Bildigim gronala biraz tatli kavruluyor falan kuru yemisler pekmez tarzi bi seyle. Yulaf sade..bildigim ikisi de faydali. Yulafli süt tercih edersen mesela uzerine 2 -3 yemek kasigi gronala da koyabilirsunGünaydın granola musli yulaf farkları neler sabah okuldayim kahvaltı etmeden geliyorum simit yiyordum artık hangisi yesem
Ben aclik tokluk dengeme gore ilerledim. Sabah kahvaltı için acikmayi bekliyordum. Bazen 12 de direkt ogle yemegi yiyordum. Ne olursa. Gebelde ev yemeklerini seçiyorum. Bir de aksam evde ne yemek varsa kendimi şisirmeden yiyordum. Haftanjn 3 gunu spor salonunda grupp derslerine katiliyorum. Kisaca formül şu oldu benim: porsiyon kuculdü ve spor yaptim.Cok guzel zayiflamissiniz az cok nasıl beslrndiniz paylasabilirmisiniz?
Çok teşekkür ederim. Siz de çok güzel incelmissiniz darısı tüm isteyenlere inşallahBildigim gronala biraz tatli kavruluyor falan kuru yemisler pekmez tarzi bi seyle. Yulaf sade..bildigim ikisi de faydali. Yulafli süt tercih edersen mesela uzerine 2 -3 yemek kasigi gronala da koyabilirsun
yulafla evde hazırlayacagınız karışımlar, yukarıda saydıklarınızın içinden en sağlıklısı ve kalori olara da en düşüğüGünaydın granola musli yulaf farkları neler sabah okuldayim kahvaltı etmeden geliyorum simit yiyordum artık hangisi yesem
Eger istedigin bir tatlinin yerine gececegini dusunursen evet gronala ye. Ama canin kek yemek istediginde kek yemelisin. Her ogunu boyle tatli yaparsan bu onu sagliksiz yapiyo. Yoksa yenir3 4 tatli kasığı granola ve kahve. Granola ilk kez aldim bukadar guzel olduguna gore diyete cok uygun deil bence ama tatli yemekden iyidir tatli ataginda 3 4 kasik yenebilir bence.
Ben yulaf ezmesiyle omlet lapa yapiyorum yine yulaf kepegiylede omlet yapiyorum guzel oluyor.
Butun bunlar yag fazlaliligi işte. Senin yanlarda toplanmis benim basen ve karin cevresi. Zamanla yanacak o yaglar merak etme. Ilk kilo en cok yag olan yerden gidiyor. Yaz oncesi bu yola girmemiz guzel oldu.
Aynen yaza bomba gibi gircez inş.Butun bunlar yag fazlaliligi işte. Senin yanlarda toplanmis benim basen ve karin cevresi. Zamanla yanacak o yaglar merak etme. Ilk kilo en cok yag olan yerden gidiyor. Yaz oncesi bu yola girmemiz guzel oldu.
Cayin yanina aksam tatli istiyo canim su tatli deilde tatli yani ozamsn yenebilir diye düsündüm.Eger istedigin bir tatlinin yerine gececegini dusunursen evet gronala ye. Ama canin kek yemek istediginde kek yemelisin. Her ogunu boyle tatli yaparsan bu onu sagliksiz yapiyo. Yoksa yenir
Bugün granola aldım ama bı dahakine yulaf alirim artık evde hazırlar giderim.yulafla evde hazırlayacagınız karışımlar, yukarıda saydıklarınızın içinden en sağlıklısı ve kalori olara da en düşüğü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?