• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaz geldi, haydi şortlar meydana

thisiswhatmakesusgirls

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2016
565
557
18
29
Kızlar aşırı sıcaktan bunaldım, herkes kot pantolon giyiyor diye ben de giyiyorum ama içimden şort giymek geliyor :sopa: Bu kıyafet meselesi biraz çevre ile alakalı, Antalya'da herkes kısa giydiği için rahat ediyorsunuz ama İstanbul'da dizüstü giyen çok az. Benim gibi mahalle baskısından bunalanlar sizleri dizüstü giymeye davet ediyorum:KK60:

Anadolu yakasında sahilde oturuyorum. Sahile şortla inerim ama şehir içine gideceksem pantolon giyiyorum. Minibüse falan bineceksem yani. Ama bronzlaşıp iyice kararınca şortu çeker çıkarım kimse durduramaz :KK53:

Evde giyiyom ben,markete ve denize giderken de.
Yok denize giderken pantolon giyeydim,zahmet ettim :KK53:

Ayrıca bi yerde bi gösteri vs varsa şort giyimiyle ilgili gelirim ,yeter ki protesto olsun bi şeye .Yapım protest naparsın.

Ben markete bile giymem, o kadar rahatsız oluyorum İstanbul'da. Aslında kötü bir muhitte de yaşamıyorum ne bileyim

Anadolu yakasında sahilde oturuyorum. Sahile şortla inerim ama şehir içine gideceksem pantolon giyiyorum. Minibüse falan bineceksem yani. Ama bronzlaşıp iyice kararınca şortu çeker çıkarım kimse durduramaz :KK53:
Ya ben sanırım kararamıyorum da.
Istakoz gibi kızarırım.Sonra geçer.
Yüzüm yanınca da marsık gibi oluyom.:KK53:
Deniz evime en fazla 5 dk mesafede tadını bile çıkaramıyom.

Ben markete bile giymem, o kadar rahatsız oluyorum İstanbul'da. Aslında kötü bir muhitte de yaşamıyorum ne bileyim
Etraftaki öküz bolluğundan biz de napcamızı şaşırıyoz haklısın.
Ben yazlık bölgede oturuyorum.Turistler bikiniyle geziyorlar,ete doymuş buranın insanı sorun olmuyor ama ben rahat edemiyom,süt beyaz bacaklarımla :KK53:

Etraftaki öküz bolluğundan biz de napcamızı şaşırıyoz haklısın.
Ben yazlık bölgede oturuyorum.Turistler bikiniyle geziyorlar,ete doymuş buranın insanı sorun olmuyor ama ben rahat edemiyom,süt beyaz bacaklarımla :KK53:
Bir dönem o memleketlerden birinde yaşadım. Hayatımın en güzel günleriydi. Güzel güzel giyinip gezmek harika bir duyguydu. keşke hep orada kalabilseydim :(

Ya ben sanırım kararamıyorum da.
Istakoz gibi kızarırım.Sonra geçer.
Yüzüm yanınca da marsık gibi oluyom.:KK53:
Deniz evime en fazla 5 dk mesafede tadını bile çıkaramıyom.

Ben de buğdayım daha doğrusu beyaz tenim solaryumlar ve yoğuuun güneş banyolarından sonra artık buğdaya döndü :110: ama ne zaman tatile çıksam ıstakoz oluyorum bu değişmedi. Ben de solaryuma başladım :KK53: Yüzüme renk geldi :halay:

İki gün önce Taksim'deydim valla hatunlar çekmiş kısacık şortları hem de baldırlar Roberto Carlos gibi ama ne kimse yadırgayıp bakıyor ne de göze batıyordu. Ben giyip çıkamam şahsen hele de oraya ama giyen giyiyor.

Back
X