Yayla evim

muhteşem

ben ne rezidans istiyorum ne de havuzlu villa

en büyük hayalim yayla evimin olması karadenizde

Çok güzel sıcacık sade bayıldım güle güle oturun hayalim böyle bir ev

pencere onune yaptıgınız ambiyans cok hos tekrar tekrar bakıyorum:) Acaba o koktukların dösemesi deri mi?
Yok canım deri değil , o koltukları evkurdan aldım , sonra kaplattım döşemecide. Evi yaptırmadan koltukları yaptırmıştım hevesle .

muhteşem

ben ne rezidans istiyorum ne de havuzlu villa

en büyük hayalim yayla evimin olması karadenizde
Canım yapması zor değil , adım adım , bakabileceğim , kullanabileceğim kadar olmasına imtina ettik . İnş. Sizin resimlerinize baktığımız zmn gelir .

ne varsa eskıde var:) bende raf cok sevıyorum bende ev yaptırmayı dusunuyorum hıc apt daıresıne 150 bın lıra veremem :)

Yok canım deri değil , o koltukları evkurdan aldım , sonra kaplattım döşemecide. Evi yaptırmadan koltukları yaptırmıştım hevesle .

cok cok güzeller ,,peki suni deri mi yoksahiç deri değilde kumas mı kumassa ne cins kumas acaba??

Arsa üzerine sıfırdan inşaat yaptımız için , dekorasyonu çok kısıtlı bütçeyle yapmak zorunda kaldım .
Çok güzel eviniz maşallah sonunda ilk defa biri güzel manzarasına koltuklarını çevirmiş genelde ters koyuyolarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…