Yaza fit girmek istiyorsanız tıklayınız:)

İyi akşamlar kızlar. Başım çatlıyor becerebilirsem erkenden yatcam. Menümü paylaşayımda kendimi pek bi mutsuz hissediyorum tatlı bişeyler istiyorum ben ya
4 Mart

Kahvaltı
Smothie

Öğle
Haşlanmış tavuk
Salata

Ara
1 Elma

Akşam
5 kaşık Tavuk ciğeri
1 kaşık pilav

Su: 2.5 lt
Spor: Leslie 3mil

Tarcinli yogurt ye yada tarcinli turk kahvesi yap iyi gelir:)
menun guzell:)

merhabalar iyi akşamlar akşam yemeğimi de yedim geldim :) henüz spora başlayamadığım için spor yerine yürüyüş yaptım bugün ama sanırım leslie 'yi bir araştırıp ona başlayacağım pilatesi araştırıyorum iyi bir yer. her neyse bugünkü akşam yemeğim, 1 kase mercimek çorbası (bol acı bastım içine oh acı acı yansın yağlar ) ve 1 porsiyon tavuk sote, yanına da mevsim salata. ve bolca su umarım gece acıkmam ama acıkırsam diye marketten yeşil elma aldım 1 tane elma yerim artık

hayıırr elma yemee öğleden sonra yeme meyve. yoğurt ye acıkırsan:)
leslie 3 mil yaz dailymotiona yada youtubea. ben yapıyorum onu. ilk 15-20 dkdan sonra iyi terletiyo

hayıırr elma yemee öğleden sonra yeme meyve. yoğurt ye acıkırsan:)
leslie 3 mil yaz dailymotiona yada youtubea. ben yapıyorum onu. ilk 15-20 dkdan sonra iyi terletiyo
aa neden ki şu an sadece elma var yoğurt almadım bir de leblebi var evde malesef ya salatalık da almıştım sabah yerim diye, salatalık yesem olur mu acaba? acıkmam da hani acıkırsam diye :)

aa neden ki şu an sadece elma var yoğurt almadım bir de leblebi var evde malesef ya salatalık da almıştım sabah yerim diye, salatalık yesem olur mu acaba? acıkmam da hani acıkırsam diye :)
salatalık olur canım meyve şekeri bu saatlerde yenildiğinde depolanıy0 o yüzden

Canm yurtta leslie ve jillian zor olmuyo mu? Keske ben de yapabilsem ama 4 kisiyiz odada.

Bugunku menumu yazip kacayim

Kahvalti
1 kucuk gevrek
1 dilim toast peyniri

Aksam
Yarim kaseden az domates corbasi
1 porsiyon yogurtlu ispanak
Yarim porsiyon spaghetti

Ara
1 paket limonlu form

Yine tum gun yattigim icin ogle kaynadi, simdi okuldayim biraz daha iyiyim neyse ki :)

hem akşam hem spagetti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…