Yaza fit girmek isteyenler diyet gunlugume hosgeldiniz

hosbulduk canim bu arada herkes kendini tanitirsa iyi olur.
ben 26 yasindayim 1 yasinda 2 aylik oglum var dogumdan sonra yapisti kilolar uzerime ama artik kurtulma zamani geldi...

güzel fikir :)
21 yaşındayım üniversite öğrencisiyim. Her sınav veya tatil döneminde veya duygusal boşlukta veya streste vs vs olduğum dönemlerde yaptığım gibi abur cubura dadandım ve aldım kiloları. Kilo vermek kolay aslında, sağlıklı olmak amaç olsun. Yavaş ama sağlıklı verelim kiloları :)

edit: boyumu ve kilomu söylemeyi unutmuşum. 173 boyunda 67 kiloyum.

Son düzenleme:
Kizlar ogle yemeginde corba ictim bi dilim de tam bugday ekmegi yedim arada meyve yedim aksam yemeginde de corba ve salata yedim .daha da bisey yemem heralde bugun su an da yesilcay uciyorum.herkes yazarsa ne yedigini bugun iyi olur kizlar ..

Kizlar kimseden ses seda cikmiyo nasil gidiyo? Benim simdilik iyi gibi 2. Gunumu tamamladm tek korkum birakmak .insallah sklip da birakmam

Kizlar kimseden ses seda cikmiyo nasil gidiyo? Benim simdilik iyi gibi 2. Gunumu tamamladm tek korkum birakmak .insallah sklip da birakmam

Canım ben hala iyileşemedim onun için katılamadım daha sana ama yazdıklarını takip ediyorum:34: Bırakmak yok birbirimize destek olalım, kararından vazgeçme:34:

Canim cok gecmis olsun umarim cabuk iyilesirsn :) aynen oyle birbirimize destek olalim vazgecmeyelim

Teşekkür ederim canım, bi ayaklanayım ilk işim sana katılmak olacak:29:
Ama diğer arkadaşlardan da ses çıkmamış, vazgeçmemişlerdir umarım:45:

vazgeçmedim.
ancak belimde bir ağrı var iki gündür çok hareketsizim. sanırım fıtık. yarın doktora gidicem. belimdeki ağrı geçince tam gaz başlıcam :)) yılmak yok.

vazgeçmedim.
ancak belimde bir ağrı var iki gündür çok hareketsizim. sanırım fıtık. yarın doktora gidicem. belimdeki ağrı geçince tam gaz başlıcam :)) yılmak yok.

Çok geçmiş olsun, tabi ki sağlık bu ihmale gelmez, umarım sonuçlarınız iyi çıkar:34:

vazgeçmedim.
Canim gecmis olsun cok umarim kisa surede iyilesip aramiza donersin:) kendine dikkat et

Kizlar su an cok moralim bozuldu ya :( dun tartldm bi kilo vermistim simdi tartldm yine ayni kilodaym yani hic vermemis ciktim dun sevinmistim ne guzel niye boyle oldu ki :(((((

Çok geçmiş olsun, tabi ki sağlık bu ihmale gelmez, umarım sonuçlarınız iyi çıkar:34:

Canim gecmis olsun cok umarim kisa surede iyilesip aramiza donersin:) kendine dikkat

teşekkürler:))
belimde düzleşme varmış ondan ağrıyormuş. egzersiz falan verdiler halletcem inşallah.
kilom da 65 gözüküyor. 67ydim ama kilo vermiş değilim habire yiyorum. sanırım su kaybettim. ben de yarından itibaren daha dikkatli olcam. haftada 3 gün uzun yürüyüş ve diğer günler de doktorun verdiği egzersizler...

Kizlar su an cok moralim bozuldu ya :( dun tartldm bi kilo vermistim simdi tartldm yine ayni kilodaym yani hic vermemis ciktim dun sevinmistim ne guzel niye boyle oldu ki :(((((

ilk zamanlar daha çok sudan kilo verilir ve fos bir kilodur. birazcık fazla yesen anında geri gelir.
ya da bağırsakların düzenli çalışmıyordur (benim gibi). bi gün çalıştığında daha az kilolu öbür gün kilolu-şişkin olabilirsin.
yılmak yok sakın.
haftada bir tartılmak gerekiyor aslında.
mesela her hafta pazar sabahı, ilk çişi yaptıktan sonra, üzerinde iç çamaşırlarınla... böylece daha net sonuçları gözlersin. bir de tartının düz bir zeminde olmasına dikkat et canım.

ilk zamanlar daha çok sudan kilo verilir ve fos bir kilodur. birazcık fazla yesen anında geri gelir.
ya da bağırsakların düzenli çalışmıyordur (benim gibi). bi gün çalıştığında daha az kilolu öbür gün kilolu-şişkin olabilirsin.
yılmak yok sakın.
haftada bir tartılmak gerekiyor aslında.
mesela her hafta pazar sabahı, ilk çişi yaptıktan sonra, üzerinde iç çamaşırlarınla... böylece daha net sonuçları gözlersin. bir de tartının düz bir zeminde olmasına dikkat et canım.
Tamam canim saol zaten tartida da bi bozukluk varmis bunu da gec anladik :) bugun 5. Gun bitti bu arada otiraf ediym ilk kez bu kadar ilerledim genelde 3. Gun pes ediyodum.bugun bi de hastalandim baya bozasim geldi ama tuttum kendimi bakalim insallah devami gelir :))

Kizlar benim adet duzenim bozuldu ya doktor diyetten olabilir dedi bugun biraz kacamak olcak heralde

Herkes kayıp mı? :D

İyileştim sayılır. Yarından itibaren tam anlamıyla başlıyorum. 65 kgyim şu an. verilcek 5 kgcik var. hadi bakalım kızlar!

Back
X