• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaz Tatili

havuzun ıcıne ısemesınde :d ya da ısesın sankı ısemıyorlar :KK70:
bızımkı bıraz alerjık o sebeble bız avonun gunes kremını kullanıyoruyz ama hıcte haslanmadı :KK70: bebecıkken mustella almıstık ama kabarıyor bızımkı. terlık mevzusuna gelınce dun e bebekten denız sandaletı aldım nasıl tatlı :)
şapka almadım takmıyor ama kolluk al derım 5-6 tl bısey hem sımıdı takarsın hem kollukları havuzun kenarında yatabılırsınız dıye dusunuyorum ınsallah :)

kıyamam ya cok guzel gececektır emınım kı
arabaylamı gıdıyorsunuz butun yolu oto koltugundamı gıdecek benı en dusunduren sey bu
Kolluk da alayım doğru diyorsun.Şapkası var uv korumalı almam daha. Arabayla gideceğiz,gece uyuyor olur zaten.Arkada minder yastık koyacağım yatsın.Önüne de 2 bavulu koyacağım,emniyet kemerini de bir şekilde ayarlarım. Beni de dönüş korkutuyor. Çoğunda uyanık olacak,oto koltuğunda olur. 2-3 saatte bir de mola veririz napalım :(

Sizde de ara kanama oldu mu? Bana eczacı 2 gün kala başla günde 3 kere iç dedi, ben niyetliyim diye sabah ve akşam içtim.Dünden beri çok az geliyor ama yine içmeye devam edeceğim günde 3e çıkaracağım bakalım:110:
Hiç olmadı benim ara kanamam :( günde 3 tane içtim ben.Adet olsanda zaten içiliyor biliyorsun fazla kanamaya da bu ilaç kullanılıyor kesilsin diye

Haziranda tatile gittim regl dönemimdi tampon kullandım,havuza girmedim ama denize girdim. Yarında tatile gideceğim,bugün yarın regl olurum,yine tampon aldım bavuluma koydum,yine kullanacağım. Korkmayın,damlama,leke vs olmuyor tamponda sadece 2 saatte bir değiştirdim ben,4 saat deniyor ama tam dolmadan değiştirmek daha doğru geliyor bana. İyi tatiller

Kolluk da alayım doğru diyorsun.Şapkası var uv korumalı almam daha. Arabayla gideceğiz,gece uyuyor olur zaten.Arkada minder yastık koyacağım yatsın.Önüne de 2 bavulu koyacağım,emniyet kemerini de bir şekilde ayarlarım. Beni de dönüş korkutuyor. Çoğunda uyanık olacak,oto koltuğunda olur. 2-3 saatte bir de mola veririz napalım :KK43:
bızde aynen arkaya yatak acıyoruz arayı bavlla doldurup uzerıne uyku setı yorganı serıyorum :)

yolluk hazırlamakta lazım meyve cıps fılan cok guzel yolcuglugu sevıyorum ama gıdısı
donusu sevmıyorum cunku bende cok kotu oluyorum
kolluk evet mutlaka al derım

Arkadaşlar yaz tatilim regl dönemime denk gelmiyor ama yine de enfeksiyonlardan korunmak için denizde ya da havuzda tampon kullanmalı mıyım?

Back
X