Çok da ucuza mâl oldu, yarım kilo piliç bonfile 6.5 TL, soğanı vs taş çatlasın 8 TL..Tuttum ben bunulatiyya canım geçen verdiğin sis tarifini deniyorum tavukla, önce bi baya sosta beklettim, güzel olursa onerecegim size de çok pratik oldu..
Eki Görüntüle 1984519
Allah korusun canım ya. içini ferah tut inşallah kolayca geçer allah dermansız dert vermesin yeter ki. üstesinden geleceksin allahın izniyle canımmkanserden şüpheleniyor
ya troid nodülü çıkacak ya da bir çeşit kanser dedi hatırlamıyorum o an kulaklarım uğulduyordu.
bir önceki rapora göre durum ona beniyor dedi
kemoterapi almadan ameiyatla halledilebilen bir çeşit dedi.
bu patolojiyi bekleyecek
rahatım sanırım
afiyet olsun canım. mis gibi ızgara tadında tavuk ne güzel. biber de koysaydın mantar da olurlatiyya canım geçen verdiğin sis tarifini deniyorum tavukla, önce bi baya sosta beklettim, güzel olursa onerecegim size de çok pratik oldu..
Eki Görüntüle 1984519
Biber acayip pahalıydı almadım, mantar da istemedi canım.cok saol gülüm tavuklu güzel olur umarimafiyet olsun canım. mis gibi ızgara tadında tavuk ne güzel. biber de koysaydın mantar da olur
ne demek. sosunu nasıl yaptın?Biber acayip pahalıydı almadım, mantar da istemedi canım.cok saol gülüm tavuklu güzel olur umarim
Bak sen şerefsizlere,çok iyi yapmışsın helal olsun..sürücü kursu benden direksiyon sınav harcı için 120 lira istemişti. halbuki 80 lira. gittim sordum hayırdır diye. güya sınav masrafıymış geri kalan 40 lira. dedim o ne demek ya? zaten kurs parasını veriyorum size. bu paranın yasal dayanağı varsa ispatlayın o zaman dedim. ispatlamak zorunda değiliz dedi. hesap no.sunu ver dedim ben yatıracam. verdi. dışarıya çıktım. arkamdan aradı tamam gel 80 ver dedi. döndüm verdim.
çakallara bak ya... yedirir miyim 40 liramı.
öf nerden yazıldım diyorum bazen şu kursa. gına geldi.
Sarımsak,yoğurt,bol baharat, biraz z.yagi, domates salcasine demek. sosunu nasıl yaptın?
Yaa ne demek durum iç açıcı değil yoktur öyle bişey :/Evdeyim
tekrar biyopsi yaptılar
bu sefer başka özel hastaneye gittim
dediğim gibi tanıdık bir ağabey vardı o yönlendirdi radyolojiye
3 yerden biyopsi yapıldı
diğer sonuçlara göre durum pek iç açıcı değil dedi
ama bu patoloji çıksın ona göre değerlenrielim dedi
İyisin di mi tatlim, gunaydinsiz başlamazdın sen güne? Merak ettim seniÇok sağolun kızlar
sabah yulaf aldım dedim ya yanıma hani 5 kaşık koydum sanırım yoğurdun içine sonra 1 ad yulaflı kurabieyi aldım.Günaydın canlar, sabah sabah çörekotu yagimi,balık yağımi,aslanpençemi, b12 ve koenzim vitaminlerimi ictimmmm, üstüne 1 kaşık incirli yulaf lapamı yedimmmm, şimdi köyden organik yumurta siparisimi verdim 1 koli, mücadeleye devammmm.
Haftasonu misafirler olacak, nevresim havlu vs yıkanıp utulenecekkkkk bugün...
Evdeyim bugün ufak tefek temizlik işlerini halledeceğim,büyük temizlik yarına inşallah..Kulağım hala ağrıyor bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?