Ben de tam doğru yapıyor muyum bilmiyorum ama anladığım kadarıyla açlık hissi gelince gerçek açlık olup olmadığını anlamak için en fazla bir yarım saat bekle diyorAfiyet olsun tam olarak nasıl bişi o 30 dk bekleme durumu?
on iki bucuktaki kahvaltimdan sonra dörtte yesil elma yedim, altida mercimek corbasi icecegim ardından kahve date
Gönderdiğiniz kitabı bende okudumGunaydin millet. Sabah firinda patates kizartmasi ve omlet yedim en sevdigim kahvalti olabilir. Yarim dilim ekmekten de tost yaptim. Menengic kahvesiyle de keyfimi yaptim.
Simdi acikmayi bekliyorum :)) uzun yillar diyet yapmaktan acikma hissimi kaybetmistim. Doymak için degil zayiflamak için yiyordum resmen. sevmedigim seyleri bile. Ama Okudugum "zayiflama diyetleri çöpe" kitabinda gunde 2 kere gercekten acikip acikmadigimi anlamak icin yarim saat beklememi soyluyor. Tabi 2 den fazla yapmiycakmisim bunu. Onu denemeye basladim. Hatta cok sevdim cunku acikinca istedigim seyi yiyebiliyorum.
Bugun acıkınca ispanaklı icli kofte ve yaninda yogurt yiycem. Genelde 3 icli kofteyle doyuyorum bakalim. Hepinize tatlış haftasonları
Doymayi ben de anlamiyorum. Ama yapa yapa ogreneceksin diyo. BakalimGönderdiğiniz kitabı bende okudumAcıkmayı bekleme kısmı tamam onu yapabildim bugün ama doyma kısmında sınıfta kaldım yine bildiğimi okuyup rutin diyet menümle devam ettim. Umarım bende alışırım
Ben olsam yerim zaten zayıfsın iz yarin devam insaAllahAy resmen sinav5.30 da nohut ve icli kofte yedim. Hala tokum. Ama eşim kfc kova soyled eve. Umarim yemem
A armin83 arkadaşa katılıyorumBen olsam yerim zaten zayıfsın iz yarin devam insaAllah
Boyum uzun değil. Kilom 53 falan olmadan zayif hissetmiyorum ki .Yemedigim gibi yorgunluktan uyuyakalmisimBen olsam yerim zaten zayıfsın iz yarin devam insaAllah
Henüz yaza var bir iki ayda üstesinden gelebilirsiniz2 yazdır bikini giymedimbu yaza da zor gibi inceden bi oruç uyguluyorum sadece.
İnşallah çocuğunuz biran önce iyileşirKizlar selamlar Benim cocugum hala iyilesemedi bir de kayinvalidem geldi ustune . Pertim cikmis durumdayim .:)) uykusuzluk ve ev isleri beni benden Almis durumda surejli yemek istegim var ama
Abartmadan yiyorum elimden geldigince artik . Dun kahvaltida porridge yedim. Aksam yemegini . Corba pilav ve et yemegi yedim saat 5 de sonrasinda birsey yemedim. Bugun de simitle sucuklu omlet yedim:) wallahi cok yemisim simdi yazinca farkettim
Ben bu dediklerinizi yerken kilo verdim. Porsiyonlari kontrol ediuprdum sadece. Aksam lahmavun pizza falan da yiyordum. Bana cok gelmedi yedikleriniz. Gecmis olsun bu aradaKizlar selamlar Benim cocugum hala iyilesemedi bir de kayinvalidem geldi ustune . Pertim cikmis durumdayim .:)) uykusuzluk ve ev isleri beni benden Almis durumda surejli yemek istegim var ama
Abartmadan yiyorum elimden geldigince artik . Dun kahvaltida porridge yedim. Aksam yemegini . Corba pilav ve et yemegi yedim saat 5 de sonrasinda birsey yemedim. Bugun de simitle sucuklu omlet yedim:) wallahi cok yemisim simdi yazinca farkettim
Çok az bu.Bunun sonu ne var ne yok yiyeceklere dadanma olmasın sonraSabah: yulaf, incir, muz, tarçın, yoğurt
Öğlen: 2 kupa yesil cay.
Saat altida: 2 dilim ekmek, 4 küfte.
açım.
Çok az bu.Bunun sonu ne var ne yok yiyeceklere dadanma olmasın sonrak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?