Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Bend baktım GG da var hemde gebelik testi ile beraber satılıyor uygun gibimë geldi.

Ben ilkinde clearblue dijital ovulasyon testini kullanmistim biraz pahali ama direk nokta atisi yapiyor ve en verimli dort gunu buluyor:) ilk ayda hamile kalmasaniz bile en azindan hangi gunler yumurtadiginizi bir kere net hesaplarsanizvdiget aylar da az cok yakin olacaktir...

Cift cizgili olanlari ben acikcasi tam anlamiyorum . az mi silik cok mu silik pek net bilgi alamamistim

Ben testi aksam 6 da yapıyordum öğlen 12 den sonra su falan içmiyordum pek. Pzt gunu cıft cıızgı çıkmıştı o gece birde salı gecesı ilişki olmuştu hamıle kalmıştım. Test aksam yapılıyor sabah yapılmıyor kızlar.bırde 2 çizgide aynı olacak koyu ıkı cıızgı olmalı.

Evet demek ki ocak ödevlerim belli oldu. Senin aldığın marka ovu. testi alınacak, iki çizgi aynı koyuluga ulaşan kadar test aksamlari yapılacak, çift çizgi yakalaninca gereken yapılacak Yav görev icabi eşime yaklasicam ne komik

Ne yaptın doktor ne dedi..

Hiç bilmiyorum o durumu inan. Allah şifa versin cnm

Ne yaptın doktor ne dedi..

Hiç bilmiyorum o durumu inan. Allah şifa versin cnm
Bebek düşündüğün için yakma ya da dondurma yapamayız dedi ilaç verdi. Ama nette okuduğum kadarıyla ilaç çok etkili değilmiş. Zaten 10 gündür devam eden kahverengiden pembeye değişen akinti var. Canım sıkıldı biraz. Ilk defa başıma geliyor

Oofff 10 gündür devam eden kahverengiden pembeye değişen bi akinti var. Hatta bazen kanama.Daha adetime 3 gün var. Ara kanama desem 20 gün sürmez. Rahim ağzı yarası kanama yapıyor sanırım umarım hamile kalmam engel bir durum yoktur

Aynen ya...stres yapma vs diyorlar... düşünmemek elde mi..yaşça küçüklerin ble elinde bebeği..ben boombooşş
Merhaba. Kaç ay oldu ki deneyeli. Bana Dr bir sene olmaması normal korunmayı bıraktığın ay hamile kalmayabilirsin demişti. Ovulasyon testi doğru zamani bulmak için baya etkili sanırım hiç denediniz mi. O standart yumurtlama hesapları her kadın için geçerli değil. Örneğin ben 26-28 günde bir adet olduğum halde 18. gun yumurtlamış im muayenede öğrendim. Rabbim tez zamanda istediginiz bebeği verir inşallah.

Bende varım kızlar. 29 yaşındayım 2013 haziranda evlendim.Öğretmenim ve ocak ayı denemeye başlamak için en doğrusu diye düşündük :) ama bakalım olacak mı? hamilelik öncesi tüm testlerimi yaptırdım hepsi normal çıktı.Sadece miyomlarım var ona da doktor engel değil dedi.Ben de 35 -37 günde bir adet görüyorum bu da sanki o ayki şansı düşürür mü bilmiyorum..Folik asiti eylül ve ekimde kullandım şimdi ara verdim..Acaba aralık ayında adetim bitince çalışmalara başlasam mı??.Buradakileri okuyarak yumurtlama testinii falan öğrendim hayırlısı inşallah hepimize

Çok önemli bir durum değil bildiğim kadarıyla çevremde çok kişide duydum zamanla geçen bir yaradır yine de telefonla bile olsa doktoruna danış derim akıntı için

Ehehe her öğretmen aynı hesaplamaları yapıyor sanırım Ben de o hesaplamayı yapıp ocakta korunmayı bırakmaya karar verdim Aslında ben de sizin gibi aralıkta bıraksam mi diyorum ama bıraktığımız ay tutarsa doğum ağustos sonu gibi oluyor ki bu durumda doğum öncesi 8 haftalik izin yanıyor malesef hocam. Korunmayı bırakır bırakmaz tutması çok yuksek bir ihtimal değil ama tutarsada ekim sonu bebek 2 aylıkken göreve başlamak zor olur. O nedenle ben risk almadan ocakta birakicam korunmayı. Ocaktan temmuza hangi ay tutsa izinleri verimli kullanıyoruz. Akinti için Dr gittim yara küçük ama akinti yapabilir dedi. Antibiyotik fitil krem falan verdi. Hamilelige engel değil dedi sevindim :)

Bu arada Dr bana ocakta korunmayı bırakırsan kasımda folik asite başla dedi. Ovulasyon testini bende alicam gittigi..dan 35 37 gün adet gebeliği engellemez sanırım, sizin döngünuz böyledir. Elbette benimki tahmin Dr daha iyi bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…