Yaz tatilini iptal mi etsek

Ahh ahhh benimde 30 mayısta düğünüm var nE olacak belli değil.olacak mı olmayacak mı en kötüsü arada kalmak 😞

Benimde düğünüm 30 mayıs ve şuan ne olucak belli değil beklemedeyiz.Ama en önemlisi sağlık o olsun da gerisine elbet bir yol bulunur.

Benimde düğünüm 30 mayıs ve şuan ne olucak belli değil beklemedeyiz.Ama en önemlisi sağlık o olsun da gerisine elbet bir yol bulunur.
Sizin işiniz daha da zor salonlar falan da kapalı aslında mesele tatil değilde bu sene çıkmak daha bi anlam kazandı bu günlerden sonra özellikle küçük kızım var en cok onun için istiyorum

Arkadaşlar merhaba biz ailecek ağustos ayında bir tatil planlamistik uçakla bi kac sehirde kısa zamanlarla tatil yapacaktık uçak biletleri oteller hatta transferler bile hazır dünya kadar para ödedik hepsine 5 kisiyiz
Bu sartlarda da nasıl gidilir bilmiyorum temmuza kadar bekleyip öyle karar verelim dedik ama yinede bu bekleme süresinde de uçak biletlerine verdiğimiz para hiç olacak
Aranizda bizim gibi planlarını erken yapan vardır sizlerin b planı ne arkadaşlar banada bi fikir verseniz
(Bu arada tatilimiz yurt içi sehirlerde)
Paranızı şimdi tam olarak geri alabiliyorsanız ettirin.

Ahh ahhh benimde 30 mayısta düğünüm var nE olacak belli değil.olacak mı olmayacak mı en kötüsü arada kalmak 😞

Ben Hollandadayim, Hazirana kadar her turlu aktivite iptal edildi maalesef. Siz de yasak kalksa bile belki aile arasinda bir sey planlasaniz rahat edersiniz.

Arkadaşlar merhaba biz ailecek ağustos ayında bir tatil planlamistik uçakla bi kac sehirde kısa zamanlarla tatil yapacaktık uçak biletleri oteller hatta transferler bile hazır dünya kadar para ödedik hepsine 5 kisiyiz
Bu sartlarda da nasıl gidilir bilmiyorum temmuza kadar bekleyip öyle karar verelim dedik ama yinede bu bekleme süresinde de uçak biletlerine verdiğimiz para hiç olacak
Aranizda bizim gibi planlarını erken yapan vardır sizlerin b planı ne arkadaşlar banada bi fikir verseniz
(Bu arada tatilimiz yurt içi sehirlerde)
Bir kaç ayda dünya eski haline dönmez çünkü bu küresel bir sorun bence tedbirli olun

Merhaba arkadaşım benim de nisan ayı için Yurtiçi biletim vardı fakat bugün mesaj geldi uçuş iptali olduğuna istersen ücret iadesi istersem açığa alma yapabileceğime dair .. biraz daha bekleyin isterseniz zaten bir şeyler belli olur bir iki haftaya ..

Ben iptal ettim. Çünkü rezervasyon yaptığım şirketin darboğaza girerek parayı daha sonra ödeyemeyeceğinden endişe ettim. Yaza doğru bu sorun devam ederse herkes birden iptal etmek isteyecek ve şirket muhtemelen iade yapmakta daha çok zorlanacak.

Ben iptal ederdim. Konser biletimi bile ertelenmiş olmasına rağmen iptal etmeye çalışıyorum. Bu virüs aramızda ve bu gidişle her kuruşa ihtiyacımız var

Reis zati sokağa çıkma yasağı vermiyorlar dalga dalga yayılır bu iş iyisi mi iptal ettir paranı al geri

Back
X