thisiswhatmakesusgirls
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 10 Mayıs 2016
- 565
- 557
- 18
- 29
- Konu Sahibi thisiswhatmakesusgirls
-
Nerede ve ne zaman
Evde giyiyom ben,markete ve denize giderken de.
Yok denize giderken pantolon giyeydim,zahmet ettim
Ayrıca bi yerde bi gösteri vs varsa şort giyimiyle ilgili gelirim ,yeter ki protesto olsun bi şeye .Yapım protest naparsın.
Ya ben sanırım kararamıyorum da.Anadolu yakasında sahilde oturuyorum. Sahile şortla inerim ama şehir içine gideceksem pantolon giyiyorum. Minibüse falan bineceksem yani. Ama bronzlaşıp iyice kararınca şortu çeker çıkarım kimse durduramaz
Etraftaki öküz bolluğundan biz de napcamızı şaşırıyoz haklısın.Ben markete bile giymem, o kadar rahatsız oluyorum İstanbul'da. Aslında kötü bir muhitte de yaşamıyorum ne bileyim
Bir dönem o memleketlerden birinde yaşadım. Hayatımın en güzel günleriydi. Güzel güzel giyinip gezmek harika bir duyguydu. keşke hep orada kalabilseydimEtraftaki öküz bolluğundan biz de napcamızı şaşırıyoz haklısın.
Ben yazlık bölgede oturuyorum.Turistler bikiniyle geziyorlar,ete doymuş buranın insanı sorun olmuyor ama ben rahat edemiyom,süt beyaz bacaklarımla
İleride belki tekrar yaşama imkanın olur,neden olmasın yeter ki iste.Bir dönem o memleketlerden birinde yaşadım. Hayatımın en güzel günleriydi. Güzel güzel giyinip gezmek harika bir duyguydu. keşke hep orada kalabilseydim
Zor gibi ama inşallah olur. İstanbul ne zaman o kıvama gelecek kim bilir:)İleride belki tekrar yaşama imkanın olur,neden olmasın yeter ki iste.
Ya ben sanırım kararamıyorum da.
Istakoz gibi kızarırım.Sonra geçer.
Yüzüm yanınca da marsık gibi oluyom.
Deniz evime en fazla 5 dk mesafede tadını bile çıkaramıyom.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?