Nasıl yaniay bu oturarak çalışanlar için plates topu üzerine oturmak öneriliyor, evde denedim süper oluyor da iş yerine getirmeye cesaret edemedim, dedikodu çanları çalışmasın diye.
ofisiniz size özel veya az kişi varsa bunu bir araştırın derim.
Bugün yediğin hurmalar yarın totonu tırmalarMerhaba yaz geliyor ve ben üst bölgemde victoria secret mankeni alt bölgemde ise 70 yıllık nine gibi bacaklarla geziyorum.. Aslında çalıştığım iş nedeniyle sürekli masa başında oturuyorum
10 saat otur da görelim o top üzerinde.ay bu oturarak çalışanlar için plates topu üzerine oturmak öneriliyor, evde denedim süper oluyor da iş yerine getirmeye cesaret edemedim, dedikodu çanları çalışmasın diye.
ofisiniz size özel veya az kişi varsa bunu bir araştırın derim.
Düşmüyolar mı
Düşmüyolar mı
Ya düşmeseler bile komik olur bence ne bileyim
Ben tek çalışıyorum bu katta ama gelen geçen var
Bi de bi müşteri gelse güler galiba
Alışılmadık şeyler bunlar ve yıllar sürer alışılması bence
10 saat otur da görelim o top üzerinde.
ya bilemiyorum ki, evde denedim ben biraz, çok hoş, hem de kalçalara süper :)
ben de büyük kalça probleminden şikayetçiyim maalesef.
ama tüm gün nasıl olur hiç fikrim yok.
yememek çözüm değil ki doğru şeyler yemek çözüm. Sen kendine işkence ediyorsun, bir patlama noktasına gelirsen açılan iştahını durduramazsın.Kızlar kaltım şimdi masamdam scuart yapıyorum ofiste kimse yok öğle yemeğinde de bazen yemiyorum akşsamda az yiyorum yürüyüiş e başladım inşallah bu 1 ay böyle geçti biraz sıkılaşma var eskiden 90 lık nine bacağım vardı şidi 70 lik gibi görünüyor düzelme var sanırım
Yaza hazırımaslında genel tavrım bütün mevsimleri içeriyor artık önemli olan her zaman sağlıklı olmak bunun için sağlıklı beslenmek yaza özel bir durum olmamalı Pilates topu, lastiği ve çemberi işinizi görecektir en azından 1-2 ay içerisinde vücudunuzu sıkılaştırır selülitleri azaltır bir de ek olarak squat yaparsanız popo sıklaşır bütün vücut çalışır Ofiste boş alanda sadece squat yapabilirsiniz bir de işe gidip gelirken mesafeleri uzatırsanız günlük 30 dakika-1 saat yürüyüş işinizi kolaylaştırır en önemlisi 2-3 litre su içmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?