Yaz tatilini iptal mi etsek

Mavi turna

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2017
176
117
53
Arkadaşlar merhaba biz ailecek ağustos ayında bir tatil planlamistik uçakla bi kac sehirde kısa zamanlarla tatil yapacaktık uçak biletleri oteller hatta transferler bile hazır dünya kadar para ödedik hepsine 5 kisiyiz
Bu sartlarda da nasıl gidilir bilmiyorum temmuza kadar bekleyip öyle karar verelim dedik ama yinede bu bekleme süresinde de uçak biletlerine verdiğimiz para hiç olacak
Aranizda bizim gibi planlarını erken yapan vardır sizlerin b planı ne arkadaşlar banada bi fikir verseniz
(Bu arada tatilimiz yurt içi sehirlerde)

Daha çok var agustosa acele etmeyin iptal ettirmek için hem söylenenlere göre doğruluk payı var mı bilmiyorum ama havalar ısındıkça virüs etkisini kaybedebilirmiş.
onun yanlış olduğunu söylüyorlar , şu an havanın sıcak olduğu yaz yaşanan yerlerde de virüs görülüyor çünkü.

Arkadaşlar merhaba biz ailecek ağustos ayında bir tatil planlamistik uçakla bi kac sehirde kısa zamanlarla tatil yapacaktık uçak biletleri oteller hatta transferler bile hazır dünya kadar para ödedik hepsine 5 kisiyiz
Bu sartlarda da nasıl gidilir bilmiyorum temmuza kadar bekleyip öyle karar verelim dedik ama yinede bu bekleme süresinde de uçak biletlerine verdiğimiz para hiç olacak
Aranizda bizim gibi planlarını erken yapan vardır sizlerin b planı ne arkadaşlar banada bi fikir verseniz
(Bu arada tatilimiz yurt içi sehirlerde)
yurt ici biletlerinin iptal olacağını sanmiyorum karantina olursa ozaman iptal edilir.degisilebilir biletse degisilir normal ekonomiyse değişmezler zaten yanar o yuzden bekleyin yurtdışı olsa mayısta ucusumuz vardi iptal edildi bugün ama sizinki yurt içi o yuzden degismiyorsa bilet zaten her sekil yanacagi icin bekleyin derim

Hmm doğrudur o zaman öyleyse de, yinede daha çok erken karar verip iptal ettirmek için diye düşünüyorum.
şahsen ben etmezdim, en azından henüz etmezdim.ekonomi uzmanları bi yandan da bu olaylar yatışınca fiyatların bu sefer uçacağını ve izdiham olacağını söylüyor.

Eğer paranın tamamını şu anda geri alabiliyorsanız bence iptal ettirin duruma göre tekrar tatil planlarsınız. Ben olsam ihtimal için paramı yakmam.
Maalesef geri alamıyoruz 5 kişi gidiş dönüş sadece uçaklara 5 bine yakın para verdik tabi farklı farklı şehirler arası ucaklar otelleri bi şekilde iptal edebilirdik ama uçaklar sknti oldu bize

ben olsam ıptal ettırırım
cunku bu surec uzun surecek bır surec bır kac ayda dunya rahatlamayacak
ıster ıstemez havuza denıze gıdeceksınız tedırgın olacaksınız en basıtı ...
Sadece otelleri iptal edebiliyoruz onuda parayı verirlermi bilmiyorum ucak biletleri yanıyor

Avrupa kupasi iptal oldu. Koca olmpiyatlar bile iptal olacak gibi. Yani tatilin iptal olmasa bile, ne kadar mantikli daha tatile çikmak? Bu hastalik tekrar hortlayabilirde. Bence bu süreç daha uzun sürecek gibi.
bende aklımdan aynen bu sekılde gectıgı ıcın ıptal ederdım demıstım :D
aynı seyı dusunmusuz

yurt ici biletlerinin iptal olacağını sanmiyorum karantina olursa ozaman iptal edilir.degisilebilir biletse degisilir normal ekonomiyse değişmezler zaten yanar o yuzden bekleyin yurtdışı olsa mayısta ucusumuz vardi iptal edildi bugün ama sizinki yurt içi o yuzden degismiyorsa bilet zaten her sekil yanacagi icin bekleyin derim
Evet yurt içi ve ekonomi :( insallah gidebilirzde yanmaz okadar para

Ağustosa aylar var bence iptal etmeyin.
Benim tatilim mayısın sonunda yurt dışı olduğu halde iptal etmedim.Bekleyeceğim.
Allah büyük ne olacağı belli değil sonuçta 3 ay önce de böyle bir şey yaşayacağımızı bilmiyorduk.
Elhamdülillah allah cok büyük dediginiz gibi bi bakarsın hersey düzelmiş insallah sizde gidebilirsiniz

Back
X