Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya o bikini giyemem ben diyor kilolu oldugunu dusunuyor ama mayo giyecek sanirim bende mayoyla kendimi cocuk gibi hissediyorum boyum kisa biraz daMillet ne guzel anlasiyo valla imrendim ben onlardan biriyle tatile cikacak olsam her gun aglarimneyse gorumceniz ne giyecek ki cekiniyorsunuz? giyin gitsin kimseye göre sekillenmeye gerek yok
Bana gore sorun yok ama onlar bana gore daha inanli mi diyeyim muhafazakar da demek istemiyorum gerci bana gore bakarsak herkes benden muhafazakardirNeden insanlarin yaninda bikini giyilemez ve icilemez ben bu kismi anlayamadim ?
Maddi durumum kotu demedim ki gitmememin sebebi de para degildi isi yeni kurmamiz ve yogun olmamiz he borcumuz var mi var ama taksitlendiricez otelideE hani maddi durumunuz olmadığı için annenize gidemiyordunuz?
Ne bileyim görümcem annemden daha değerli değil mesela.
Neyse nasılsanız öyle olun, başkası için kendi hayat tarzınızdan ödün vermeyin derim.
Ay bilmem belki anlaşmakla ilgilidir bilemiyorum genelde her iki tarafından istek ve beklentilerinin aynı olması lazım bu da arkadaşlık da bile zor bana göre ben mutlu olsam eşlerde bi sıkıntı çıkar falan filan.Ne mutlu sizeBu kuralı ben bilmiyordumArkadaşlarla eşli tatillere gideriz, çok da eğleniriz. Hatta tatil planlarımızı birbirimize sorarak yaparız.
Kusura bakmayin ben hala sorunu anlayamadimBana gore sorun yok ama onlar bana gore daha inanli mi diyeyim muhafazakar da demek istemiyorum gerci bana gore bakarsak herkes benden muhafazakardir![]()
Ne bileyim biraz acayip hissettimKusura bakmayin ben hala sorunu anlayamadim
Muhafazakar olabilirler onlarin tercihi , siz degilsiniz sizin tercihiniz , kendinizi neden degistireceksiniz ki onlar icin?
HissetmeyinNe bileyim biraz acayip hissettim
Evli değilim arkadaşlarımın sevgilileriyle sevgilim normal bulusmalarda bile çok yakın degiller açıkçası ortak zevklerden arkadaş çiftler bulmak zor diye öyle demiştim. Bulanlara ne mutlu uzun yıllık ilişkilerde isler degisiyordur belki :)Niye ki?
Biz hem arkadaşlarla tatil yaparız hem aileyle yaparız hem de başbaşa tatil yaparız.
Herşeyin tadı ayrı güzel bence.
Ya şimdiden cekinceleriniz var onun yapmak istedigini siz istemeyebilirsiniz bu da eşinizle aranızda sorun olabilir kardeşler neticede arada kalırsınız diye dedim ben karar sizinNiye ki ben cok eğlenceli olacagini dusunuyoruz zevklerimiz uyusuyor
Hissetmeyin
Kimse icin kendinizden odun vermeyin
Rahatsiz olacaklarsa gelmesinler tatile
Yok canim esim hic oyle seylere takilmazYa şimdiden cekinceleriniz var onun yapmak istedigini siz istemeyebilirsiniz bu da eşinizle aranızda sorun olabilir kardeşler neticede arada kalırsınız diye dedim ben karar sizin
Gohacim bilemedim , hic boyle bir ortamda bulunmadimYa işte öyle olmuyor :)
Biri sana gıcık gıcık bakarken ne kadar keyif alabilirsin ki.
Ay hatta benim de derdim var bu konuda :) ne diyeceksin merak ediyorum. Eşimin kardeşleri ile böyle bir tatil organize etme hayali var, herkes çocuklu falan iyi olur diyorlar. Ama eltilerim tesettürlü ve haşema ile bile denize girmezler, ancak sadece kadınlara olan yerlere veya kendi havuzu olan villalara bakabiliyoruz. Ben de bahane bulup iptal ediyorum. Muhafazakar kayınlarımla havuza girdiğimi düşünmesi bile afakanlar bastırıyor![]()
Ay o ayri denizi olan yerlere gidenleri hic anlamiyorum esimle tatile gidiyorum ama ayni denize havuza giremiyorum sacmaYa işte öyle olmuyor :)
Biri sana gıcık gıcık bakarken ne kadar keyif alabilirsin ki.
Ay hatta benim de derdim var bu konuda :) ne diyeceksin merak ediyorum. Eşimin kardeşleri ile böyle bir tatil organize etme hayali var, herkes çocuklu falan iyi olur diyorlar. Ama eltilerim tesettürlü ve haşema ile bile denize girmezler, ancak sadece kadınlara olan yerlere veya kendi havuzu olan villalara bakabiliyoruz. Ben de bahane bulup iptal ediyorum. Muhafazakar kayınlarımla havuza girdiğimi düşünmesi bile afakanlar bastırıyor![]()
O zaman iyi tatiller simdiden :)Yok canim esim hic oyle seylere takilmaz