Yaz tatilinde ne yapabilirim?

infinityqueen

İstanbul'u dinliyorum gözlerim kapalı.
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
118
14
48
Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama ben 16 yaşındayım ve canım çok sıkılıyor evde ne yapabilirim bana bir öneri verebilir misiniz? Verirseniz çok mutlu olurum ama kitap okumak müzik dinlemek dışında bir şeyler söyleyin onları zaten yapıyorum

benim de canım çok sıkılırdı o yaşlarda
şimdi o günleri arıyorum
bol bol dinlen işte evin tadını çıkart:)

Yeni bir dil öğrenebilirsin çok güzel uygulamalar var bununla ilgili.
Yeni dizilere başla çok sürükleyici yabancı diziler var bırakamazsın vakit güzel geçer :)
Ya da ben genelde film izlerim imdb'nin top 250 listesinden izlemeye başlayabilirsin.

Film veya dizi izleyebilirsin.
El işi seversen etamine başlayabilirsin.
Dil öğrenebilirsin.
Kitap da var tabi:)
Büyükler için boyama var boyama yapabilirsin :)

Kendime bişeyler katayım diyorsan sana çok dikkate almanı umduğum bi önerim : yazılım dili öğren, mesleği yaşı kaç olursa olsun yazılım bilen insanlara ihtiyacı var ülkemizin ve inan çok zevkli.

Bisiklet sür. Yüzme kursuna git. Mutfakta kendini geliştir, değişik pastalar yemekler öğren internetten.

Kitap da okuyorsan süper. Dünya klasiklerini senin yaşındayken uzuunn köy tatillerimde okudum ben. Bir daha da o kadar uzun boş zamanım olmadı hiç

Yabancı dizi izle. Hem ingilizcene faydası olur.
Keçeden veya başka bir şeyden el işlerine bak yapmaya çalış. Bebek hediyeleri gibi. Instagramda çok sayfa var bunlarla ilgili. Hem maliyeti de düşük.

Mesela ben kaç sezondur game of thrones dizisini izleyemiyorum. Doğum iznine çıkınca başlayayım.

müziğe ilgin varsa kesinlikle bir enstürman çalmayı öğren derim :) dile ilgin varsa da dil öğren

o yaşta incik boncuk alıp küpe takı yapmıştık... bi ara ahşap boyama.... gençler için olan merkezler var beledıyeden onu oğrenebılrısın.... buyukler için boyama kıtapları var onu yapabılırsın... bilgisayarın ya da tabletın varsa oyun oynayabılırsın.... orgu orebılırsın...

Küçük çocuğu olan bir tanıdığına günde 1-2 saat yardıma gidebilirsin
Az çocukla oyna ilgilende annesi nefes alsın
Sana da iyi gelir

Dil ogren. Ingilizceni ilerlet veya fransizca/ispanyolca cok eglenceli olabilir. Ya da eve yakin bir yerde is bakabilirsin. Kendi parani kazaniyor olmak cok hosuna gider birkac ayligina bile olsa

acaba bildiğiniz uygulama varsa adını söyleyebilir misiniz?

yazılım dili nasıl bir şey oluyor?

bundan ta 2-3 yıl öncesinde biz boncuklarla bilezik kolye falan yapıyorduk ama şimdi kimse yapmıyor eskileri çok özledim hiç bir şeyin tadı yok artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…