YawruKuss Ceyizini Sergiliyor Gelllll :D

cnm iyiki koydun bu resimleri. Ne zamandır bardak takımı arayıp duruyordum. Bu markayı öğrendiğim iyi oldu. Tam istediğim gibi modeller var.olumunekankayizsmile

hepsi çok güzel güle güle güzel günlerde kullan bazılarını ben renklerinden dolayı almaya cesaret edemiyorum siyah nevresim takımını çok beğeniyorum ama renginde herhangi bi bozukluk olursa çok üzülürüm diye almıyorum

bornoz takimina ve tacin kiss uyku setine bayildim.. fiyatlarini yazarmisin ?

Kahvaltı takımızın çok güzel. Güle güle kullanın
Demekki neymişşş bornoz alırken tek tek almak daha mantıklıymışCADIARZU

çok güzel süper güle güle kullan bu arada bardak takımını nerden aldın paşabahçemi ? merak ettim geçen dizide gördüm sanırm ona benziyodu çok beğendim ?

Merhabalar kıslarrrrr...:79:
herkese güzel yorumları için çok teşekkür ediyorum...
uzun zamandır yoktum buralarda çok yoğun çalıştığım için giremiyordum sitemize..
bardak takımı KCD marka. Jumbo hisar satarn mağazalarda bulabilirsiniz.
fiyatları şuan hatırlamıyorum geçmiş sayfalarda yazmış olabilirim

Birde yeni ciciler aldım.. El yüz havlularııı
bunları internetten aldım limangodan. 5 tanesi 30 TL.

havlular çok güzelmiş cnm ya limangoyu takip ederim ama kaçırmışım bunları. makarna tenceleri de çok kullanışlı oluyo

Canım özel mesaj atamıyorum ben burdan yazayım dedim
Canım selam,
Biz 300 kişi olacağımız için yemekliye girersek altından kalkamayız bütçe olarak diye kokteyle karar verdik. Çeşitli menüler var, 7 çeşit menü var içeriğine göre ücretleri değişiyor ama genel olarak 25 tl ile 30 tl civarında kişi başı fiyatlar. biz Menü5 te anlaştık içinde böreğinden tut yaprak sarması, et döneri kanepesi bile var. Sınırsız meşrubat var. eğer kokteyl düşünüyorsanız son seans ı alın 20.30 daki son seans oldugu için istediğin kadar salon senin oluyor. DJ var oyun pisti var. Oturma yerleri de var. Gayet güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…