- 6 Ağustos 2014
- 118
- 14
- 48
- Konu Sahibi infinityqueen
-
Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama ben 16 yaşındayım ve canım çok sıkılıyor evde ne yapabilirim bana bir öneri verebilir misiniz? Verirseniz çok mutlu olurum ama kitap okumak müzik dinlemek dışında bir şeyler söyleyin onları zaten yapıyorum
Yeni bir dil öğrenebilirsin çok güzel uygulamalar var bununla ilgili.
Yeni dizilere başla çok sürükleyici yabancı diziler var bırakamazsın vakit güzel geçer :)
Ya da ben genelde film izlerim imdb'nin top 250 listesinden izlemeye başlayabilirsin.
Kendime bişeyler katayım diyorsan sana çok dikkate almanı umduğum bi önerim : yazılım dili öğren, mesleği yaşı kaç olursa olsun yazılım bilen insanlara ihtiyacı var ülkemizin ve inan çok zevkli.
o yaşta incik boncuk alıp küpe takı yapmıştık... bi ara ahşap boyama.... gençler için olan merkezler var beledıyeden onu oğrenebılrısın.... buyukler için boyama kıtapları var onu yapabılırsın... bilgisayarın ya da tabletın varsa oyun oynayabılırsın.... orgu orebılırsın...
Arkadaş çağır eve, sohbet edin.
Bilgisayar programları, web siteleri, android , ios telefon uygulamarı geliştirmeye yarayan bişey :) daha doğrusu bişeyler. Onlarca çeşidi var En basitinden başla Bişeyler üretmek o kadar eğlenceli kiyazılım dili nasıl bir şey oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?