- Konu Sahibi sizceneyapsam
-
Ya içimi rahatlattin gerçekten senin gibi insanlara çok ihtiyacimiz var ben burada belki yasitlarim veya ablalarim yardim eder diye konu actim ama cevaplara şok oldum sadece bi kaç cevap dişinda hepsi olumsuz ben zaten burada üzülüyorum bide insanların olumsuz yorumlarina ihtiyacim yok bunu konuyu actigim yerde de belirtmiştim zaten.yorumun için tesekkur ederim.o benden büyük zaten üniversite ama ben tanimak istiyorum Çok tabiki sadece fiziksel olarak gördüm ama daha öncede birilerinden fiziksel olarak hoslandim ama boyle hissetmemistim yani dun geldim tatilden o hala aklimda garip bi his iste.yorumun için tekrar tesekkur ederim.twutterdan takip etmeyi düşünüyorum onu bakalim ne olacak
vallahi ağzınıza sağlık ben hanımefendiye açık açık yazmadım kırılmasın diye ama tam olarak durum bu
valla ben ayakkabılarımı çıkarıp eve girdiğim anda bulmuştum
ama biz istanbulada beraber dönmüştük
hatta ayrılırken bana görüşürüz demişti
bende ruh hastası numaramı bile istemedin koca istanbulda nasıl bulcaksın demiştim(içimden)
Dediğim gibi dikkatli ol yeterli. Malum artık insanların ne oldukları hiç belli olmuyor. Gelişmeleri yazarsın buradan takip ederiz:)
valla ben tutamadım kendimi:)
Sadece isimden nasıl bulunuyor ki?
Canım bence en azından bir şansını deneyip twitterden takip etmelisin. Yani ben olsam böyle yapardım
İsmini bildikten sonra kolay
İsmi Ahmet bul bakam?
en başta ' YAZ AŞKIM' tabirini kullanmanız çok çirkin yani gerçekten aşkın sevginin içine etti sizin gibi kafadakiler
18 yaşında kız yaz aşkım deyince çirkin oluyo ama siz 3.buluşmada yatağa girmişsiniz maşşallah bu mu çirkin olmayan herkesin kendi hayatı kendi yaşadıkları kendinedir eleştirmem ama başkalarının konularına yorum yaparken insanları sırf gücendirmeyr çalışmak için yapmayalım lütfen.. Konu sahibi pıtıtcık ekle gitsin nolcakki ne kaybedersin sonuçta dimi ama :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadasim ne diyosun? Ahmeti neden bulayim? Görmediğim etmediğim insani?
Ordaki ince detayı anlayamamışsın canım..
Yani her konuya saçma sapan yorum yapan birileri olmak zorunda. Herkes dönsün aynada kendine baksın. Kimse kimsenin hayatını eleştiremez! Saygısız kadın(!) ya sinirlendirdi beni. Neyse. Bas hemen takibi. Ama ben beni takip edenlere pek bakmazdım, dikkat etmezse tanıyamayabilir. Geri takip etse de yazmayabilir bu yüzden canını sıkma. İlerde çok farklı düşüneceksin illaki ama ilerde farklı düşünürüm diye aşık olmamak olur mu? Tövbeest. Sonuçları bekliyoruuz!
Hahah bayildim yorumuna.zaten en son iki ay önce Tweet atmis.olsun ben sansimi denedim ve takip ettim valla ve evet insanlar çok kolay yorum atiyor biri demiski 18 yasinda ne aski falan.sen benim hayatini yasadiklarimi nerden bilebilirsinki degilmi? Tesekkur ederim sizin gibi insanların olduğunu bilmek güzel çok çok çok tesekkurederim :)))))
Aaa bayağı olmuş bak. Olmadı facebooktan yardır. Arkadaş ekleyemesen de mesaj atabiliyorsun ama diğer kutusuna düşerse görmesi çook sürebilir. Şakalı şukalı bir mesaj olabilir. Heyecanlandım yahu. Belki konuşmaları seni soğutur bile, uğraşmazsın. Adımlarını sağlam at.
Mesaj atmaya yemedi valla cesaretim(((( of ya çok ikilemdeyim takip ettim ama mesaj atmak fazla cesaret isi geldi bana
attt yaa valla çok heveslendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?