Yaz Mevsimi için Parfüm Önerileriniz ???

ilgin0707

seviyor seviliyor:)
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2007
7.521
2
156
Antalya
yazzz geliyor hadi kızlar birbirimize önerilerde bulunalım yazın kullanıp memnun kaldığımız parfümleri yazalım ne dersiniz

Davidoff-Cool Water
Turunçgil,su zambağı,yasemin,şeftali,sandalağacı özlü isminden ve şişesinden de belli olduğu gibi son derece fresh ve kalıcı bir koku

bence caldion sabun gibi kokuyor yaz kış kullanıyorum tavsiye ederim

ay valla yaz için kesinlikle avon blue rush derim parfümlü vücut nemlendiricisi ise serinletici özelliği var çok güzel hastasıyım..

Bir çok yaz kokuları vardır: Escadanın yeni kokusu çıktı Escada Moon Sparkle
meyveli çiçekli koku
Escada nın geçen sene yaz kokusu Sunset Heat

Ghost Summer flirt harika bir yaz parfümü :

Dior un J'ador parfümünün yaz versyonu çıkmıştır:J'adore Eau d’Ete Parfumee

Caharel in amor amor u yaz versyonuyla gelmiştir:Amor Amor Sunshine

Lanvin in harika bir kokusu vardır:Eclat d'arpege tam yaz içindir

Christian Lacroix nın yeniz yaz kokusu Bazar Summer Fragrance

Burberry Summer for women

Estee Lauder beyond paradise

kalipso canım teşekkür ederim denemeye çalışıcam.paylaşımın için sağol.ellerine sağlık öptüm

Jeanne arthes Cotton Club Women
Duştan yeni çıkmış gibi kokmanızı sağlıyor:) Çok fresh bir koku...

Son düzenleme:
Yaz için yeni bir parfüm arayışındaysanız işte size en yeni seçenekler..

Thierry Mugler'in yeni parfümü Innocent Rock, klasik Innocent'e göre daha meyvemsi, güllü ve baharatlı. Özellikle kırmızı gülün kokusunu seviyorsanız beğenebilirsiniz.

Burberry The Beat ise, kendini modern, enerjik, dinamik, csanlı hissedenlere öneriliyor.

Estee Lauder Pure White Linen Light Breeze sonsuza kadar hatırlamak isteyeceğiniz günlerden ilham alan bir parfüm. Koku yeşil çiçek notaları ile turunçgillerle elde edilmiş.

Jo Malone'un Deluxe Tea Candles'larının üç özel kokusu bulunuyor; parma menekşesi tatlı badem macaron ve eau de cologne.

Calvin Klein Man, baharatlı ve odunsu kokusuyla maskülen ve seksi erkeklere hitap ediyor.

Jil Sander Man'in yine odunsu kokusu sade şişe dizaynı ile beğeni topluyor.

Davidoff Adventure ise baharatlı ve ferah kokusuyla maskülen duyguları açığa çıkarıyor.

vanilya kokusu çok güzel oluyor ama yaz için ağır falan deniliyordu,sizce de öyle mi ya
alcaktım aslında,
görmüştüm bi yerde almiym mi,
yaz için olmaz mı vanilya kokusu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…