Bende gidenin büyük kısmı ödem gibi. Hala odemim var hissediyorum. 1 hafta diyet yaptım 1 kilo verdim ya kendimi 65 kilo gibi hissederim bugun artikBen 450 gram verebilmişim87.55 geliyorummmm
Sabah limonlu suyumu içtim kahvaltıda yulaf ve yoğurt yerim diye düşünüyorum.
Akşam yemeği için henüz bir planım yok.
HahaaaBende gidenin büyük kısmı ödem gibi. Hala odemim var hissediyorum. 1 hafta diyet yaptım 1 kilo verdim ya kendimi 65 kilo gibi hissederim bugun artik
Ah hadi inşallahhh 65 uzak ihtimal şimdilik şöyle 70 olsak kurbana kadar o bile yetcekHahaaaolsun olsun hakkındır inşallah ödem değildir de böyle haftada 1 kilo vermeyi seriye bağlarsın
Evet yaa 70 ler çok iyi olurduAh hadi inşallahhh 65 uzak ihtimal şimdilik şöyle 70 olsak kurbana kadar o bile yetcek
Ya çok kiskandimSelam kizlar tebrik ederim
66 çıktım ben de.
Epey motive oldum, bak şimdi.
Yaptirmadim hiç. Ama dogumdan sonra karın için hidip konusmustum. 1 yil once falan. Pahali gelmisti vazgecmistimKızlar habire önüme reklami çıkıyor bu heykeltıraş bölgesel incelme filan. Yaptıran varmi ne bu? Basen bacak popo için düşünebilirim
gayet iyi..68 bende
Cok kıskandım hadi bakaljmgayet iyi..
koş yetiş bana bak ben gidiyorum altmis bese doğru sık bu hafta disini biraz beybi
Az kalmisKızlar uğrayamadım kaç gündür ama kilo bildirimini es geçmeyeyim dedim.
Geçen hafta 82.35
Bugün 81.30
Şu 7li kilolara bi insem bnde daha motive olucam
Çok gecmis olsun acil şifalar diliyorum canımKizlar selam Bn hic yazamadim . Listeyide guncelleyemedim kusura bakmayin. Oglum cok hasta oldu . Hicbirseye vaktim kalmiyor . Uykusuz gecelerimjz. Diyet filanda kalmadi .iyilesince donmeye calisicam .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?