Çıkar tak derdindense hiç olmamak daha iyikardes gibi yatsin denmiyor ki, bayan havuza/denize girmek istediginden sormustur diye düsünüyorum. Gündüz kullanir, aksam üzeri cikarir.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çıkar tak derdindense hiç olmamak daha iyikardes gibi yatsin denmiyor ki, bayan havuza/denize girmek istediginden sormustur diye düsünüyorum. Gündüz kullanir, aksam üzeri cikarir.
Ilk evlendiğim yıllar(ki bundan 7 yıl önce) bir yaz tatilinde kullandım geciktirici. Zaten amacım 3-4 gün gecikmesi yeterdi benim için. Bir sorun yaşamadım. Ilacı bırakınca adete devam ettim. Üzerinden gecen 7 yıl boyunca ağrı da adet düzensizliği de yaşamadım, üstüne 2 tane de çocuğum oldu. Tabi her bünyede daha farklı reaksiyonlar gelişebilir.
Tamponu arada ben de kullanıyorum, ama tamponla denize giremem. Deniz ve havuzda bir sürü mikrop var ve o donem herşeye daha açık vücut gibi geliyor bana.
Kızlar biz hiç hesaba katmadan bayram planı yaptık ve adetim tatile gideceğimiz gün başlıyorAdet geciktirici deneyimi olanlar yardım edebilir mi? Ne almalıyım,ne zaman başlamalıyım? Bu haplarla ilgili hiç olumlu yorumlar yok internette,herkes kötülemiş nerdeyse.
ne zamandı tatılınBen dün tamponu direk eledim kafamda,aman yanlışmı taktım rezil olurmuyum, 3-4 saat doldu mu değiştirsem mi derdine düşmek istemiyorum. Gündüz de gece de rahat olayım istiyorum.Tatilim 1-2 gün olsa belki olabilir ama 1 hafta uğraşamam. Evet kimyasal içeceğim ama hap almaya karar verdim![]()
16 temmuz yani arefe gününden 21 temmuza kadar. Bence bu ay başla adet gününü değiştirmiş olursun.Benim 2 haftam kaldı,böyle olacağını bilseydim geçen ay başlardım. İyi ki tatildeyken adet olunca dank etmedi kafama,unutkanım ben birazne zamandı tatılın
bende gıdıcem tatıle agustosta ama sımdılerde adet olmak uzereyım acaba bu aydanmı baslasam gecıktırmeye umarım sıskınlık yapmaz![]()
Orası öyle de bilemiyorum yine de benim içim pek rahat etmiyor. Bir de ben alerjik bir bünyeye sahibim, biraz dikkat etmem gerektiğini söylüyor doktorum.Içerdeki tampon su çekmez ki
Hatta normal günlerde denize girînce de içinize su girmez
ne zamandı tatılın
bende gıdıcem tatıle agustosta ama sımdılerde adet olmak uzereyım acaba bu aydanmı baslasam gecıktırmeye umarım sıskınlık yapmaz![]()
benımde aklıma geldı bu , yanı sonrakı ay sarpa sarabılır dedıgın gıbıBence bu ay geciktirme
zira bu ay geciktirirsen bir dahaki aya düzenin bozulacağı için ne zaman olacağını bilemezsin
bu ay normal ol; tarihin belli olsun geciktireceksen bir dahakine geciktirirsin
Düğünü falan olanlara geciktirmek değil de öne almak için ilaç veriyorlarmış bir kaç ay önce öne alıyormuşsun diğer aylarda da öyle devam ediyormuş
ben de burada okumuştum yani
Ama hani geciktirici içince adet olacakmış gibi ağrı oluyormuş ama olamıyormuş ya,o sancıyı tatildeyken değil de 1 ay önceden çekmek daha mantıklı geldi bana.Bence bu ay geciktirme
zira bu ay geciktirirsen bir dahaki aya düzenin bozulacağı için ne zaman olacağını bilemezsin
bu ay normal ol; tarihin belli olsun geciktireceksen bir dahakine geciktirirsin
Düğünü falan olanlara geciktirmek değil de öne almak için ilaç veriyorlarmış bir kaç ay önce öne alıyormuşsun diğer aylarda da öyle devam ediyormuş
ben de burada okumuştum yani
Ama hani geciktirici içince adet olacakmış gibi ağrı oluyormuş ama olamıyormuş ya,o sancıyı tatildeyken değil de 1 ay önceden çekmek daha mantıklı geldi bana.
ne zaman gıdıyorsun tatıleİmdat diye bağırasım var
Adet geciktirici içiyordum ama 2 gün önce başlamama rağmen hiç bir işe yaramadı,yine adet oldum.
Nolur bana çabuk bitmesi için bir şeyler yazın adet söktürücü filan.Bende araştırıyorum internetten şimdi.Belki "ben şunu denedim 6 gün değil de 4 gün sürdü sonra bitti" diyen çıkar![]()
Daha arife gününe var o zamana kadar bitmiş olur işteİmdat diye bağırasım var
Adet geciktirici içiyordum ama 2 gün önce başlamama rağmen hiç bir işe yaramadı,yine adet oldum.
Nolur bana çabuk bitmesi için bir şeyler yazın adet söktürücü filan.Bende araştırıyorum internetten şimdi.Belki "ben şunu denedim 6 gün değil de 4 gün sürdü sonra bitti" diyen çıkar![]()