Yavrumu getirmiyor:(

ne oldu çocuğunuza ulaşabildiniz mi?

içimden gebersin demek geldi polisle alın adam kaçırmadan şikayet edin.boşanın adınızı isminizi herşeyinizi değiştirip sır olun daha iyi.

Bence eşinizin aklında başkası var onun için seni manipüle edip gönderdi size sevgisi bitmiş her hareketiniz ona batıyor bıktırma politikası uyguluyor.. Boşanın bu adamdan daha gençsiniz iyi kötü çalışır geçinir giderseniz aileniz ile yaşarsanız en azından kafan rahat olur.Belkide daha iyi bir hayat sizi bekliyor

Evladiniz gelsin diye el kol bagli durmaniz beni soka sokuyor gunlerdir yazmayim dedim ama. Bu kadar aciz olmayin çoo sinmişsiniz.
Gidin alın cocugu vermezsen seni sikayet ederim calistigin yere gelir rezillik cikaririm her gun sabahtan aksama is yerinin ortasinda kendimide senide rezil ederim yetti ettiklerin bulasma artik bana diyin. Bi patlayın artık yaaaa dolmadiniz mi ?
Bazen kucuk bir cinnet herseyi çözer

Bedduası kabul olandan beddua mı?
Ablacım beddua sahibini bulur biliyorsun değil mi?
En nefret ettiğim insan tipi beddua eden insan.
Gidip dayanın kapısına polisle,alın cnm.
Ne demek cocugu vermemek?

Engelliyim her yerden..Annem bekle eşek gibi getirecek diyor..Anne sözü dinliycem bundan sonra o ne derse çıkar
O cocuk annenizin evladi değil sizin, valla kac gündür çocuğunuzdan ayrısınız ,sesini dahi duymamışsınız, o çocuk şimdi neler hissediyor farkında misniz? Bir çocuk annesine olan güveni kaybetti belkide kimseye güvenemeyecek . Belkide babasinda kalmasi daha iyi sIz kendi çocuğunuzu düşünmüyorsunuz. Beĺki patronu refarans olur diye düşünüp ortaya dokmuyorsunuz. Siz elbet is bulursunuz bir yerde ama o çocuğun göz yaşlarına değer mi su yaptığınız bilmem.
Siz o evden çıkınca o an alamayıp polise gidip alabilirdiniz siz sadece kendinizi düşünüyorsunuz. Bir evladiniz var ama onun hakkında kararları anneniz veriyor.
Nasıl nefes alıyorsunuz ben merak ediyorum.
Eşek gibi getirecek bunlar ne ya eğer insanlar bu kadar kararliysa emin olun bir çaresine bakarlar. Siz cok pisman olacaksınız emin olun. Ben cocuk olsam annem bırakmış, aramamış, telefon engelli diyor hiçbir yol bulmamış, sizle olmak istemezdim. O çocuğa yazik hırslarınızı ondan çıkarmışsniz. 8 senedir susmuşsunuz ilk adım atmanızda ardınızda çocuğu bırakmışsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…