• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaz tatili plani

Naberr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2014
5.008
5.205
198
Merhaba hanimlar
Gorumcem ve ailesiyle yaz tatiline gitmeye karar verdik yani cok iyi geciniriz ve birlikte daha eğlenceli olacağını dusundugum icin ben teklif ettim hatta.

Amaa sonradan aklima geldi ki onlarin yaninda ne giymem gerekir normalde bikini giyiyorum yine bikini giysem olur mu ve gittigimiz tatillerde denizden cok barda vakit geciririz :eğlence:onlar icmiyor sanırım yani hic gormedim esimde ablam icmez diyor onlarin yaninda icsem sorun cikar mi acaba?

Ahaha dallas ne alaka diyom ben de, düzenledim:)

Eğer otelde kalacaksanız sorun olmaz. Ama şu aile villalarından falansa bence rahat edemezsin
Otelde kalicaz ama denize havuza birlikte gideriz eglenceye falan

Neyseniz o tamam da.Ne kadar iyi gecinsenizde gorumcenizin agzina laf vermeyin ya.Bikini tamam da onlarin yaninda icmeyin.Iceceksenizde meyve suyu gorunumlu ickiler icin;)

Merhaba hanimlar
Gorumcem ve ailesiyle yaz tatiline gitmeye karar verdik yani cok iyi geciniriz ve birlikte daha eğlenceli olacağını dusundugum icin ben teklif ettim hatta.

Amaa sonradan aklima geldi ki onlarin yaninda ne giymem gerekir normalde bikini giyiyorum yine bikini giysem olur mu ve gittigimiz tatillerde denizden cok barda vakit geciririz :eğlence:onlar icmiyor sanırım yani hic gormedim esimde ablam icmez diyor onlarin yaninda icsem sorun cikar mi acaba?
Tatilde de içmeyeceksem olmaz olsun öyle tatil.
Bikinimi de giyerim çünkü orası tatil yeri, deniz kum güneş, içkimi de içerim.

Biz de geçen sene görümcemlerle tatile gitmiştik. :halay:
Otele gidilmişti.
Bikini giymiştim rahatça.:spor:
Onlar içmişti,ben içmemiştim.
Hatta yanlış hatırlamıyorsam yandaki profil fotoğrafım o tatilden.:KK68:
Ayyy canım denize girmek,güneşlenmek istedi,havalar iyice ısınsa artık! :21:

Ben olsam görümcem ve ailesi yerine;

En iyi arkadaşım ve ailesiyle gitmeyi tercih ederdim...:KK50:

Ay isterse kankan olsun kimseyle eşli tatile çıkılmaz bu yazılı olmayan kurallardandır:-)Bi bahaneyle iptal edin bence boşuna başınız ağrımasın
Bu kuralı ben bilmiyordum:KK45:Arkadaşlarla eşli tatillere gideriz, çok da eğleniriz. Hatta tatil planlarımızı birbirimize sorarak yaparız.

Neyseniz o tamam da.Ne kadar iyi gecinsenizde gorumcenizin agzina laf vermeyin ya.Bikini tamam da onlarin yaninda icmeyin.Iceceksenizde meyve suyu gorunumlu ickiler icin:KK66:
Ya esimle de konustum bunu ablam oyle seylere takmaz benim kadar sende biliyosun dedi bende oyle dusundum ama bilemedim :)

Ay isterse kankan olsun kimseyle eşli tatile çıkılmaz bu yazılı olmayan kurallardandır:-)Bi bahaneyle iptal edin bence boşuna başınız ağrımasın
Niye ki ben cok eğlenceli olacagini dusunuyoruz zevklerimiz uyusuyor

Biz de geçen sene görümcemlerle tatile gitmiştik. :halay:
Otele gidilmişti.
Bikini giymiştim rahatça.:spor:
Onlar içmişti,ben içmemiştim.
Hatta yanlış hatırlamıyorsam yandaki profil fotoğrafım o tatilden.:KK68:
Ayyy canım denize girmek,güneşlenmek istedi,havalar iyice ısınsa artık! :21:
Evet ya bende yaz insaniyim yaz olsun hep :KK70:

:KK50:O zaman vur şişenin dibine;)Cekinmeye gerek yokk:)

Millet ne guzel anlasiyo valla imrendim ben onlardan biriyle tatile cikacak olsam her gun aglarim;)neyse gorumceniz ne giyecek ki cekiniyorsunuz? giyin gitsin kimseye göre sekillenmeye gerek yok

İnsan dostunu tatilde tanırmış... İnşallah aranız bozulmaz.. Şimdiden planlarınızı yapın , nereye gidilecek, nereler gezilecek.. Sonra sorun çıkmasın.
Birlikte alışverişe çıkarsanız onların bikini mi mayo mu giydiğini anlayabilirsin.. Ona göre sende gardınızı alırsın:)
iyi tatiller şekerimmmm :21:

Ben olsam görümcem ve ailesi yerine;

En iyi arkadaşım ve ailesiyle gitmeyi tercih ederdim...:KK50:

Niye ki?
Biz hem arkadaşlarla tatil yaparız hem aileyle yaparız hem de başbaşa tatil yaparız.
Herşeyin tadı ayrı güzel bence.

Back
X