Yaz aşkım konusunda ne yapmalıyım?

sizceneyapsam

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2014
19
1
1
Ardahan
Merhaba,ben 18 yaşındayım burada yeniyim umarım konuyu doğru yere açmışımdır.Benim sizlere danışmak istediğim konu şu ben bir haftadır ailemle tatildeydim dün evimize döndük fakat benim aklım orada kaldı.Belki çocukça gelecek ama ben orda birinden çok etkilendim,kimseden kolay kolay etkilenip hoşlanamiyorum bu yüzden hic sevgilim olmadi hep "biri karşima çikacak iste bu ya!" diyeceğim kişiyi bekledim ve ben o anı resmen yaşadim arkadaşlar.Belki bir heves ama ben farklı hissettim kendimi.Toplam yedi gün kaldik otelde.bu süreçte yanimda aile fertlerin olduğu için tanisamadik.Ama sürekli bakistik.Annem bile farketmiş 😄 Ben ondan çok etkilendim saniyorumki o da benden çünkü tavirlari bakislari bunu dusunmemi sagladi.Çok detay olacak ama denizde dubada bir iki kere yakin oturdum bi kerede yanima geldi.bana doğru dondu ama ben utandim acikcasi kafami falan çevirdim.tanismak istediği biraz barizdi.Asil sorum şu ki ben bu çocugun adini duydum orada bi şekilde babasi seslenirken vesaire.Tatil donusu arkadaslarim onu aramami istedi benimde aklima yatti.faceden aradim ve buldum twitterdanda öylebu süreçten sonra ne yapabileceğime karar veremiyorum.Bu tarz bir durum yaşayan veya yardımcı olmak isteyen birileri yazarsa minnettar kalırım.(Eleştirmek veya hakaret etme amaçlı kişilerin yorumuna açık bir konu değildir) Şimdiden teşekkürler 😍 Not: bu kişi ile ayni şehirde yasiyoruz.

Son düzenleme:

en başta ' YAZ AŞKIM' tabirini kullanmanız çok çirkin yani gerçekten aşkın sevginin içine etti sizin gibi kafadakiler

en başta ' YAZ AŞKIM' tabirini kullanmanız çok çirkin yani gerçekten aşkın sevginin içine etti sizin gibi kafadakiler

Katılıyorum

birde gereksiz eleştirilere açık bi konu değildir demiş konu sahibi buraya yazıyorsan her yoruma açık olmak zorundasın he değilsen paylaşma

Son düzenleme:

:) Kız aşık olmuş yazmış. Herkes aşk dediğinde farklı anlamaz ama siz sanırım yanlış anladınız.

Konu sahibi bütün erkekler aynıdır bakarlar sadece beğenmesi önemli değil . Önemli olan tanışma isteğiydi tanışma için adım atabilirdi ama atmamış yan
faceden ekleme bence. Hata yaparsın!

yapmayın Allah aşkına bu kadar sert davramanızı gerektircek bişey yok ki kız daha 18 yaşında...
Aşkın içine edenler kim ortada gerçi neyse

ben olsam en azından twiterdan takip ederdim yapardım yani bunu amannn dünyanın sonu değil ki bi adım atabilirsin

Evet bende öyle düşündüm en azindan geri takip ederse belki mesaj atar ama atmazsa falan rezil olurmuyum

bi daha görmiyceksin ki:)
atarsa atar atmazsa atmaz :)

rezil olcak bi durum yok
bende aynısını yapmıştım hatta 17 yaşındaydım avşaya tatile gitmiştik
çocuga bayıldım ama benim yanımda halam arkadaşı filan var çocukda ailece gelmiş
bir iki defa sahilde oturup konuşmuştuk beraber yürümüştük tatilden döner dönmez facede buldum
ama tatilde güneş başıma geçmiş olcak ki çocugun tam olarak ne olduğunu anlayamamışım bi süre sonra soğudum faceden filan silmiştim

Ben tanimiyorum ama ilgisi olduğuna eminim yani ya da öyle sezdim.şimdi facede arkadaş ekle butonu yok.o yüzden twitterdan takip edicem.umarim geri takip yapar bu da yetmez mesaj..ilk sizmi mesaj atmistiniz?

Ben tanimiyorum ama ilgisi olduğuna eminim yani ya da öyle sezdim.şimdi facede arkadaş ekle butonu yok.o yüzden twitterdan takip edicem.umarim geri takip yapar bu da yetmez mesaj..ilk sizmi mesaj atmistiniz?

yani ben bulup eklemiştim ama geçmiş gün tam hatırlamıyorum ilk o mu yazdı ben mi yazdım diye

Son açtığınız konuyu okuyunca bu yorumu sizin yapmanıza şaşırdım. Konunuzu ilk okuduğumda sizinle dalga geçmeyen nadir yorumculardandım ben, okursanız görürsünüz. Siz de kendinizi savunmaya çalışıyordunuz diğer yorumlara karşılık. Bunlar daha çocuk. Yaz aşkı da sık kullanılan bir tabirdir. Aşkın sevginin içine etmemek için ikinci buluşmada çocukla birlikte olup sonradan ah vah etmeleri mi gerekiyordu. Çok ayıp bu yaptığınız. Konu sahibine gelince, yaşın daha çok küçükmüş güzelim. Birinden etkilenmişsin ama aşk, sevgi sadece bir insanın fiziğini görerek olacak şeyler değil. Eğer aklından çıkaramayacaksan facebooktan yaz konuş. Dışarıda buluşun. Bir çay için. Tanımaya çalış. Ama asla daha ileriye gitme iyice tanıyıp karakterini öğrenmeden. Sonuç olarak sadece bir hafta uzaktan gördüğün bir insan bu. Çok dikkatli ol.

Hahah çok güzelmiş ama seninki
😍 daha dun döndüm tatilden hemen takip etmiyeyim diyorum şöyle bi kaç gün bekleyeyim ne diyorsun?

valla ben ayakkabılarımı çıkarıp eve girdiğim anda bulmuştum
ama biz istanbulada beraber dönmüştük
hatta ayrılırken bana görüşürüz demişti
bende ruh hastası numaramı bile istemedin koca istanbulda nasıl bulcaksın demiştim(içimden)

Ya içimi rahatlattin gerçekten senin gibi insanlara çok ihtiyacimiz var ben burada belki yasitlarim veya ablalarim yardim eder diye konu actim ama cevaplara şok oldum sadece bi kaç cevap dişinda hepsi olumsuz ben zaten burada üzülüyorum bide insanların olumsuz yorumlarina ihtiyacim yok bunu konuyu actigim yerde de belirtmiştim zaten.yorumun için tesekkur ederim.o benden büyük zaten üniversite ama ben tanimak istiyorum Çok tabiki sadece fiziksel olarak gördüm ama daha öncede birilerinden fiziksel olarak hoslandim ama boyle hissetmemistim yani dun geldim tatilden o hala aklimda garip bi his iste.yorumun için tekrar tesekkur ederim.twutterdan takip etmeyi düşünüyorum onu bakalim ne olacak

vallahi ağzınıza sağlık ben hanımefendiye açık açık yazmadım kırılmasın diye ama tam olarak durum bu

Canım bence en azından bir şansını deneyip twitterden takip etmelisin. Yani ben olsam böyle yapardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…