şaka bir tarafa Mustafa ismi hep bana çok güzel gelmişdir. Ben genelde erkek de eski isimleri seviyorum . Mehmet ,Ahmet,Ali bir de Furkan ismi de güzel.... Eğer uzun demesseniz Mustafa Eren, Enes gibi ...

Hepinize ayrı ayrı Tsk ederim kızlar.

Bir neticeye bağlıyamadık hala eşimle :KK16:

Coooook merak ediyorum sonumuzu, a kadar ince eleyip sık dokuyoruz ki hem anlamı güzel olsun hem kuranda gecsin hem güclü bir isim olsun derken sanki en sonunda yüzümüze gözümüze bulaştıracağız :-):cool:

Eren ismi çok güzel..
Yanyana gelince; Mehmet Akif veya Mehmet Eren kulaga hoş geliyor..

Back
X