- 2 Nisan 2012
- 7.893
- 4.823
- 248
- Konu Sahibi beyazbegonvil
-
ne alakaa yaa ısteyen ıstedıgı dugunu yaparr...
siz rahatsız oldunuz dıye yapmıcaklarmıı
kızlar yasak saat 11 den sonra olan calgıya burada havaı fışeklerde atıldı oh tam dugun ay nedense ben rahatsız olmuyorum ya
"Sokak düğünü" başlı başına yasak.
kızlar ankarada bildiğim kadarıyla 11e kadar serbest herkes öyle diyor valla
şuandada düğün var hava sıcak cam açık 11 olunca biter diye umuyorum
valla cnm bızım burada 11 den önce polis gelmıyo hatta emnıyet mudurlugu 5 ddk mesafede
Rahatsız oluyorsan tutanak tutulmasını iste, dava açacağını söyle. Uğraşmak istemediklerinden kendilerince bir yol bulmuşlar anladığım kadarıyla. Yoksa açıkça yasaklanmış bir şey bu.
Sokaklarda düğün yasak... - 24 Nisan 2010 / 08:30
Her ilçe kafasına göre bir yol tutturmuş gidiyor anlaşılan.
Biri şuan buranın halinden mi bahsetti acabasanki evin içinde düğün oluyor az sonra kalkıp eşimle göbek atmaya başlayabiliriz Bursadan sevgiler
Olur mu öyle şey yahu?
Hastası var, dertlisi var, akşama kadar çalışıp yorulanı kafa dinlemek isteyeni var. Ne demek senin davulunun zurnanın sesi benim evimin içinde yankılanacak?
Sen eğleniyorsun da ben eğleniyor muyum bakalım? Senin eğlencen yüzünden eziyet çekiyorum. Millet mecbur mu davul zurna eşliğinde namaz kılmaya?
Tutarsın salonunu yaparsın düğününü, ki onun bile sesinin bir sınırı var kimseyi rahatsız edemezsin.
Sicak. Tum camlar acik. Arka sokagimizda dugun var.
Sadece zurna ve davul caliniyor. Allahim cildircam saatlerdir ayni tarz meLodiler.
Heryeri kapadİm. Vantilatoru actim. Ama yok ses evde.
Artik zurna beynimde caliyor. Basimin agrisi tuttu yine.
Lutfen ya. Yapilmasin bu dugunler sokakta. Zorundami herkes dinlemeye.
Eski koyluk duzen yokki tanidik olsun herkes gitsin dugune. Koccaman sehir.
Yasaklanmasini istiyorum ....
cnm bende bı cemıyetım olsa sokakta yapma tarftarı degılım ama maddı ımkanı omayan ınsanlar var bı org tutuyolar tamam ee onlarında heveslerı var belkı mkıyamam yanı kıolaymı bı dugun dermen yapmak yenı bı eve acmak salon tutmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?