• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaz Tatili

kardes gibi yatsin denmiyor ki, bayan havuza/denize girmek istediginden sormustur diye düsünüyorum. Gündüz kullanir, aksam üzeri cikarir.
Çıkar tak derdindense hiç olmamak daha iyi :KK23:

Ilk evlendiğim yıllar(ki bundan 7 yıl önce) bir yaz tatilinde kullandım geciktirici. Zaten amacım 3-4 gün gecikmesi yeterdi benim için. Bir sorun yaşamadım. Ilacı bırakınca adete devam ettim. Üzerinden gecen 7 yıl boyunca ağrı da adet düzensizliği de yaşamadım, üstüne 2 tane de çocuğum oldu. Tabi her bünyede daha farklı reaksiyonlar gelişebilir.
Tamponu arada ben de kullanıyorum, ama tamponla denize giremem. Deniz ve havuzda bir sürü mikrop var ve o donem herşeye daha açık vücut gibi geliyor bana.

Içerdeki tampon su çekmez ki

Hatta normal günlerde denize girînce de içinize su girmez

gecen yaz benımde denk gelmıstı, eczaneye gırıp direk sorup aldım, tatıl bıtene kadar gunde 1 taneydı sanırım kullandım.. hiç bir yan etkısını gormedım...bıraktıktan bı kac gun sonra basladı reglim.. ben cok memnun kaldım...

Kızlar biz hiç hesaba katmadan bayram planı yaptık ve adetim tatile gideceğimiz gün başlıyor :KK43: Adet geciktirici deneyimi olanlar yardım edebilir mi? Ne almalıyım,ne zaman başlamalıyım? Bu haplarla ilgili hiç olumlu yorumlar yok internette,herkes kötülemiş nerdeyse.

Bende kullandım
Hatta yine kullanicam çünkü adetim tatilin tam ortasına geliyor
Tampon kullanamiyorum evli deglm:oops:
4 gün öncesinden baslaniliyo

Ben dün tamponu direk eledim kafamda,aman yanlışmı taktım rezil olurmuyum, 3-4 saat doldu mu değiştirsem mi derdine düşmek istemiyorum. Gündüz de gece de rahat olayım istiyorum.Tatilim 1-2 gün olsa belki olabilir ama 1 hafta uğraşamam. Evet kimyasal içeceğim ama hap almaya karar verdim :KK66:
ne zamandı tatılın
bende gıdıcem tatıle agustosta ama sımdılerde adet olmak uzereyım acaba bu aydanmı baslasam gecıktırmeye umarım sıskınlık yapmaz :D

ne zamandı tatılın
bende gıdıcem tatıle agustosta ama sımdılerde adet olmak uzereyım acaba bu aydanmı baslasam gecıktırmeye umarım sıskınlık yapmaz :KK70:
16 temmuz yani arefe gününden 21 temmuza kadar. Bence bu ay başla adet gününü değiştirmiş olursun.Benim 2 haftam kaldı,böyle olacağını bilseydim geçen ay başlardım. İyi ki tatildeyken adet olunca dank etmedi kafama,unutkanım ben biraz:KK53:

Belki her yaz kullanirim geciktirici cunku hep tatilime reglim denk gelir, bu sene de bayrama geliyor ve esimle tatilde olacagiz (3 haftalik ayriliktan sonra) yine geciktirici kullanacagim.
tampon oneriyorsunuz ama tamponla surekli diken ustunde, doldu mu sizdi mi cilesi cekmek, surekli onu degistirme derdine dusmek yilda 1 yapilan tatili mahvediyor (yazliktayken kullaniyorum ama gidip 1 saat denize girip donuyorum, acikcasi ayrica gittigim tatilde asla tampona birakmam isimi)

ne zamandı tatılın
bende gıdıcem tatıle agustosta ama sımdılerde adet olmak uzereyım acaba bu aydanmı baslasam gecıktırmeye umarım sıskınlık yapmaz :KK70:

Bence bu ay geciktirme

zira bu ay geciktirirsen bir dahaki aya düzenin bozulacağı için ne zaman olacağını bilemezsin

bu ay normal ol; tarihin belli olsun geciktireceksen bir dahakine geciktirirsin

Düğünü falan olanlara geciktirmek değil de öne almak için ilaç veriyorlarmış bir kaç ay önce öne alıyormuşsun diğer aylarda da öyle devam ediyormuş

ben de burada okumuştum yani

Bence bu ay geciktirme

zira bu ay geciktirirsen bir dahaki aya düzenin bozulacağı için ne zaman olacağını bilemezsin

Düğünü falan olanlara geciktirmek değil de öne almak için ilaç veriyorlarmış bir kaç ay önce öne alıyormuşsun diğer aylarda da öyle devam ediyormuş

benımde aklıma geldı bu , yanı sonrakı ay sarpa sarabılır dedıgın gıbı

Bence bu ay geciktirme

Ama hani geciktirici içince adet olacakmış gibi ağrı oluyormuş ama olamıyormuş ya,o sancıyı tatildeyken değil de 1 ay önceden çekmek daha mantıklı geldi bana.

Ama hani geciktirici içince adet olacakmış gibi ağrı oluyormuş ama olamıyormuş ya,o sancıyı tatildeyken değil de 1 ay önceden çekmek daha mantıklı geldi bana.

Bunda haklısın da düzenin bozulunca ya yine tatilde gelirse erken gelip

Bir de ben içtiğimde o ay bir şey olmamıştı bir sonraki ay ağrılı idi ama tabii den iz vs de ağrıya etkili olmuş olabilir

Ben kullandım tatilim sizin gibi anı anına denk geliyordu. İsmini hatırlamıyorum paketi sarı beyaz bir ilaçtı. Adetimi gerçekten kesti, ama ben ilacı kestiğim gün çok şiddetli ağrılar çektim saniyesinde regli oldum. Siz de kullanacaksanız hazırlıklı olun. Onun dışında bir zararı da olmadı açıkcası. Siz bir eczaneye sorun en iyi onlar bilir.

zorunda değilsen bence de kullanma. ben de bi kere kullandım bütün adet düzenimi berbat etti diyebilirim. bıraktıktan sonra da sürekli adet olacakmış gibi karnım ağrıdı vs. ama ben de mecbur bu yaz kullanıcam, biletleri aldık çünkü. primolut-n kullanmıştım ben yine onu kullanırım.

Ben geçen sene yaz tatilindeyken kullanmıştım. 2gün öncesinden içmeye başladım , fakat günde kaç kere içtim onu hatırlamıyorum . Bu sene de bayram ve sonraki haftayı aldım yine regl dönemine denk geldiği için yine hap kullanacağım .Benimde normalde sancım olduğundan hapın verdiği sancı mıydı anlamadım açıkçası , burdaki yorumları okuyunca. Hap alın bence , en garantisi.

İmdat diye bağırasım var :mad:
Adet geciktirici içiyordum ama 2 gün önce başlamama rağmen hiç bir işe yaramadı,yine adet oldum.
Nolur bana çabuk bitmesi için bir şeyler yazın adet söktürücü filan.Bende araştırıyorum internetten şimdi.Belki "ben şunu denedim 6 gün değil de 4 gün sürdü sonra bitti" diyen çıkar:KK43:

merhaba akadaşlar hazır konusu gelmişken sorayım bende balayında adet geciktirici kullanmam gerekecek ama hormonları alt üst ediyordiyorsunuz acaba hamileliği dogurganlıgı etkiler mi? çok uzun süre beklemeden çocuk düşünüyoruz

Adet geciktirici içiyordum ama 2 gün önce başlamama rağmen hiç bir işe yaramadı,yine adet oldum.
Nolur bana çabuk bitmesi için bir şeyler yazın adet söktürücü filan.Bende araştırıyorum internetten şimdi.Belki "ben şunu denedim 6 gün değil de 4 gün sürdü sonra bitti" diyen çıkar:KK43:
ne zaman gıdıyorsun tatıle

Daha arife gününe var o zamana kadar bitmiş olur işte

Back
X