Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

Yok hayatim daha bugu basladim ya en don bi bardakla ictim o zaman bittim resmen ya midem afzima gdi bida hic yemek yoyemiycem sandim betbat bi tadi var ya iyy aklima geldi yine

Been seni lahana diyeti tagindan hatırlıyor gibime geldi o yuzden sordum yada isim karışıklığı tatlm.ben lahana diyeti yaptım diyete baslamadan önce hem motive olmak hemde vücuttaki ödemi atmak için 6 kilo verdim suara diyetisyen gidiyorum spor yapamıyorum fazla cocuk olunca zor Leslie deniyorum bakalım

Son düzenleme:
Been seni lahana diyeti tagindan taniyordunda o yuzden sordum yada isim değişikliği .ben lahana diyeti yaptım diyete baslamadan önce hem motive olmak hemde vücuttaki ödemi atmak için 6 kilo verdim suara diyetisyen gidiyorum spor yapamıyorum fazla cocuk olunca zor Leslie deniyorum bakalım

Nasil ictin o corbayi nolur bnada soyle cok fena oluyodum ben icinceeee

Leslie bende yapiyorum faydasını gordunmu cnm boşa uğraşıyorum dur. Ins.

Canm ben yaptim . Cokta faydasini gördüm. Bacaklarim ggözle görülür şekilde incelmisti ve selülit yine gitmisti ayni oranda. Tekrar yapmak istiyorum da iste kismet olmadı . Haftda üç gun yapsak yine olur ama 5 mil yapiyordum ben nasıl yaptığıma suan şaşırıyorum. :) gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Sonuc alinio kesinlikle

Kızlar hatta kural koyalim. Haftada üç gün leslie yapılacak diye.. herkes gününü kendi belirlesin . Cuma gunu de bildirsin su kadar yaptım diye ne dersiniz ?

Canm ben yaptim . Cokta faydasini gördüm. Bacaklarim ggözle görülür şekilde incelmisti ve selülit yine gitmisti ayni oranda. Tekrar yapmak istiyorum da iste kismet olmadı . Haftda üç gun yapsak yine olur ama 5 mil yapiyordum ben nasıl yaptığıma suan şaşırıyorum. :) gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Sonuc alinio kesinlikle

Nasil yapiliyor videolari nerde biraz anlatitmisin canim bende basen ve kalca var yaptığı n ve etkili olan bi yontem varsa paylasirmisin benimle

Tesekkur ederim canim ya sendee harikasin valla ben ilsam cig kofte konusunda senin kadar dirayetli olamaxdim
Kiz bende cok seviyorum . Suan icim icime sigmio dolaptaki cigkofte yi dusundukce ama simdi oglum uyudu sayilir yatip uyucam . Az degil ki 4 cigkofte 240 kcal :(

Oyle bi bacak yapim varki popom sivri selulit var ve basenlerim resmen bacagmin yaninda top vatmis gibi ozellikle top koymissun gibi cok kotu duruyo ve esimde zayif olmami istiyo her ne kadar boyle guzelsin desede bu basrnler icin onerisi olan varsa nolur benimle paylasin
Bu arada at kılı fircasiyla susam yagini duydum selulit icin

Nasil yapiliyor videolari nerde biraz anlatitmisin canim bende basen ve kalca var yaptığı n ve etkili olan bi yontem varsa paylasirmisin benimle

Youtube a leslie 5 mil yaz cikio. 1 saat 8 dk olan eglenceli bi video onunla yapıyorm ben. Ve kesinlikle kızlar yapan ve sonuc alan biri olarak söylüyorum. Hem zayiflamak hem Sıkılasmak hemde incelmek icin birebir. Bunu ben degil annem yaptigimi bilmiodu oraya gittim bayramda senin bacagina ne oldu dedi :) yani gerisini düşünün :)

Kiz bende cok seviyorum . Suan icim icime sigmio dolaptaki cigkofte yi dusundukce ama simdi oglum uyudu sayilir yatip uyucam . Az degil ki 4 cigkofte 240 kcal :(

Bu arada adim sevgi nicki me bakma sen .))
Bu cocuklar degolmi bizi bu saate kadar uyutmayan ya bende senin bi esinim onu yuzunde uyumuyorum sabahta gec kalkiyorum haliyle

Canm diyet yapinca kilo verince zaten duzelecek bide hareket yaparsan tamam iste umutsuz olmana gerek yok sorun da yok.. gider hepsiiiii... sen su lesliye bak derim ben .... bide benim annem aktar ben ondan alıyorum ama heryerde bulabilirsin sanırım bitki yaglari var inceltici. Ondan al sar strec filme oyna spor yap terle .. leslie yap. Gider canm iki ay sonra bu yazdiklarimizi okur yad ederiz inan :)

Kizlar esim gelirken cikoata almis bna uzatti ve ben yemedimmmmmmm.)))

Nasil ictin o corbayi nolur bnada soyle cok fena oluyodum ben icinceeee

Cnm bende icemedim ilk 2 gün resmen öldüm bende büyük su bardağı yla denedim b a ya ii o ldu fondip cnm yoksa çekilmez hemen üstüne de mandalina filan o agizdaki kokuyu alacak ne varsa böyle cok daha kolay oldu Cnn bide böyle dene gene icemedin limon sık ole bi dene. ..

Youtube a leslie 5 mil yaz cikio. 1 saat 8 dk olan eglenceli bi video onunla yapıyorm ben. Ve kesinlikle kızlar yapan ve sonuc alan biri olarak söylüyorum. Hem zayiflamak hem Sıkılasmak hemde incelmek icin birebir. Bunu ben degil annem yaptigimi bilmiodu oraya gittim bayramda senin bacagina ne oldu dedi :) yani gerisini düşünün :)

Badenlerom gitsin de baska bisi istemiyorum deniycem canim cok tesekkur edrrim

Back
X