- 1 Mart 2021
- 652
- 1.544
- 63
- 31
Evet bende aldıktan sonra gordumtve yulaf almaya karar verdimYa kizlar granolanin kalorisi ne cokmus. Bugun yedigime pisman oldum.100 gr 490cal imis
Yulaf kullaniyorum bende bunu merak ediyordum lezetli ama diyet icin deil belki korumada yenebilir.Evet bende aldıktan sonra gordumtve yulaf almaya karar verdim
Deneyeyimyoğurda ezilmiş bir muz, azıcık türk kahvesi, azıcık tarçın, yulaf karıştırınca nefis oluyor kızlar
hem türk kahvesi ve tarçın metobalizmayı da hızlandırıyor, yulaf zaten çok tok tutuyor
Dışarıda yoğun bir gün geçirmek zorunda kalınca açlıktan diyeti bozmamak için sabah bu kahvaltıyı yapmak cok iyi oluyorDeneyeyim
Lezetli olursa gayet guzelDışarıda yoğun bir gün geçirmek zorunda kalınca açlıktan diyeti bozmamak için sabah bu kahvaltıyı yapmak cok iyi oluyor
çünkü epey tok tutuyor, kan sekerini oynatmıyor
Açken tansiyon biraz oynuyorKizlar birde birsey soracagim bilgisi olan cevaplarsa cok sevinirim bugun yarimsaat yürüyüşe çıktım 35 dakikanın sonunda yorulmayla birlikte bir mide bulantısı geldi sebebi ne olabilir
GünaydınGünaydıııınHayalimizi, hedefimizi diri tutup diyeti bozmadığımız bi gün diliyorum bize kızçeler..
Benim vücudum böyle şeyler yapınca isyan ediyor. Geçen 2 gün ayran aşı diyeti yapayım dedim 2. gün öğleden sonra baya baya açlıktan sıtma tutmaya başladıArkadaslar ben bugün otofaji maksadıyla su orucu tutuyorum, diyetten ziyade cildim için yapıyorum.
Enerjik uyandım, biraz oryantal yaptım
Aa o zaman doktoruna başvurmadan sakın yapma sen lütfenBenim vücudum böyle şeyler yapınca isyan ediyor. Geçen 2 gün ayran aşı diyeti yapayım dedim 2. gün öğleden sonra baya baya açlıktan sıtma tutmaya başladı
portakalafisildiyordum Evet bir daha buna benzer bir diyet ya da detoksa kalkışmayacağım
Ben düzenli diyet olayını doğumdan bu yana bir türlü tutturamadım sadece son 1 aydır gerçek anlamda kasıyorum. Seni iradenden dolayı tebrik ederim4 günden öte 1 gün bile çok zor. Dilerim emeklerimizin karşılığını alırız
Hani beraber yapacaktıkArkadaslar ben bugün otofaji maksadıyla su orucu tutuyorum, diyetten ziyade cildim için yapıyorum.
Enerjik uyandım, biraz oryantal yaptım
Bozmamıssin . Vucudunu dinlemişsin. Ya erken ogun yaptin aksam ya da uediklerinle ilgili. Ya da psikolojik. Bence iyi yapmissinDun yatmadan once gozumdondu kasar tb ekmek yedim pismanim ama bozdum gitti yapmiycam kaldigim yerden devam.
Kahve ictim 3 taze hurmayla kizimin artan kiymali yumurtasini yedim. Aksamda ispanak yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?