- 27 Aralık 2014
- 1.023
- 697
- 133
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #1.641
Topiğin adını öğretmenler hamile kalmaya çalışıyo die değiştirelimHoşgeldin :) preseed diye bir jel var hem hamileligi kolautiriyormus hemde kayganlastiriyormuş. Araştırmanı tavsiye ederimsen vaji.yi yenerek zoru basarmissin zaten hamile kalmak daha kolay olacaktır eminim ; ) bu arada sende mi ogretmensin :)
Turkuaz arkadaşın dediği jeli dene istersen canım.. Bende onu duymuştumSu an gorev gibi gordugum icin kasiyorum kendimi. kremi birakmaya da hazir hissetmiyorum kendimi. bu krem gebelik icin engel olur mu gercekten yaa
Hahahah bencede. Demek ki oturup hesap yapıp ekimin doğru tarih olduğunu anlayıp çalışmalara girişen sadece ben degilmisim. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah kızlar. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun insallahTopiğin adını öğretmenler hamile kalmaya çalışıyo die değiştirelim
Olmzsa bi de onu arastrp aliyim bakalim...Turkuaz arkadaşın dediği jeli dene istersen canım.. Bende onu duymuştum
Amin canim inşallah. Gonlumuzden geçeni hakkımızda hayırlı etsin Allah insallahEvt cnm ogretmenim. cok sukur yendim vajinismusu. simdi de allah izin verirse. bir an once anne olmak istiyorum. iins hepimizin gonlune gore versin allah:)
Catladiginda olurmuş canm benim muayenede öyle demistiMerhab bende aynı bu şekilde anlıyorum yumurtlamamı bekarken anlamaya başladım 2,5 senedir filan o günden sonra 14 gün sayıyorum adet oluyorum . İlk başlarda çok fazla ağrı oluyor diye doktora gitmiştim korkup doktor demişti yumurtlama sancısıdır diye . Acaba çatladığında mı ağrı oluyor yoksa büyüdüğünde mi ?
Öyle oldu preg cimBen de egitim sektorundenim tum ogretmenler toplanmisiz:))
evet ben de öyle düşünüyordum seviniyordum, şimdi eş durumu ataması için 3 yıl sgk şartını getiriyorlar. hevesimiz kırıldı iyice.Ama vardır her şeyde bir hayır diyorumm :) Belki hamiş olursam gün doğar hayatımıza inşallahÇok teşekkür ederim :) Allah herkesin hakkında hayırlısını versin nasipte ne var bilinmiyor gerçekten inşallah sizde eş durumuyla bir an önce gelirsiniz sonuçta atanıp zoru başarmışsınız :)
Canim o henuz netlesmedı bakan bu sene 3 yıl sartı aranmayacak dedı bu sene gidebilirsinevet ben de öyle düşünüyordum seviniyordum, şimdi eş durumu ataması için 3 yıl sgk şartını getiriyorlar. hevesimiz kırıldı iyice.Ama vardır her şeyde bir hayır diyorumm :) Belki hamiş olursam gün doğar hayatımıza inşallah
Öyle oldu preg cim
Tamam canım :)turkuazkebelek canm benim bat ımı güncellermisin 16 şubat diye
Canım duymadım ama bende bu ay 3 gün fitil kullandım. Rahim ağzı yarası için Dr un verdiği fitili tekrar aldım sadece 3 gün kullandım adetten sonra. Olabilir ama.Kızlar Slm,
ben bu ay enfeksiyon için fitil ve antibiyotik kullanmaya başlamıştım. yumurtlama tarihime kadar ilaçlar bitiyor.
fitil kullandığı ay hamile kalanlar duydum siz böyle bişey duydunuzmu fitil çok iyi geliyomuş
Canım ben hamile kalmayı planlamadan önce fitil kullandım enfeksiyon olunca hamile kalmayı engelleyebiliyormuş diyeKızlar Slm,
ben bu ay enfeksiyon için fitil ve antibiyotik kullanmaya başlamıştım. yumurtlama tarihime kadar ilaçlar bitiyor.
fitil kullandığı ay hamile kalanlar duydum siz böyle bişey duydunuzmu fitil çok iyi geliyomuş
canım benim fitil ve antibiyotik 3 gün sonra bitiyorr. cuma ilişkiye başlasam olur mu. zaten enfeksiyon çok az vardı doktor gebeliği kolaylaştırmak için vermişti fitiiCanım ben hamile kalmayı planlamadan önce fitil kullandım enfeksiyon olunca hamile kalmayı engelleyebiliyormuş diye
fitil bitti bi sonraki ay hamile kaldım..Doktorum tedavin bitinceye kadar hamile kalma demişti..
bende adetim bitince kullandım canım 3 gün daha var ama. çok zor kullanmak adı neydi seninkininCanım duymadım ama bende bu ay 3 gün fitil kullandım. Rahim ağzı yarası için Dr un verdiği fitili tekrar aldım sadece 3 gün kullandım adetten sonra. Olabilir ama.
Yok cnm gelmedi daha cok notrum anlayamiyorum hayirlisi bakalm takipteyiz sende durumlar nasil?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?