Yaz aşkım konusunda ne yapmalıyım?

Dediğim gibi dikkatli ol yeterli. Malum artık insanların ne oldukları hiç belli olmuyor. Gelişmeleri yazarsın buradan takip ederiz:)

Ayyy ne kadar güzel ya
😍 bende takip edicem yarin falan haber vericem sonucuuu

kaç yaşında başladınız "o insan"ı aramaya da 18'inizde buldunuz çok merak ediyorum.

daha öyle çok şeyden etkileneceksin ki hayatı erkeklerden ibaret olmadığını anlayacaksın. bunları düşünmek için çok erken.

Son düzenleme:
en başta ' YAZ AŞKIM' tabirini kullanmanız çok çirkin yani gerçekten aşkın sevginin içine etti sizin gibi kafadakiler

18 yaşında kız yaz aşkım deyince çirkin oluyo ama siz 3.buluşmada yatağa girmişsiniz maşşallah bu mu çirkin olmayan herkesin kendi hayatı kendi yaşadıkları kendinedir eleştirmem ama başkalarının konularına yorum yaparken insanları sırf gücendirmeyr çalışmak için yapmayalım lütfen.. Konu sahibi pıtıtcık ekle gitsin nolcakki ne kaybedersin sonuçta dimi ama :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sağolun ya yorumunuz için
☺ eklicem simdi :)

Yani her konuya saçma sapan yorum yapan birileri olmak zorunda. Herkes dönsün aynada kendine baksın. Kimse kimsenin hayatını eleştiremez! Saygısız kadın(!) ya sinirlendirdi beni. Neyse. Bas hemen takibi. Ama ben beni takip edenlere pek bakmazdım, dikkat etmezse tanıyamayabilir. Geri takip etse de yazmayabilir bu yüzden canını sıkma. İlerde çok farklı düşüneceksin illaki ama ilerde farklı düşünürüm diye aşık olmamak olur mu? Tövbeest. Sonuçları bekliyoruuz!

Hahah bayildim yorumuna.zaten en son iki ay önce Tweet atmis.olsun ben sansimi denedim ve takip ettim valla ve evet insanlar çok kolay yorum atiyor biri demiski 18 yasinda ne aski falan.sen benim hayatini yasadiklarimi nerden bilebilirsinki degilmi? Tesekkur ederim sizin gibi insanların olduğunu bilmek güzel çok çok çok tesekkurederim :)))))

Aaa bayağı olmuş bak. Olmadı facebooktan yardır. Arkadaş ekleyemesen de mesaj atabiliyorsun ama diğer kutusuna düşerse görmesi çook sürebilir. Şakalı şukalı bir mesaj olabilir. Heyecanlandım yahu. Belki konuşmaları seni soğutur bile, uğraşmazsın. Adımlarını sağlam at.

Mesaj atmaya yemedi valla cesaretim (((( of ya çok ikilemdeyim takip ettim ama mesaj atmak fazla cesaret isi geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…