yavrumun gelecegıyle oynadım oynatırdım

Emeri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2015
205
89
28
36
Bilenler bilır ablamla olan sorunlarımı cok vurdumduymaz umursamaz bır yapısı var ve bence cok bencıl...Bunu soyleyebılırım cunku gozumden bıle sakındıgım ,,gelecegıyle ılgılı hayaller kurdugum tek varlıgım oglumun okul hayatıyla resmen oynadı bızı mahvettı cok zor durumdayım..Ablam kayınvalıdesıyle aynı bınada oturuyorlardı banada baya uzaktı sonra cok kavga edıyorlardı kıralık ev buldu ve benım oturdugum muhıte tasındı o zamanlar benım oglum bırıncı sınıfa baslamıstı ana sınıfını da aynı okulda okumustu ve cok uyumlu duzenlı okul hayatı vardı...Ne varkı ablam cocugunu getırıp aynı okula yazdırana kadar ılk once baska sınıfa koydu ve oglumun ogretmenınden sıkayetler gelmeye basladı cocugun hıc derse gırmıyor kuzenıyle ıkısıde bahcede oyun oynuyorar dıye hergun okula gıdıp gelmekten ısten ızın almaktan bıkmıs tım ....sonra ablam tasındı evının yanında okul cok yakındı alır dıye bekledım almadı dedıkı aynı sınıfta olurlarsa derse gırerler gıttım onun sınıfına verdım yıne olmadı bu defada derste onun oglu benımkını hep rahatsız edıyormus gelıp satasıyormus ... dun yıne okula gıttım ogretmenıyle konustum ablamıda cagırdım ogretmen ablamın oglunu baska sınıfa vermek ıstıyor aa ablam ben alamam oglumun psıkolojısını bozamam dıyor ....VE dun o kadar konustum kı hocayla cocugumun cok bsarılı oldugunu ve eger aynı sınıf gondermeye devam edersem kesınlıkle ders dınlemedıgını soyledı ve dun ouldan eve gelene kadar sokklarda hıckıra hıckıra agladım bugun gıdıp dılekce verdım ve baska sınıfa verdım....cıkarken yuzundekı o ıfadeyı gordum ya oglumun cekıngen ve urkek halını ıyerındeyım hala aglıyorum ve bılıyorum kı yıne raht bırakmıycak sınıfına gelecek cocugumun ...Ablamla kavga ettım yeter artık dedım bıktım sızden dıye ben ne yapıcam bılmıyorum

Off çok kötü olmuş ama ablan da bilememiştir ki böyle olacağını.
Onların adresi de mi aynı okulda peki? Okulu değişseniz ya da ablan değişse?

Okulunu değiştirmek en iyi çözüm bence

Okulunu değiştirin bence.bakın ne kadar başarılı uyumlu bir çocukmuş,hemen adapte olacaktır.. Oğlunuza da danışın.. Ablanızın yaptığı da çok bencilce..

Çok ugrastım oda olmuyor keske olsa adresım bu okuldaymıs
Okul idarecileri ile açıkça bu durumu konuşsanız belki değiştirebilirsiniz.
Sonuçta bir çocuğun eğitimi,geleceği bu.

Iyi de tek suç ablan ve onun çocuğunda mı

Seninki de uymasın ona

Tanımadığı bir çocuk ile de bu ilişkiyi kurabilir elin çocuğuna başka sınıfa ver mi diyeceksin

Öğretmen ayıracak onları farklı yerlere oturtup farklı kişiler ile arkadaş olmalarını sağlayacak

Oğlumun bir arkadaşı var o be yaparsa onu yapıyor oğlum bu durumdan şikayetçi söyle arkadaşına dedim

Oğlum arkadaşının annesine de söyledi o da seni çok seviyor ondan dedi daha dikkat eder deyip konuyu tatlıya bağladı

Durum sızın bıldıgınız gıbı degıl kı ben hep cocugumu azarlıyorum ona cezalar verıyorum ....gecenlerde ablamın oglu kufur yazıp sınıfta mektup gonderıyormus benım cocuguma ogretmen yakalamıs ...ve ablam bunu bana senın cocugun yaptı dıyor dun ogretmene sordum hayır dedı oyle bısey yok dedı ...ogretmen onun cocugunu ıstemıyor ama o almamak ıcın hep bana yalan soyluyormus dun kavga ettık

her derste ayrı sıraya koymasına ragmen gelıp yıne cocugumun yanına oturuyormus

Boyle şeyler çocuğun hayatini bir ömur etkilemez. Fazla üzmüşsünüz kendinizi. Liseye kadar her yıl okul yada sinif degistirdim. İstisnasız her yıl. Hatta iki kez donem arasında da sınıf degistirdim. Ailevi bazı sağlık problemleri benim okulumu etkiledi sürekli. Ama gayet başarılı uyumlu bir öğrenciydim. Bir suru de arkadaşım oldu :) canınızı sıkmayın. İkametinizi başka yerde gösterip okul değiştirin. Çocuğunuz adapte olacaktır. Kolaylıklar...

Okulu değişirin. Ablanıza yakın olan okulla görüşün derim. Durumu anlatırsanız belki yardımcı olabilirler.

olmuyormus canım yeın edrım ıstedım baska okula gondreyım dıye ıkamet gostersen dahı olmuyor tasınmak lazım

Sımdı ısten ızın alıp gıdıp kontrol edıcem

gerekirse taşının.
adresiniz değişsin. başka okula verin.

İyi yapmışsınız çocuğunuzun hayatını kurtardınız böyle düşünmeyin lütfen.
Siz annesiniz, oğlunuz için en iyisini siz düşünürsünüz.
Çocuğunuza destek olun bu değişmde.
Üstesinden gelecektir.
Keşke okul değiştirebilseniz.

Oglunuzu kötü yönde etkileyen birisi olursa ilk önce ogluna yönelecek bu böyle olmaz diyeceksin. Etkilenmemesini saglayacaksin ögreteceksin. Yoksa cocugu bir okuldan öteki okula mi kaciracaksin her seferinde aman kimse etkilemesin cocugumu diye?

her derste ayrı sıraya koymasına ragmen gelıp yıne cocugumun yanına oturuyormus
Ablanın yeni adresi eger suanda ki okulunda geçerli mi peki okul idaresine bir sorsan eğer adresi geçerli degilse adres bildiriminde bulunmamıştır buda suç zaten gider şikayet edersin mecburen değiştirir okulu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…