Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

Kahvalti sabah 7 30 da esim isegittigi icin 3 zeytin 1 dilim ekmek kocaman bardak su
Sonra tekrar uyudum 10 bucukta kalktim 2 kepce corba yedim sadece ekmeksiz bide yoğurt saat 1 de sebze yemegi yemem lazim ama ben corba ictim napiyim suzce saat 1 de

Ye canım ekmeksiz-yoğursuz ya da ara öğün meyve yiyip 1-2 saat sonra yiyebilirsin

Ya mervecim ben bi donem jillian taptigim icin leslie 2 mil bna cok agur geldi bide hic karin hareketi yapmiyo benim gobek var bunun icin lesliede gobek calistiran video varmi
Bide sana bi sorum olcak sen leslie 2 mil yaparken kilo verdinmi sıkılastirdimi cok merak ediyorum

Canm ben diyet yaptıgım süre boyunca leslie 2 mile walk yaptım yürüyiş gibi var hani hep adım atarak yapıyo
Sıklastırma % 50 yardımcı ben leslieden sonra ki 20 dkda mekikcwkiyorum canm göbegime mekik iyi geldi sadece

Ben size nivea body'yi tavsiye ediyorum her yerinizi çalıştırıyor Youtube da 3 part olarak var toplam 45 dk falan bacak kalça karın kaslarını çok güzel çalıştırıyor bana kısa zamanda da olsa fayda sağladı

Mesrla kac gunde iyi bi faydasi oldu canim aslinda cokta agir hareketler iatemiyorum nedeni daha kilo vermem lazim once egzersixle zatiflayip sonra baska bi egzersize gecip sıkılasmsk istiyorum

Bende prş bişi yememiştim akşam, gündüzde toplasan yarım pors bişi yemiştim, canım sıkkındı, o yüzden dün sabah bir önceki sabahtan 600 gr az çıktım tartıda, bu sabah tartıya çıktığımda ise aynen geri gelmişti, umarım sende böle olmaz

bilmem ki canım inş. çıkmaz:41:

Kızlar aman haftasonu diye sakın ha sakın kacamak yok dimi
Ay tüzük dewam yha önümüzdeki bir ay herkes 5 kılo verse ne güsel olur

Kızlar uzman doktorların ve diyetisyenlerin tavsiyesi diyete yeni baslayan bünyeyi yormamak için sıkı spor degil daha cok yürüyüs gibi spor yapmaları gerekir kılo verdikce egzersizler artmalı spor falıyeti farklılasmalıdır
Örnegin kendimden örnek veriyorum 89 kıloyken jıllıanı yapabılırmıydım sizce jıllıan sıkılastırma programı bölgesel egzersizlerde var ama düşünün 160 89 oranlarına sahibim bunu vücüdum kaldırmadı malesef
Daha sonra arastırdım ilk bol su ve yürüyüs yaptım orta tempo 45 dk en fa
76 kılo olunca artık daa dıkaatlı beslendim şkeri bıraktım kılo vermeme en cok sebb olanda artık seker kullanmaam dı
Artık leslinin walk yani yürüyüs programına basladım herseyi yerli yerince ve kararınca yapınca hiç bi problem cıkmadı banada leslieyi kl hanmları yawsıye etti cok faydasını gördüm
Şimdi 65 kıloyum hedef kıloma daha 10 kılo var
Nemi yapıyorum kızlar artık leslie in bütün hareketlerini eZberlemiş durumdayım kendime 30 dklık bi remix müzik ayarladım degişik degişik calıyo yaklasık 9 sarkı var usb artım ordan tv ye takıyorum yawastan hızlıya keslie yapıyorum
Tam ısınıyorum artık terlemeye baslayınca 20 dkda yarım mekik bel bacak egzersizi 3 ser ser 15 tekrar bu bana yetiyo
Jıllıan yapıcakmıyım hayır
Sebebi ordakı kadınlar hosuma gitmedi onun yerine tfanny yapıcam en azından tifanny vucudu kadının olması gereken sexylikte kıvrımları var
Ole kaslı kaslı erkk gibi bnm görüşüm yapan arkadaslara bişi demiyorum yanlş anlamayın
Ewett yani bu kadar....:1::9:

Kızlar aman haftasonu diye sakın ha sakın kacamak yok dimi
Ay tüzük dewam yha önümüzdeki bir ay herkes 5 kılo verse ne güsel olur

Evet evet, aman bozmayın. Yoksa haftaiçi yaptığımız diyet boşa gider vallahi.

Kaçamak yok evet canım.

Bugün 1 şubat ve inşallah ay sonuna 5 er kilo gider hepimizdenn
Ne güzel olur yaa, düşünsenize 5 kilo az halimizi :))
Hem sonra mart ayı gelecek bahar yaklaşacak, bizde ne mutlu olucazz :)

Mesrla kac gunde iyi bi faydasi oldu canim aslinda cokta agir hareketler iatemiyorum nedeni daha kilo vermem lazim once egzersixle zatiflayip sonra baska bi egzersize gecip sıkılasmsk istiyorum

Ilk 10 dksi ısınma hareketleri ondan sonra sırayla bacak kalça ve karın çalıştıran hareketleri var önce izle istersen Youtube'a yaz 'nivea body ile dinamik sabahlar' diye ben çok az bir zamanda bile faydasını gördüm devam edeceğim de benim gibi üşengeç bir insan yapıyorsa sen de yaparsın emin ol :))

http://youtube.com/watch?v=yeXa9zG1uUE

http://youtube.com/watch?v=-CD7YMHZjhk

http://youtube.com/watch?v=-E63KfLJjo0

3 partı var

Son düzenleme:
Mrrvecim ben her yeri calistiran cok agir egzersuzler olmayan bisi ustiyorum onericegin bisi varmi

Canm ewde yürüys bandn varmıydı senin varsa sen 70 kıloydun dımı ilk önce yürümkle basla.... Yoksa bn sana leslie diyorum sen agır dıyodun ama hayır 100 kılo dahı olsak yapabılecegımız bı program adım atarak baslıyo bole hani
Bunu yap ilk önce 2 mile walk
Zamn sonra 3 mile walk
Sonra 5 mile walk
Ayrıyeten bu program örnek 2 milesini yapınca 180 200 kalori yakıyosun gnlık zayıflamanı kolay hale getırıyo 5 kılo verdin ondan sonra tfanny yaparsın bnm tawsıyem budur

Kızlar merhabalar ben geldim:)
Gecen hafta kilom : 75.400
Bu sabahki kilom: 73.000
Yani hedef kiloma 1 kilo fark atarak gecmisim kızlar. .. :) cok mutluyum ve haftaya hedefimi 72 koyuyorum cunku 6 gunde 3 kilo verdim ben 76 ile basladim aslinda.. o yüzden cok zorlamak istemiyorum . Hedefimi 72 diyorum. .girmye çalışırm yine. Ayin 3 une kadar net yok maalesef :(
Sizleri seviyorum kızlar .......

canım harikasın ne güzel gitmiş kilolar, sensiz eksik kaldık vallahi, ayın 3'ü gelsin de konunun başına geç :)

slm kızlar, kahvaltım: 2 dilim ekmek, haşlanmış yumurta, 5 zeytin, 1 dilim peynir ve süt. birazdan da leslie bacımla yürümeyi planlıyorum.

Kızlar bu egzersiz programları dunlar bunlar birsürü var
Aslında önmli olan zayıflamk istegi
Ben yeri geliyo bi mezdeke acıyorum kızımla ynuyorum ogün şimdi egzersiz yapasım gelmiyo üseniyorum ama eglenceli hale getirıyorum
Önmli olan bu zayıflama maratonunu eglenceli keyifli hale getrimek yoksa inanın zaman sonra cekılmez hale geliyo

1 lt suu bitti hadi bakalım 2 . Lt ye geçiyorummmmm

Canm ewde yürüys bandn varmıydı senin varsa sen 70 kıloydun dımı ilk önce yürümkle basla.... Yoksa bn sana leslie diyorum sen agır dıyodun ama hayır 100 kılo dahı olsak yapabılecegımız bı program adım atarak baslıyo bole hani
Zamn sonra 3 mile walk
Sonra 5 mile walk
Ayrıyeten bu program örnek 2 milesini yapınca 180 200 kalori yakıyosun gnlık zayıflamanı kolay hale getırıyo 5 kılo verdin ondan sonra tfanny yaparsın bnm tawsıyem budur

Canim benim agir dedigim cok yavas tani agir ilerliyo bna hafif geldi .))
Tiffanny dedigin 10 dklik bi videomu
Bu arada canım benim sana onerim jillian hani diyosun ya kasli diye onlar kimbilir nelerr yapiyolar canim benim jillianda 3 uncu gunumdu ve belimden 1 5bucuk santim gitmisti coj kisiye onetdim ve cokta memnun kaldilar bide 27 dakkacik .)))

herkese iyi hafta sonlarııı

hafta sonu çalışmadığım için geç yatıp geç kalkıyorum kızımla yürüyüş yaptık sabah markete gittik gezdik geldik geç kahvaltı yaptık yağsız yumurta 2 dilim kepekli ekmek hafta içi ekmek yemiyorum biraz peynir 4-5 tane zeytin bir küçük domates zaten sadece hafta sonu kahvaltı yapıyorum biraz temizlik yaptım aldım bilgisayarımı kucağıma cumartesi günleri kızımın kreşi olmadığı için gitmiyorum işe ve evden yapıyorum bazı işleri
yeni arkadaşlar gelmiş herkes hoş gelmiş beraber başaracağız inşallah ben bu sefer çok umutluyum

Zamn sonra 3 mile walk
Sonra 5 mile walk

Canim benim agir dedigim cok yavas tani agir ilerliyo bna hafif geldi .))
Tiffanny dedigin 10 dklik bi videomu
Bu arada canım benim sana onerim jillian hani diyosun ya kasli diye onlar kimbilir nelerr yapiyolar canim benim jillianda 3 uncu gunumdu ve belimden 1 5bucuk santim gitmisti coj kisiye onetdim ve cokta memnun kaldilar bide 27 dakkacik .)))

Back
X