Merhaba,ben 18 yaşındayım burada yeniyim umarım konuyu doğru yere açmışımdır.Benim sizlere danışmak istediğim konu şu ben bir haftadır ailemle tatildeydim dün evimize döndük fakat benim aklım orada kaldı.Belki çocukça gelecek ama ben orda birinden çok etkilendim,kimseden kolay kolay etkilenip hoşlanamiyorum bu yüzden hic sevgilim olmadi hep "biri karşima çikacak iste bu ya!" diyeceğim kişiyi bekledim ve ben o anı resmen yaşadim arkadaşlar.Belki bir heves ama ben farklı hissettim kendimi.Toplam yedi gün kaldik otelde.bu süreçte yanimda aile fertlerin olduğu için tanisamadik.Ama sürekli bakistik.Annem bile farketmiş 😄 Ben ondan çok etkilendim saniyorumki o da benden çünkü tavirlari bakislari bunu dusunmemi sagladi.Çok detay olacak ama denizde dubada bir iki kere yakin oturdum bi kerede yanima geldi.bana doğru dondu ama ben utandim acikcasi kafami falan çevirdim.tanismak istediği biraz barizdi.Asil sorum şu ki ben bu çocugun adini duydum orada bi şekilde babasi seslenirken vesaire.Tatil donusu arkadaslarim onu aramami istedi benimde aklima yatti.faceden aradim ve buldum twitterdanda öylebu süreçten sonra ne yapabileceğime karar veremiyorum.Bu tarz bir durum yaşayan veya yardımcı olmak isteyen birileri yazarsa minnettar kalırım.(Eleştirmek veya hakaret etme amaçlı kişilerin yorumuna açık bir konu değildir) Şimdiden teşekkürler 😍 Not: bu kişi ile ayni şehirde yasiyoruz.