derdim o kadar çok canımı sıktıki sizin fikirlerinizi merak ettiğim için konu açmak istedim. bir bir buçuk aydan beri hayatımda biri var. erkek arkadaşımı seviyorum ikimizde bu ilişkiye çok istekli başladık ama günden güne acaba benim için yanlış kişimi diye düşünmeye başladım. ufak tefek sürtüşmelerimiz tatlı atışmalarımız arada oluyordu ama bu defaki beni iyice sorgulattı. ben tarz olarak şort veyahut etek giymeyi seven bi kız değilim helede etek ufaklığımdan beri hiç sevmem ve mecbur değilsem giymem. pantolon giyiyorum yaz kış ve bu şekilde mutluyum. biliyorsunuz sıcak bi yaz mevsimi geçirdik artık bitiyor ama hava hala sıcak,sıcak bi şehirdeyiz. sevgilim bana sen neden şort giymiyorsun diye sordu. sevmediğimi söyledim. etek de giymiyorsun dedi onu da sevmiyorum tarzım değil dedim. ama kızlar çevremiz şort giyen genç kız dolu ve hepsinede çok yakışıyor yaşadığımız yer şort giyene tuhaf bakan bi yer değil herkes istediğini giyer kimse karışmaz bakmaz etmez yani. ben konunun üstünde durmayacaktım ama erkek arkadaşım bu defa kendinde biraz değişiklik yapıp benim için giymezmisin dedi. bu arada biz hep dışarıda görüşüyoruz evde falan değil özel bi alanımız yok yani. giymek istemediğimi söyledim ısrar etti,sana çok yakışır herkese yakışıyor çok sıcak nasıl duruyorsun filan. ben sıcağı seven bi insanım zaten. ben şort giymemekten rahatsız değilim bu benim tercihim senden saygı duymanı beklerdim dedim. biraz tartıştık konuyu bambaşka alakasız yerlere çekti ve kendimce kırıldım bu lafına beni böyle gördü böyle beğendi etekle yada şortla görseydi öyle beğenmiş olsaydı yine aynı hesap yani.. kızlar sizce benmi haklıyım o mu haklı? sevgililerin birbirini değiştirmeye kıyafetine karışmaya karar vermeye hakkı varmı? bence yok çünkü ben şort sevmiyorum kendi giyim tarzımdan da memnunumki renk uyumum filan herşeyi güzel seçen kötü giyinmeyen biriyim. nerden çıktı şimdi şort meselesi anlamadım sevmiyorum giyende umrumda değil herkes nası mutluysa onu giysin isterseler çıplak olsunlar isterseler kapansınlar kime ne. bunun herhangi bişiyi sevmemekten ne farkı var kuru fasulye sevmemek gibi bişi bu yani kimisi şort sever kimisi şalvar. kendi evimin içinde kendi evimde giyiyorum ama ev kıyafeti olarak.. dışarıda giymeye mecburmuyum herkes giyiyor diye anlamadım