- 11 Eylül 2011
- 1.833
- 4.146
- 333
- Konu Sahibi mutsuzmutsuz
-
Engelliyim her yerden..Annem bekle eşek gibi getirecek diyor..Anne sözü dinliycem bundan sonrane oldu çocuğunuza ulaşabildiniz mi?
Ayyy size bir liste versemBenim bedduam kabul olur tez vakitte gebersin inşallah
Bedduası kabul olandan beddua mı?Hayırlı günler hanımlar. İçim yanıyor..8yıllık evliyim 7 yaşında oğlum var.Eşimin Allah belasını versin her kavgada tartışmada kovar evden.
Yine öyle yaptı çarşamba günü sinirli uyandı belliydi çatacağı.Taa akşamki salataya kadar sataştı niye büyük doğramışım?? E akşam söyleseydin ne alaka şimdi dedim evin içinde hem söyleniyor hem dolanıyor eski dizileri tekrar tekrar izliyormuşum beyinsiz salakmışım bir düş yakamdan gururlu ol artık dedi.Yemin ederim durup dururken suçum günahım yokken sataşıyor küfür hakaret ediyor.Zaten herşeyim batar ona.Bide oruçtu ve namaza duracaktı o An.Allah hidayet vermedi mi vermiyor işte..
Dayanamadım hazırlandım çıkarken telefonu almama izin vermedi çocuğu da götüremezsin dedi ben de peki dedim .çünkü eşim şirret çirkef olay çıkarır daha kötü olurdu.Yavrumu bıraktım çıktım nasıl olsa getirir diye.
Şimdi annemlerdeyim çocuğumu çok özledim. Babası iyi bakar ama anne yüreği...hep başına bişey gelir bensiz diye vesvese yapıyorum kokusunu çok özledim.
şeref yoksunu eş annemi babamı engellemiş .Zaten engel olmasa da aramam çünkü çocuğu istediğimi söylersem daha beter koz olarak kullanacak biliyorum kalesiz duruyorum ama içim yanıyor..
Ne kadar dayanırım bilmiyorum .eşim kamuda memur esnek çalışma biterse 1haziranda annem getirir sanki bakıcı mı tutacak diyor siz ne dersiniz ??
İmkan olsa bütün 8yılı yazsam çok dertliyim.Siz abla ve kardeşlerimden dua isterim.Bir de bedduası kabul olandan eşime beddua... çünkü benim bedduam8 yıldır işlemedi domuz gibi hala..
Iyi de dün pazartesi idi hani nerde yavrunuz ? Demekki getirmiyor .çocuk su an siz onu terkttiniz diye düşünüyor farkında mısınız?Engelliyim her yerden..Annem bekle eşek gibi getirecek diyor..Anne sözü dinliycem bundan sonrao ne derse çıkar
O cocuk annenizin evladi değil sizin, valla kac gündür çocuğunuzdan ayrısınız ,sesini dahi duymamışsınız, o çocuk şimdi neler hissediyor farkında misniz? Bir çocuk annesine olan güveni kaybetti belkide kimseye güvenemeyecek . Belkide babasinda kalmasi daha iyi sIz kendi çocuğunuzu düşünmüyorsunuz. Beĺki patronu refarans olur diye düşünüp ortaya dokmuyorsunuz. Siz elbet is bulursunuz bir yerde ama o çocuğun göz yaşlarına değer mi su yaptığınız bilmem.Engelliyim her yerden..Annem bekle eşek gibi getirecek diyor..Anne sözü dinliycem bundan sonrao ne derse çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?