Evet moda ben de giremiyorum. Haftada 2 pilatese gidiyorum. Benim sıkıntım gece atıştırmayıda geçti gece öğünlerimden çok yiyorum.Benimde acil vermem gereken 9 kilo var. Fazlam daha cok ama 9a raziyım. Planiniz ney ben motive olamiyorum bir türlü. Önceden bu site sayesinde 25 kilo vermistim.
Merhaba ben varım. Vermem gereken acil 12 kg var.
Evet moda ben de giremiyorum. Haftada 2 pilatese gidiyorum. Benim sıkıntım gece atıştırmayıda geçti gece öğünlerimden çok yiyorum.
Kizlar ikinizde hosgeldiniz . Birlikte grupda aktif olursan bibirimiziBenimde acil vermem gereken 9 kilo var. Fazlam daha cok ama 9a raziyım. Planiniz ney ben motive olamiyorum bir türlü. Önceden bu site sayesinde 25 kilo vermistim.
Emzirmek buyuk bi arti. Simdi veremessem sonra daha zor sıkalım disimizi verelimBen 32 yasindayim 8 aylik bir bebegim var aslinda su donemde biraz dogum kilolarimdan kurtulmak
Icin burdayim onceden bu sitede aktif bir grupla
Kilo veriyordum lakin deprem sonrasi diyetler sasdi grubumuz dagildi
Bana hic arti olmuyor malesef cok istahli oluyorum. Ama kilo vermek istiyorum. Cok formda bir kadindim hep hayatim boyunca . Hamilelimde cok kilo aldim sezaryan oldum cok zorlandim. Sonrasinda kilolari verirken sutum kesmeyeEmzirmek buyuk bi arti. Simdi veremessem sonra daha zor sıkalım disimizi verelim
Daha duzenli beslenmeye calisirsan bence verirsin ve burda aktif olursak Cok guzel sonuclar alacagiz eminim bnşuan gayet motiveyim. ben çalışıyorum. aralıklı oruç bana daha uygun ama ilk öğünüm saat 12.00 de maalesef kahvaltı yapamıyorum çorba salata yoğurt şeklinde besleniyorum. sabah tartılıp bildiririm mutlaka. evimde tartık yok işyerimde kantar var :) daha aktif olmaya çalışacağım evde ve uyguladığını kür varsa paylaşırsanız iyi olur. sadece maydanz kürü yapabilirim sabahları yağların erimesi için. yeşil .ay içemiyorum tansiyıonumu düşürüyor.
Gec saatte acikma sebebim emzirmekmi bilmiyorum su saate kadar 1 elma bi kahve aksam.yemegi sonrasi istahım aciliyor benimBana hic arti olmuyor malesef cok istahli oluyorum. Ama kilo vermek istiyorum. Cok formda bir kadindim hep hayatim boyunca . Hamilelimde cok kilo aldim sezaryan oldum cok zorlandim. Sonrasinda kilolari verirken sutum kesmeye
Basladi tekrar yemeye basladim ve kilo aldim. Puff uzuyor boyle Ama Cok guzel kilo veriyordum 3 aydir filan sonra durdu Bnde saldim.
Iste en onemli soru.bir turlu karar veremiyorum aksam.yemeginr kadar kahve meyve belki yogurt gibi mi yapsam yoksa 12 gibi hafif kahvaltimi ? En onemlisi yemekden sonrasinda birsey yememek o zor geliyor bana. Sizlerin plani nasil
Bence gunduz yiyip gece yememek daha mantikli cunku gece metobalizma yavasliyor ve kilo alimi ortaya cikiyor . Gunduz ye gece yeme :)Gec saatte acikma sebebim emzirmekmi bilmiyorum su saate kadar 1 elma bi kahve aksam.yemegi sonrasi istahım aciliyor benim
Cok iyi olurKizlar yarin Sabah kilolari yazinca
Liste yapiyorum ve her haftanin sonunda en cok kiloyu vereni haftanin sultani seciyoruz birbirimizi gazliyoruz ne diyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?