Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman çok şanslıyız. Hem biz, hem eşlerimiz, hem de çocuklarımız çok benzer zevklere sahip.Ay bilmem belki anlaşmakla ilgilidir bilemiyorum genelde her iki tarafından istek ve beklentilerinin aynı olması lazım bu da arkadaşlık da bile zor bana göre ben mutlu olsam eşlerde bi sıkıntı çıkar falan filan.Ne mutlu size![]()
Merhaba hanimlar
Gorumcem ve ailesiyle yaz tatiline gitmeye karar verdik yani cok iyi geciniriz ve birlikte daha eğlenceli olacağını dusundugum icin ben teklif ettim hatta.
Amaa sonradan aklima geldi ki onlarin yaninda ne giymem gerekir normalde bikini giyiyorum yine bikini giysem olur mu ve gittigimiz tatillerde denizden cok barda vakit geciririzonlar icmiyor sanırım yani hic gormedim esimde ablam icmez diyor onlarin yaninda icsem sorun cikar mi acaba?
Tatil kalabalik olunca daha guzel oluyor bence yaSiz yeni evli değil miydiniz? Niye eşinizle başbaşa gitmiyorsunuz? İleride çocuk olunca başbaşa tatil yapamayacaksınız. Zaten bir sürü borç ödüyorsunuz, harcayacağınız para değerli, onu da stresli tatil için harcamayın.
Tatil kalabalik olunca daha guzel oluyor bence ya
Öyle olacak :)
Bu yaz da kurtarayım paçayı bakalım![]()
ahaha gitte kurtul bari..
her yaz aynı terane sil baştan..![]()