Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

Kızlar su ne alemde
Saat bası yada 2. Saatte bir rapormu tutsak ki:))))
Bn 2 lt bitti hadı bakalımmm

Canım sirkeli suyu ne kadar içiosun?
Ne kadar suyun içinr ne kadar sirke koyuyorsun?
Günün hangi saatlerinde?
Hangi marka alayım?
Elme sirkesi di mi?

günaydın kızlar, kahvaltımı yazıyorum efeniiiim :) 1 simit(kaç günlerdir canım çekiyodu) , haşlanmış yumurta, domates salatalık, çok az peynir, 5-6 zeytin.

Kızlarrr
Dayanamayıp indirim var diye alışverişe çıktım veee
38 beden pantolon ve gömleklerr aldımmm :))))
Ayy bi de çok harika bi topuklu ayakkabı:) daha da zayıf görüncem hehehehehe :p

Canım bu kadar aç kalmak maalesef iyi değil, metabolizma yavaşlıyo :(
Aç kalmayarak kilo vermemiz lazım
Farkındayım canım ama moralim bozuk olduğunda yemek yiyemiyorum eşimle tartışmıştık biraz :(
Iyi geceler sekerlerrr.:) ya düşünüyorum da 2 ayda 10 kilo coookk normal bence ve biz bunu basarabiliriz. Yaza kilo verip başımızı duvarlara vurmaktansa iki ay agzimiza vuralim kizlar :) bizde bu hırs bu irade olduktan sonra yaparız diyorum ben...
tabi ki de yaparız canım tek başına zor oluyor ama böyle birlikte daha hırslandım ben iyi ki varsınız şekerler....
Tatlım ben sana bisi dicem sakın bu dusunlere kapılma.. beynine resmen yap diosun .. düşünme sen öyle şeyler pozitif düşün. . Ben simdi sirkeli suyumu ictim yattim.. az geziyorum nette. Ya millet ne kilo vermis .. biz 10 kiloya direniyoruz.. bu kadar da degil yani. Omuzlar dik göğüs yukariii hahhh şöyle :) biz bu isi yapicaz o kadarrrrrrr.... ben bunu yapicam iki ayda 10 kilo vericem diyecceksin.... kararlı oll.. ben sana tüm kalbimle inanıyorum yapacaksin. Sen yaparsin.. artk bana karsi sorumlusun .. yapma da goreyim .. gözüm üstünde. Bütün kızlar size sesleniyorum. . Biz bu isi yapicaz .. Olacak diyorum başka bişey demiyorum :) bu laf benim lafım. ....kararli olun.. olacak deyin.. ve iki ay sonra yeni bi topigi hepbirlikte konusup acicaz süper olacak ben inanıyorum ve bakıyorum yazdiklariniza buraya yazan tüm arkadaslarim iki ayda 10 kiloyu verecek hirsta ve azimdeler.. bu beni cok mutlu ediyor kızlar. . Küçük hedeflerle başlayalım. Subatin sonu 1 martt kilo bildirimi yaparken herkes 1 Şubattaki kilosunu hesap ederek yazsin ve ben eksi 5 i herkeste görmek istiyorum. . ANLASTIK DIYENLERRR
ben varım tabi ki de anlaştıkkkkk
Kızlarrr
Dayanamayıp indirim var diye alışverişe çıktım veee
38 beden pantolon ve gömleklerr aldımmm :))))
Ayy bi de çok harika bi topuklu ayakkabı:) daha da zayıf görüncem hehehehehe :p
iyi günlerde kullan canım ben alış verişi yaz başına saklıyorum bu yaz çok güzel ciciler alacağım inşallah :)

Farkındayım canım ama moralim bozuk olduğunda yemek yiyemiyorum eşimle tartışmıştık biraz :(
iyi günlerde kullan canım ben alış verişi yaz başına saklıyorum bu yaz çok güzel ciciler alacağım inşallah :)

Evde sıkıntı varsa sorun değil cnm, bendede oluo bazen,
Ben yaza kadar bekleyemedim, cok güzel indirimler var yaaaa :(

bu eski ben kızlar :(((

Eklentiler

• $111 (2).webp
    $111 (2).webp
    65,3 KB · Görüntüleme: 40
Tatlım ben sana bisi dicem sakın bu dusunlere kapılma.. beynine resmen yap diosun .. düşünme sen öyle şeyler pozitif düşün. . Ben simdi sirkeli suyumu ictim yattim.. az geziyorum nette. Ya millet ne kilo vermis .. biz 10 kiloya direniyoruz.. bu kadar da degil yani. Omuzlar dik göğüs yukariii hahhh şöyle :) biz bu isi yapicaz o kadarrrrrrr.... ben bunu yapicam iki ayda 10 kilo vericem diyecceksin.... kararlı oll.. ben sana tüm kalbimle inanıyorum yapacaksin. Sen yaparsin.. artk bana karsi sorumlusun .. yapma da goreyim .. gözüm üstünde. Bütün kızlar size sesleniyorum. . Biz bu isi yapicaz .. Olacak diyorum başka bişey demiyorum :) bu laf benim lafım. ....kararli olun.. olacak deyin.. ve iki ay sonra yeni bi topigi hepbirlikte konusup acicaz süper olacak ben inanıyorum ve bakıyorum yazdiklariniza buraya yazan tüm arkadaslarim iki ayda 10 kiloyu verecek hirsta ve azimdeler.. bu beni cok mutlu ediyor kızlar. . Küçük hedeflerle başlayalım. Subatin sonu 1 martt kilo bildirimi yaparken herkes 1 Şubattaki kilosunu hesap ederek yazsin ve ben eksi 5 i herkeste görmek istiyorum. . ANLASTIK DIYENLERRR

valla motivasyonun süper ben de okudukça motive oluyorum teşekkürleer :)
ilk yazışımdan sonra bi kaç gündür yazmadım çünkü gerçekten bunu yapabilicekiyim diye kendimi deniyordum ama oluyormuş,lise döneminde az yemek benim hayat tarzımdı ve yıllarca hiç kilo almadım ama sonra irademi kaybettim ve özellikle evlendikten sonra kendimi bi türlü durduramıyordum ama artık oldu eskisi gibi az yiyorum ve en önemlisi bunu yaparken kendimle savaş halinde değilim.daha zayıflamadan kendimi mutlu hissediyorum artık kararlıyım yaza 50 kiloyla giricem beni motive ettiğiniz için teşekkürler kızlar
zayıflıyoruz...zayıfız...zayıf kalıcazzz....

Kızlar ara öğünüm:
1 bardak süt, 4 kuru kayısı, 2,5 ceviziçi

Bu sırada bende sirkeli suya başladım bugün, hadi hayırlısı :()

Aynı şekilde ben de bugün itibariyle zayıflamak için aranıza katılıyorum :) geçen sene üniversitede ilk yıl yeni arkadaşlar falan derken sınavdan dolayı aldığım kiloyu ikiye katlayarak 96ya eriştim. Mart gibi annemle çizme bakmak için çıktık. E her yerim şişman bacaklarda öyle. . Satıcıya modeli beğenmediğimi yeni bir model göstermesini söyledim. Adam bana hamileler için en uygunu bu dedi. Ki daha 20 yaşındayım nasıl utandığımı anlatamam. Yazın da finaller falan millet tayt tişört okula gelirken ben zorla girdiğim kalın kotlarla gitmek zorunda kalıyodum. Sonra bi gün karar verdim zayıflamam gerek diye. Eylül başına kadar 70e düştüm. Sonra herkesin dediklerinden gaza gelerek devam ettim ve 59 a düştüm toplamda 27 kilo verdim :) boyum 160 yaza 50 olmak istiyorum. Ve bende aranıza katılıyorum. (Baya uzun oldu kusura bakmayın)

Aynı şekilde ben de bugün itibariyle zayıflamak için aranıza katılıyorum :) geçen sene üniversitede ilk yıl yeni arkadaşlar falan derken sınavdan dolayı aldığım kiloyu ikiye katlayarak 96ya eriştim. Mart gibi annemle çizme bakmak için çıktık. E her yerim şişman bacaklarda öyle. . Satıcıya modeli beğenmediğimi yeni bir model göstermesini söyledim. Adam bana hamileler için en uygunu bu dedi. Ki daha 20 yaşındayım nasıl utandığımı anlatamam. Yazın da finaller falan millet tayt tişört okula gelirken ben zorla girdiğim kalın kotlarla gitmek zorunda kalıyodum. Sonra bi gün karar verdim zayıflamam gerek diye. Eylül başına kadar 70e düştüm. Sonra herkesin dediklerinden gaza gelerek devam ettim ve 59 a düştüm toplamda 27 kilo verdim :) boyum 160 yaza 50 olmak istiyorum. Ve bende aranıza katılıyorum. (Baya uzun oldu kusura bakmayın)

hoş geldin canım, tebrik ederim verdiğin kilolardan dolayı. bize de senin gibi azmetmiş, başarmış örnekler lazım ki motivasyonumuz artsın. yanlışlarımızı düzelterek bildiklerimizi paylaşarak birbirimize destek olmaya çabalıyoruz. sen neler yaptın ya da yapmadın da verdin onca kiloyu anlatır mısın?

Kızlar güzel bir kahvaltı yaptım ve baska bisey yemedim. Simdi special k yicem kahve ile

ara öğünlerde portakal ve mandalina yedim, akşam da tavuk döner, yoğurt,salata. hiç ekmek yemedim çünkü sabah simit yemiştim :D

Back
X