Yaw nedir benim bu takntım?

İyi de bu konuda bir şeyi halletmemiş aksine kendinizi yemişsiniz

Adama senin haddin mi beni beğenmemek deseydiniz takıntınız da olmazdı şimdi
Ben yolun kenarında durup işi gücü olmayan tiplere cevap vermem.bahsettiğim şeyler aynı kulvarda olduğum insanlarla önürüyle muhatap olmam ben

Ben yolun kenarında durup işi gücü olmayan tiplere cevap vermem.bahsettiğim şeyler aynı kulvarda olduğum insanlarla önürüyle muhatap olmam ben

Ama o insanları dert de etmemeniz lazım

Yalnız bu tarz söylemler normal değil sürekli bu tarz konuşmalar duymanız garip birisi özellikle bu kişilere bunları söyletiyor olabilir mi

Estetik vs olduğunuzu bilen birisi

Ama o insanları dert de etmemeniz lazım

Yalnız bu tarz söylemler normal değil sürekli bu tarz konuşmalar duymanız garip birisi özellikle bu kişilere bunları söyletiyor olabilir mi

Estetik vs olduğunuzu bilen birisi
Yok ya hu kim niye yapsın küçük bi yer yabancıyım diye iletişim kurma şekilleri belki de bilemedim zaten buradaki insanlar bi garipmsevemedim hadsizler ve gereksiz bi özgüvenleri var

Yok ya hu kim niye yapsın küçük bi yer yabancıyım diye iletişim kurma şekilleri belki de bilemedim zaten buradaki insanlar bi garipmsevemedim hadsizler ve gereksiz bi özgüvenleri var

İyi de siz cevap vermezseniz yarın arkanızdan hoşuna gitti sesini çıkarmıyor da derler

Ben birilerinin memesi dudağı yapma muhabbeti yapmış olabileceğini düşünüyorum tabii bilen varsa

İyi de siz cevap vermezseniz yarın arkanızdan hoşuna gitti sesini çıkarmıyor da derler

Ben birilerinin memesi dudağı yapma muhabbeti yapmış olabileceğini düşünüyorum tabii bilen varsa
Ben muhatap olmam ne düşünürse düşünsünler çok da umrumda değil.beğenilmemek garip geldi işte bimkompleks yaptım sanırım şimdi düşününce o adamlar beğenmese nolur saçma bi başlık oldu sağ olm

İnsanlar dış görünüşe nasıl bu kadar takıntılı hale geldi anlamıyorum. Dışarda herkesin kaşi, burnu, dudağı aynı nerdeyse. Daha önce bir konuda da yazmıştım. Aynı fabrikadan çıkmış gibi bir sürü kadın görüyorum her dışarı çıktığımda. Birileri üzerimizde bir güzellik algısı yaratmış ve malesef ki bizler de ona ulaşmak için varimizi yogumuzu ortaya koyuyoruz, olmayınca da işte böyle takıntılı, özgüvensiz, kendini sürekli aşağılayan insanlar oluyoruz. Yapmayın, güzellik bu değil. Herkesin sizi beğenmesi gerekmiyor. Dış gorunusunuze harcadığınız bu çabayı daha değerli şeylere harcayabilirsiniz. Birkaç densizin lafiyla da böyle ozguveninizi yıkmayın.

Senin güzelliğin göreceli kavram.
Kimi beğenir kimi beğenmez.
Ki bence eminim güzelsindir.

Ama onların zeka yoksunluğunun görecesi yok.
Gerizekalı mı? Gerizekalı.
Sen beğenmediğin yerlerini estetikle düzeltirsin de, onlar fındık beyinlerini nasıl geliştircekler acaba?
Acınası haldeler, bir de bunun farkında değiller.
Ne acı.

insanların ne düşündüğünü bu kadar takarak hayat yaşanmaz konu sahibi.Ne derlerse desinler siz görunuşunuzden hoşnutsanız sorun yok

çok yakında yazdığınız konunuza baktım şimdi badem göz ameliyatı artı göz kaş arasına dolgu yaptırmak istiyormuşsunuz.gözunuzü seveyım vazgeçin estetik takıntı olmuş sizde .güzel olunca mutlu olacağınızı hayatınızın süper olacağını falan mı sanıyorsunuz.öyle bir şey yok özgüven hayat başarısı herşeyden önemli

Canım bu devirde artık makyaj ,estetik vs herkes güzel ve birbirinin aynısı emin ol boşver herkes kendine baksın , sen kemdi hep sev

Alışverişteki tiplere çok güldüm bi anım aklıma geldi.
Annemle parkın kenarından yürüyoruz , 2 genç çimlere uzanmış önlerinden geçerken biri vay vay vay Allah özenmişte yaratmış dedi ,ilerledik biraz sonra arkasına özenmemis dedi diğeri. Annemle baka kaldık laf attılar diye sinirlensek mi totom kücük diye uzulsek mi bilemedik. Epey güldük yalniz. Annem hala anlatır essek sıpaları kurban olsunlar benim kızımın totosuna diyerek.
Bu olay lisedeyken yaşandı 32 yaşındayım.
Laf atmaları falan önemsiyoruz galiba ama hiç gerek yok kedi ciğer mevzusu.

Elinizde çanta poşet bisey yok muydu kafalarına fırlatacak ne salak muhabbetler ediyolar ya sizi üzerinizden...:sinirli:

Çünkü neden kaçarsak o bizi buluyor.Güzellik konusunda takıntılı olduğunuz için bu tip insanlar karşınıza çıkıyor ve abuk sabuk yorumlar duyuyorsunuz.Acaba insanlar beni beğeniyor mu ?düşüncesi bu insanları size çekiyor.Diğer yorumları okudum böyle birşey yaşayan olmamış.Sen nereden biliyorsun derseniz belirli dönemler bende yaşadım aynı şeyleri hep korkularımız yada kaçtığımız şeyler başımıza geliyor ne zaman takıntılarımı bıraktım o zmn kurtuldum sizede tavsiye ederim.

Size duyurarak aslında ilgi çekmişler bence. Beğenmeme mevzusundan çok amaçları oymuş gibi geldi bana.

Back
X