• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim ne demek istedi

MilkCoffe

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2015
93
63
8
32
derdim o kadar çok canımı sıktıki sizin fikirlerinizi merak ettiğim için konu açmak istedim. bir bir buçuk aydan beri hayatımda biri var. erkek arkadaşımı seviyorum ikimizde bu ilişkiye çok istekli başladık ama günden güne acaba benim için yanlış kişimi diye düşünmeye başladım. ufak tefek sürtüşmelerimiz tatlı atışmalarımız arada oluyordu ama bu defaki beni iyice sorgulattı. ben tarz olarak şort veyahut etek giymeyi seven bi kız değilim helede etek ufaklığımdan beri hiç sevmem ve mecbur değilsem giymem. pantolon giyiyorum yaz kış ve bu şekilde mutluyum. biliyorsunuz sıcak bi yaz mevsimi geçirdik artık bitiyor ama hava hala sıcak,sıcak bi şehirdeyiz. sevgilim bana sen neden şort giymiyorsun diye sordu. sevmediğimi söyledim. etek de giymiyorsun dedi onu da sevmiyorum tarzım değil dedim. ama kızlar çevremiz şort giyen genç kız dolu ve hepsinede çok yakışıyor yaşadığımız yer şort giyene tuhaf bakan bi yer değil herkes istediğini giyer kimse karışmaz bakmaz etmez yani. ben konunun üstünde durmayacaktım ama erkek arkadaşım bu defa kendinde biraz değişiklik yapıp benim için giymezmisin dedi. bu arada biz hep dışarıda görüşüyoruz evde falan değil özel bi alanımız yok yani. giymek istemediğimi söyledim ısrar etti,sana çok yakışır herkese yakışıyor çok sıcak nasıl duruyorsun filan. ben sıcağı seven bi insanım zaten. ben şort giymemekten rahatsız değilim bu benim tercihim senden saygı duymanı beklerdim dedim. biraz tartıştık konuyu bambaşka alakasız yerlere çekti ve kendimce kırıldım bu lafına beni böyle gördü böyle beğendi etekle yada şortla görseydi öyle beğenmiş olsaydı yine aynı hesap yani.. kızlar sizce benmi haklıyım o mu haklı? sevgililerin birbirini değiştirmeye kıyafetine karışmaya karar vermeye hakkı varmı? bence yok çünkü ben şort sevmiyorum kendi giyim tarzımdan da memnunumki renk uyumum filan herşeyi güzel seçen kötü giyinmeyen biriyim. nerden çıktı şimdi şort meselesi anlamadım sevmiyorum giyende umrumda değil herkes nası mutluysa onu giysin isterseler çıplak olsunlar isterseler kapansınlar kime ne. bunun herhangi bişiyi sevmemekten ne farkı var kuru fasulye sevmemek gibi bişi bu yani kimisi şort sever kimisi şalvar. kendi evimin içinde kendi evimde giyiyorum ama ev kıyafeti olarak.. dışarıda giymeye mecburmuyum herkes giyiyor diye anlamadım

Erkek arkadasim sicakta surekli pantolon/gömlek takilsa ben de neden şort giymiyorsun, benimle bulusurken giyebilirsin falan derdim sanirim.
Onemli olan bunu dayatmamak.
Size elbise giy, su renk giy, bu model giy dememis ki daha rahat giyin demis, zorla ille şunu giyeceksin diye dayatmamis da, bence sorun yok.

derdim o kadar çok canımı sıktıki sizin fikirlerinizi merak ettiğim için konu açmak istedim. bir bir buçuk aydan beri hayatımda biri var. erkek arkadaşımı seviyorum ikimizde bu ilişkiye çok istekli başladık ama günden güne acaba benim için yanlış kişimi diye düşünmeye başladım. ufak tefek sürtüşmelerimiz tatlı atışmalarımız arada oluyordu ama bu defaki beni iyice sorgulattı. ben tarz olarak şort veyahut etek giymeyi seven bi kız değilim helede etek ufaklığımdan beri hiç sevmem ve mecbur değilsem giymem. pantolon giyiyorum yaz kış ve bu şekilde mutluyum. biliyorsunuz sıcak bi yaz mevsimi geçirdik artık bitiyor ama hava hala sıcak,sıcak bi şehirdeyiz. sevgilim bana sen neden şort giymiyorsun diye sordu. sevmediğimi söyledim. etek de giymiyorsun dedi onu da sevmiyorum tarzım değil dedim. ama kızlar çevremiz şort giyen genç kız dolu ve hepsinede çok yakışıyor yaşadığımız yer şort giyene tuhaf bakan bi yer değil herkes istediğini giyer kimse karışmaz bakmaz etmez yani. ben konunun üstünde durmayacaktım ama erkek arkadaşım bu defa kendinde biraz değişiklik yapıp benim için giymezmisin dedi. bu arada biz hep dışarıda görüşüyoruz evde falan değil özel bi alanımız yok yani. giymek istemediğimi söyledim ısrar etti,sana çok yakışır herkese yakışıyor çok sıcak nasıl duruyorsun filan. ben sıcağı seven bi insanım zaten. ben şort giymemekten rahatsız değilim bu benim tercihim senden saygı duymanı beklerdim dedim. biraz tartıştık konuyu bambaşka alakasız yerlere çekti ve kendimce kırıldım bu lafına beni böyle gördü böyle beğendi etekle yada şortla görseydi öyle beğenmiş olsaydı yine aynı hesap yani.. kızlar sizce benmi haklıyım o mu haklı? sevgililerin birbirini değiştirmeye kıyafetine karışmaya karar vermeye hakkı varmı? bence yok çünkü ben şort sevmiyorum kendi giyim tarzımdan da memnunumki renk uyumum filan herşeyi güzel seçen kötü giyinmeyen biriyim. nerden çıktı şimdi şort meselesi anlamadım sevmiyorum giyende umrumda değil herkes nası mutluysa onu giysin isterseler çıplak olsunlar isterseler kapansınlar kime ne. bunun herhangi bişiyi sevmemekten ne farkı var kuru fasulye sevmemek gibi bişi bu yani kimisi şort sever kimisi şalvar. kendi evimin içinde kendi evimde giyiyorum ama ev kıyafeti olarak.. dışarıda giymeye mecburmuyum herkes giyiyor diye anlamadım
1 ayda birini bu kadar çabuk nasıl sevebiliyorsunuz ayrıca adamın niyeti başka gibi...

Şort alıp hediye etse ve giymeyince aşkım hediyemi beğenmedin giymediğine göre dese sende belki o an içinden gelerek giyerdin. Erkeğin beyni bu kadar:işsiz:

Bir yaşıma daha girdim.
Normalde giyme diye kavga çıkar,
Şort giy diye ısrar eden adamada ilk defa rastlıyorum :deli:

Bence nasıl mutluysan öyle giyin.
Zaten arkadaşlıgınız yeni olmuyorsa yol ver gitsin.

Çokta artniyetli bakmaya gerek yok bence. Rahat etmen için demiştir. Ama uzatmasının da anlamı yok tabi. Herkesin kendi kararı sonuçta.

bir kez sevgilimle buluştuk ben de normalde hep etek ya da şort giyerim yazın,ama o gün pantolon giymiştim. tutturdu sen niye şort giymedin bak şimdi darlanmıyor musun,niye giymedin keşke giyseydin ama nasıl konuşuyor çenesi düştü. dedim ki SANANE?

önce biraz bozuldu,sonra haklısın ya niye o kadar sordum sen rahatsan sorun yok dedi kapandı gitti.

bu arkadaş niye bu kadar ısrar etti bilemem ama 1.5 aylık ilişkide saçma sapan ikazlarda bulunması yanlış. ben şort veya etek seviyorum senin üzerinde görmeyi çok isterim dese sevgilim uçarak giyerim ama öyle kuru kuru giy ya giy dese hadi lan ordan der giymem. sizinki boş yere uzatmış bence sebebini kendisi de bilmiyor.

Fikir vermesi acisindan normal tabii. Ben de surekli pantolon giyenlere sort giysene, uzun kolluyla dolasanlara yarim kollu veya askili giysene diyorum ama israr olmaz. Karsidaki hayir sevmiyorum dedigi an olay bitmistir.

Ya sapikca dusunceleri var bacaklarini gormek istedi yada herkes giydigi icin senin kiyafetlerini begenmiyor.ikisinden biri sen daha iyi tanimissindir

Bende butun yaz deli sicaklarda pantolon giyenlerin icinde nasil durabildigine sasirdim.
Gecen hafta bi giyidim ki artik eylül dedim.ölüyordum yapisti üstüme cikmiyor aglicaktim.belki sevgilinde bu açıdan soylemistir.

Karışmaya hakki yok. Ben hic iyi niyet olarak gormedim. Bir iki kez soyledi ama üstelememesi gerekir saygisizlik resmen. Siz tarzinizdan durusunuzdan vazgecmeyin. Taviz tavizi getirir hem.

Back
X