Şuan bunların hepsi için kullandıklarım var,belki sonra diyeyim o haldeYutacaksın zart diye
at tatlı kaşığı ile ağzına aynı anda suyu dik kafana
en iyi öyle yutuluyor
rahat uykurahat uyanma ödem atma antioksidan hücre yenileme grip iltihap sökme vs vs vs
Şuan bunların hepsi için kullandıklarım var,belki sonra diyeyim o halde
Dün akşam melatonina içtim bu gençlik hormonu,vücutta da var, ama sadece uykuda ve karanlık odada 11:0o ile 03:00 arası salgılanıyor.ufacik bi ışık bile olsa sekteye uğruyor.extra melatonina alarak hücre yenilenmesi arttırılıyor ve daha fazla gençlik hormonu salgılıyor vücut..Eşim maç izliyordu,genelde TV karşısında yanında uyurdum,dün ilacı yuttum gittim yatak odasına zifiri karanlıkta uyumaya
vayy beaaaaaŞuan bunların hepsi için kullandıklarım var,belki sonra diyeyim o halde
Dün akşam melatonina içtim bu gençlik hormonu,vücutta da var, ama sadece uykuda ve karanlık odada 11:0o ile 03:00 arası salgılanıyor.ufacik bi ışık bile olsa sekteye uğruyor.extra melatonina alarak hücre yenilenmesi arttırılıyor ve daha fazla gençlik hormonu salgılıyor vücut..Eşim maç izliyordu,genelde TV karşısında yanında uyurdum,dün ilacı yuttum gittim yatak odasına zifiri karanlıkta uyumaya
Korkma bebeğim korkma,seni anlıyorum o şişlik, kilo artışı çok sinir bozucu ama doğumda 10 kiloya yakın gidiyor zaten,bebekti,amniyosentez sivisiydi vs derken...Su an hayatının en özel dönemi, nasıl göründüğünü hiç umursama,bebeğe kanalize ol sadece..Ye iç gez toz,tadını çıkar..150 kilo ile doğuma hoplaya zıplaya giden kadınlar var.su an bir kadından ziyade bir canlı dünyaya getirecek kutsal bir varlıksin sen kasma kendini.her sekliyle sev bu süreci.metabolizmayla da alakalı ama. tabi ki önce bebiş. ne bileyim saçmalıyom işte atlatırım herhal.
Az araştırmadim bu konularıvayy beaaaaa
muhteşemm
Tabi canım son 5 yıldir sanırım çok özel geceler hariç, misafir yolculuk vs neredeyse her gece saat 11:00 de uykuda olurum ben, çok önemsiyorum duyduğumdan beri..vayy beaaaaa
muhteşemm
Rica ederim tatlım, önemli bilgiler...no_name_ teşekkürler bilgiler için canımm
Paranın hiç kıymeti yok maalesef geldiği gibi gidiyorgüya bu ayki maaştan para arttıracaktım. ehliyet kursuna 200 lira borcum kalmış meğerse. bir de 80 lira harç parası. bitti maaş...
O ne demek yaa,nasıl durum iç açıcı değil.ne demek bu yahuEvdeyim
tekrar biyopsi yaptılar
bu sefer başka özel hastaneye gittim
dediğim gibi tanıdık bir ağabey vardı o yönlendirdi radyolojiye
3 yerden biyopsi yapıldı
diğer sonuçlara göre durum pek iç açıcı değil dedi
ama bu patoloji çıksın ona göre değerlenrielim dedi
favorilere ekledim okuyacağım detaylıMelatonin'in hücreleri yenileyici, bağışıklık sistemini düzenleyici, vücudun biyolojik ritmini ayarlayıcı, anti-oksidan ve yaşlanmayı geciktirici özellikleriyle her derde deva hormon olduğunu vurgulayan Doç.Dr. Çetinkaya, bu hormonun gece salgılandığı için ‘Karanlıklar hormonu' olarak bilindiğini söyledi. Özellikle büyümeyi artırıcı ve ergenliği başlatıcı özelliklere sahip melatoninle ilgili olarak açıklama yapan Özel Ankara Endomer Pediatrik Endokrinoloji Merkezi Başkanı Doç.Dr. Ergun Çetinkaya, “Işığı sevmeyen, ışıkla karşılaştığında engellenen melatonin için yatak odalarımızdan, özellikle çocuklarımızın uyuduğu odalardan gece lambalarını kaldırmamız gerekiyor” dedi. Melatoninin sağlıklı yaşam için çok önemli olduğunu vurgulayan Doç.Dr. Çetinkaya, çocuklarda büyümeyi artırıcı bir hormon olan melatoninin bilinmeyenlerini anlattı:“Çocuklarımızı ‘Uyusun da büyüsün’ ninnileriyle uyuturuz. Gerçekten de eskiler doğru söylüyorlar. Çocuklar uyudukça büyürler. Bu konuda büyümeyi artırıcı bazı önlemler vardır. Bunlardan biri de yaşamımızda büyük öneme sahip olan melatonin hormonu. Bu hormonun üretimi ve salınımı karanlık ile başlar, aydınlık ile sona erer. 23.00- 05.00 saatleri arasında salgılanan melatonin 02.00-04.00 arasında en yüksek değerlerine ulaşır. Aydınlık döneminin uzaması veya aniden ışığa çıkılması melatonin üretimini durdurur.”
kanserden şüpheleniyorO ne demek yaa,nasıl durum iç açıcı değil.ne demek bu yahu
Allah korusun yaaa, inşallah olumsuz bi durum olmaz,canım sıkıldı şimdikanserden şüpheleniyor
ya troid nodülü çıkacak ya da bir çeşit kanser dedi hatırlamıyorum o an kulaklarım uğulduyordu.
bir önceki rapora göre durum ona beniyor dedi
kemoterapi almadan ameiyatla halledilebilen bir çeşit dedi.
bu patolojiyi bekleyecek
rahatım sanırım
Rahat ol, kötüyü getirme aklına...guzel haber alacağız insallah bebişim,dualarim seninle, kötü bir şey çıkmayacak,eminim..kanserden şüpheleniyor
ya troid nodülü çıkacak ya da bir çeşit kanser dedi hatırlamıyorum o an kulaklarım uğulduyordu.
bir önceki rapora göre durum ona beniyor dedi
kemoterapi almadan ameiyatla halledilebilen bir çeşit dedi.
bu patolojiyi bekleyecek
rahatım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?