- 30 Mayıs 2021
- 59
- 24
- 3
- 35
- Konu Sahibi mutsuzmutsuz
-
Hayır maalesef ama iş bulurum Allah'ın izniyleDava açıp çocuğunu yanına al. Çalışmıyor musun?
SağolBenim bedduam kabul olur tez vakitte gebersin inşallah
Boşanırım zaten sevmiyorum hapis hayatı yaşatıyor ama iş bulmam lazım önceBizim edeceğimiz ve sizin ettiğiniz beddualardan daha etkili olan birşey var hukuk... Boşanma imkanınız var mı ?
Aileniz destek olur mu ? Daha kolay olur.Boşanırım zaten sevmiyorum hapis hayatı yaşatıyor ama iş bulmam lazım önce
Boşansa mutlu olur yanına kalmasın diye beddua dedim ilahi adalet degil isterimBizim edeceğimiz ve sizin ettiğiniz beddualardan daha etkili olan birşey var hukuk... Boşanma imkanınız var mı ?
Aptal gibi kaçarak evlendim ama arkamdalar çok şükürAileniz destek olur mu ? Daha kolay olur.
Mutlu olur mu olmaz mı Allah bilir. Siz üstünüze düşeni yapın geri kalanı takdiri ilahiye bırakın.Boşansa mutlu olur yanına kalmasın diye beddua dedim ilahi adalet degil isterim
Çok iyi o zaman. Dava açın bu süreçte iş aramaya devam edin.Aptal gibi kaçarak evlendim ama arkamdalar çok şükür
Çalıştığı kurumdaki müdür bana referans olacaktı. Annem de almaya gelirse barışmış gibi yap işe girince bas tekmeyi diyorÇok iyi o zaman. Dava açın bu süreçte iş aramaya devam edin.
Mantıklı ama girdikten sonra bozmaya ayağınızı kaydırmaya çalışmasın ?Çalıştığı kurumdaki müdür bana referans olacaktı. Annem de almaya gelirse barışmış gibi yap işe girince bas tekmeyi diyor
Sanmıyorum. Hep der ki senin bir işin olsa gönül rahatlığıyla boşanırımMantıklı ama girdikten sonra bozmaya ayağınızı kaydırmaya çalışmasın ?
Bana ücretsiz avukat verir mi baro.Bilginiz var mı?bu yaptığı suç
Çocuğunuzu size göstermeyip evden kovuyor.
Bir boşanma avukatı ile görüşün.
Hep çirkefliğinden korkumdan yapamıyorum bişeyIs bir kenara. Ben böyle bir adama cocuk birakmam. Polis esliginde alirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?