Yaz geldi sokak duğunu kabusum

Şöyle yapın...Düğün olmadığı bir gecede,kapının önünde davul zurna çalın.

Veya korna...Veya daha iyisi,araba varsa,müzik sistemini sonuna kadar açın :)

ne alakaa yaa ısteyen ıstedıgı dugunu yaparr...
siz rahatsız oldunuz dıye yapmıcaklarmıı

Olur mu öyle şey yahu?

Hastası var, dertlisi var, akşama kadar çalışıp yorulanı kafa dinlemek isteyeni var. Ne demek senin davulunun zurnanın sesi benim evimin içinde yankılanacak?

Sen eğleniyorsun da ben eğleniyor muyum bakalım? Senin eğlencen yüzünden eziyet çekiyorum. Millet mecbur mu davul zurna eşliğinde namaz kılmaya?

Tutarsın salonunu yaparsın düğününü, ki onun bile sesinin bir sınırı var kimseyi rahatsız edemezsin.

havai fişek bile atmak yasaklandı aslında.ama kim dinler ki.neyse cezası öder yine de çalar o davulu bizim milletimiz
Adetlerimiz kaybolmasın elbette ama mahalle düğünü adeti büyük şehirlere uyarlanamaz,mümkün değil bu.
Apartmanların arasında düğün.Bebeği olan,hastası olan var.Olmayanın da kafası var yani
Büyük cluplere geçiyor nazları sanırım gece 1 den sonra açık mekanların hepsinin sesi kısılıyor
Bence de alın elinize şöyle sesi bol maçlarda kullanılan kornalardan siz de çalın.Baktınız olmadı kalkın oynayın artık sinirler harap olmuş zaten..töbe töbe

kızlar ankarada bildiğim kadarıyla 11e kadar serbest herkes öyle diyor valla
şuandada düğün var hava sıcak cam açık 11 olunca biter diye umuyorum

valla cnm bızım burada 11 den önce polis gelmıyo hatta emnıyet mudurlugu 5 ddk mesafede

Rahatsız oluyorsan tutanak tutulmasını iste, dava açacağını söyle. Uğraşmak istemediklerinden kendilerince bir yol bulmuşlar anladığım kadarıyla. Yoksa açıkça yasaklanmış bir şey bu.

Rahatsız oluyorsan tutanak tutulmasını iste, dava açacağını söyle. Uğraşmak istemediklerinden kendilerince bir yol bulmuşlar anladığım kadarıyla. Yoksa açıkça yasaklanmış bir şey bu.

yok tatlım ya ben rahatsız olmuyorum nedense kızdıgım karşı oldugum bı durum değil

Bimer e yazın, belediyeler durumu çözmek zorunda kalacaktır.

Biri şuan buranın halinden mi bahsetti acaba sanki evin içinde düğün oluyor az sonra kalkıp eşimle göbek atmaya başlayabiliriz Bursadan sevgiler

Son düzenleme:
Biri şuan buranın halinden mi bahsetti acaba sanki evin içinde düğün oluyor az sonra kalkıp eşimle göbek atmaya başlayabiliriz Bursadan sevgiler

haha daha başalamdınız mı yoksa bak olamdı bız kızmla bayagı bayagı oynadık ay bende dugunde falan hıc oynamam ama evde hazır muzık buluşken kaçırmayım dedım hemde canllı canllı öle cd falanda değil

cnm bende bı cemıyetım olsa sokakta yapma tarftarı degılım ama maddı ımkanı omayan ınsanlar var bı org tutuyolar tamam ee onlarında heveslerı var belkı mkıyamam yanı kıolaymı bı dugun dermen yapmak yenı bı eve acmak salon tutmak

Ben bir ilçedeyim ve bizim az ileride de düğün var.
Televizyonu bile duymuyorduk sesten.
Hava zaten sıcak bir de sesler iyice sinirimizi bozdu.
Sanırım birileri şikayet etti ses baya azaldı.
Hatta düğün bitti sandık. Balkondan bakınca anladık devam ettiğini.
Siz de şikayet edin.

Çok mantıksız değil mi ama?

Millet komşusuyla mahkemelik oluyor gürültü yüzünden, öyle düğün falan da değil (kimisi 7/24 düğün havasında oluyor ya neyse) herhangi bir gürültü sebebiyle.

Ki geçtim sokak düğünlerinin yasaklanmasını,,"gürültü"ye dair yasaklar, kanun maddeleri var. İnatla gürültü yapmaya devam eden evinden oluyor!

Ama insanlar izin alarak "gürültü" çıkarabiliyorlar, "sokak düğünü" adı altında.

Laf etsen, gelenekler görenekler ortaya atılıyor, sen anlayışsız, hoşgörüsüz, insanları mutlu gününde rahatsız eden kötü niyetli insan oluyorsun.

Peki mutlu günlerinde eğlenmek isteyen insanlara soruyorum, sizin mutlu gününüzde herkesin kafası gürültü kaldırmayı kabul ediyor mu acaba?

Genel sınavlardan bir gece önce düğün yapanlar bile var! Ertesi gün millet kalkıp sınava girecek ama zorla dışardaki düğüne dahil edilmeye çalışılıyor!

Hak mı bu? İnsanlık mı? İnsanlar binbir türlü halde olabilirler, belki adamın hastalığı var, ya da acısı var, sen zorla tanımadığın etmediğin, halini bilmediğin adama düğün eğlencesi dinlettiriyorsun.

Sonra sen parası olmadığı için salon düğünü yapamayıp sokak düğününe mecbur(!) kalmış mağdur vatandaş, biz anlayışsız, kötü niyetli
komşu oluyoruz! Pehhh....

Son düzenleme:

O zaman sokak arasında yapmayacaklar, tanımadıkları, halinden haberdar olmadıkları insanları rahatsız etmeyecekler. Gidip boş bir arazi bulacaklar, yerleşim yerlerinden uzakta.

Onların hevesleri olabilir, başkasının da derdi olur, hastalığı olur, acısı olur. Bunlar mı daha önemli yoksa insnaların ucuz yoldan eğlence ihtiyaçlarını karşılaması mı? Ki hiç bir şekilde insnaların birbirlerini rahatsız etmek gibi bir lüksleri yok, hele de böyle bir pervasızlıkla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…