Yaz Tatili sorunu:((

hbyrm

Rabbim OL dedi oluverdi:)
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2008
746
6
118
41
kızlar başka bi şehirde çalışıpta iznini geçirmek için iki aile arasında mekik dokuyacak olanlar var mı??
bizim ailelerimiz adana ve mersinde bizde güneydoğuda çalışıyoruz ve öğretmeniz , 10 - 20 gün değil ki iki ay napcam ben ya??mersinde ben rahat ederim ama belki eşim rahat edemez , adanada ben nefes bile alamıyorum şimdiden sıkıntısı çöktü içime..bide kayınvalidemlerin evi çok küçük ,ve çok sıcak oluyor..bu birlikte ilk yaz tatilimiz olacak nasıl olacak bakalım..insanın kendi evi gibisi var mı yaa..orada ev yok bark yok hep başkasının evinde aman ya amaaaan....kafamçokkarıştı

Bana düşmez de çok uzun süre ailelerinizde kalıyorsunuz gibime geldi..
Ben olsam her iki tarafta da haftalarca kalmak istemem ve kalmam da..:umursamaz:

ılk adanaya gelın 1 hafta sonra 1 hafta mersıne gıdın 1 hafta aılede kalınn

mersınde ucuz pansıyonlar var oralara gıdebılırsınızz

yakın olara arsuz fln varr tatıl yapabılırsınız

2 ay çok uzun bir süre bence de,
yani 15 gün bir yerde 15 gün bir yerde kalsanız,
sonrasında da eşinizle başbaşa herkesten uzak tatil yapsanız olmaz mı???
diğer taraftan yaz aylarında Adana da zaten kimse kalmıyor,
çoğunluğu yaylaya çıkıyor ya da Mersin'e geliyor zaten...
ama 2 ay nerede olursanız olun çok sıkılırsınız bence...
sevgiler...

Eh canım dert ettiğin şeye bak.Bence her iki tarafın da gönlü kalmaması kaidesiyle eşit şekilde kalın bence.Sizde işin eksileri ile değilde artıları ile düşünün.
ınsanın kendi memleketine gitmesi o doğayı yaşaması kadar güzel bir şey olamaz.
Keşke benimde bir fıratım olsada bende hem eşimin köyüne hemde annemin köyüne gidip o köy hayatını yaşayabilsem.
Umarım istediğiniz gibi bir tatil geçirirsiniza.s.

bizde zaten ara ara pansiyonlara kaçarız diye düşünüyoruz..gerçekten çok uzun süre ben de buyüzden sıkıntı ettim işte..anca bi hafta adana bi hafta mersin olur heralde..adanada yaylaları var bi sürede orada kalırız ama ordada ablalarıyla bitişik evlerde..

ahhh ahhh....
işte öğretmen olmayı bunun için istemişimdir...
3 ay tatil...harika ya...

15 gün adanada 15 gün mersinde kalın diğer 1 ayda başbaşa kalın.kaydirigubbakcemile2:içelim: bu kadar kafaya takılacak bişey değil eşitlendi işte kimsenin kalbi kırılmaz böyleceyerimseniben

canım bence her iki tarafta vda çok fazla kalmanıza gerek yok kendi evinizde geçirin tatilinizi ...

1 aylık bi tatile de maddi olarak çıkamayız ki...ya tabi dert bile sayılmaz çok şükür :))en kötü derdimiz bu olsun..sadece paylaşmak istedim..bi de böle yaşayan varsa nasıl oluyor diye merak ettim..

ya arkadaşım komik olma dert ettiğin şeye bak ya hiç tatil hakkın olmayan bir işte çalışmak zorunda olsaydın ozaman adana hayali bile güzel gelcekti sana
o yüzden eşit bi şekilde iki aileyide mutlu edebilirsiniz
sonrada kendiniz mutlu olcek bişiler yaparsınıızzz
sıkıntı yapma tadını çıkarrrr

valla ben abimden biliyorum onlarda ögretmen ve yazları bizde kalırlar iki ay filan evimizde küçük bunalıyorum bi yerden sonra kesin o evdekilerde öle olur ee dogal olarak sizde bunalırsınız tatile filan gitme imkanınız varsa kocanla al başını tatile git bi kaç hafta

en azında bi kaç hafta bi kaç haftadır

ilk yaz tatiilimiz diyorsun niye başbaşa geçirmeyi düşünüyorsun canım.Bizimde ilk yaz tatilimiz ve ben birer hafta ailelerde kalıp geri kalan zamanı bilmediğimiz yeni bir yerde başbaşa tatil yaparak geçirmek isterim mesela.Sen niye öyle yapmıyorsun ki?

canım bizim de öyle olacak,mersin ve hatay arasında dolanacağız,ama ben birer hafa kalıp geri döneceğim,insanın kendi evi gibisi yok.

kesinlikle haklısınız dert bile sayılmaz ben de böyle olduğunu düşünüyorum diye belirtmiştim ayrıca tatil 3 ay değil 2 aydır öğretmenlere :))başka bi yerde uzun soluklu bi tatile malesef maddi imkansızlıklar yüzünden çıkamıyoruz..belki ufak ufak kaçamaklar olabilir pansiyonlarda..bide kızlar ben kayınvalidemlerde hiç rahat edemiyorum ,hem alışamadım , hem temiz bulmuyorum , hem maddi yönden onların bizi sıkıntıya sokacaklarını düşünüyorum uzaktayken bile ne koparsak kar diye bakıyorlar ,hemde ev çok küçük fısıldasan herkes duyuyor beni geren bu sanırım..tabiki eşimin hatrı için elimden geldiğince eşit şekilde dengelemeye çalışacam..tekrar söylüyorum ben mardinde çalışıyorum ve yazın büyük bi bölümünü elbetteki burada geçirmeyi hiç istemiyorum..abimin 4 temmuzda düğünü olmasaydı belki bir iki hafta daha kalırdık mardinde ama 1 temmuzda bizim tatilimiz başlıyor ancak orada oluruz hemenn gitmemiz gerekiyor..

deniz kenarinda 1 ayligina bir daire kiralasaniz, yemeginide kendin yaparsin, misler gibi denizede girersin, pahalida olmazzemuszemus

yapin kacamak esinizle cekilmez 2 ay aile muhabetti:gitme:

kımse kırılmasın ıkı aıledede 1 hafta falan kalın

ahh ahh bende 4 yıl aynı fırmadayım 1 kere 1 haftalık tatıl yaptım bu yılda ıznler kaldırıldı
keşke uzun süre tatılım olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…