Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

çok güzel olur hakikaten ;) ben kafaya koydum yapıcam bu işi! aman nasılsa zayıflarım diyebilecek noktayı çoktan geçtim.1.73 boya ideal kilom 64-65'miş diyetisyenim öyle demişti vaktin birinde :) diyetisyene gittiğimde 8 kilo fazlam vardı uygulamadım. şimdi ise iki katı fazlam var ve artık kaçacak yerim kalmadı. hep birlikte başarıcaz inşallah.

kahvaltı 2 dilim ekmek peynir zeytin, öğle 2 kepçe çorba 2 dilim ekmek (kahvaltıyla arada fazla zaman olmayınca acıkmadım), arada kuru kayısı, yeşil çay, meyve, akşam da 4 köfte,salata, yoğurt, 2 dilim ekmek yicem.
leslie ile 45 dakika yürüdüm.

hepimize zayıf günler diliyorum.

Boyle devam edersek kisa surede zayiflayacagiz insAllah)
Bide kilosu 10uzeri olmak avantajli daha cabuk zayifliyor insan.boyle devam edelim cuma gunune 1hafta var o gun zayiflamanin sevincini yasama dileyiyle)

kızlar bende 67 geldim sabah aç karınla bende 50 ye kadar inmek istiyorum eşime çok pis kapak yapmak istiyorum herkez her cuma yazacakmı buraya günlük neler yaptıgımızda yazalım her hafta bilgi almak istiyorum herkezin yazdıgını okuyorumda:)
:21:

kızlar bende 67 geldim sabah aç karınla bende 50 ye kadar inmek istiyorum eşime çok pis kapak yapmak istiyorum herkez her cuma yazacakmı buraya günlük neler yaptıgımızda yazalım her hafta bilgi almak istiyorum herkezin yazdıgını okuyorumda:)
:21:

hoş geldin, konu sahibi zordeğil kilo bildirimini her cuma olarak belirlemiş, yediklerimizi sporumuzu da her gün yazıyoruz. seni de bekleriz. birlikten güç doğar.

bilemedim ki şimdi :/ ben de salı günden beri yapıyorum :) istediğim kiloya gelene kadar da haftada 5 kez yaparım
Tesekkurler tatlim anladim,o zaman bende en az 3_5gun yapayim,bu kilo almayi da onler cok guzel,zor deyil hatta cok kolay hic yorulmuyorum ama bikiyorum 45dakika gecmek bilmiyoki(
Ben sinavlarimi calisayim geceniz xeyre)yarin gorusmek dileyiyle

Canm hergün yaptıklarımizi duygularimizi yediklerimizi herseyi yaziyoruz... cuma kilo bildirim günü tatlım. . Bugun ben dogru düzgün bisey yemedim ya .. vakit olmadi gibi oldu sanki ama sabah sıkı kahvaltı yaptım. O yüzden oraya buraya saldirmadim galiba. .. :)

MasAllah 13 kiloyu 1 haftaya nasil verdiniz?yani ne diyeti uyguladiniz?azminize hayrab kaldim
Ben 11kiloyu yavas yavas 10ay gibi verdim kaldi 5kilom

Haha cnm ne 1 haftası 5 ayda verdim :) akşam akşam güldürdün beni Allah'ta seni güldürsün. Başlangıç 76 kg geçen hafta 63.2 ydi kilom yazdım ya cnm geçen hafta diye :)

Haha cnm ne 1 haftası 5 ayda verdim :) akşam akşam güldürdün beni Allah'ta seni güldürsün. Başlangıç 76 kg geçen hafta 63.2 ydi kilom yazdım ya cnm geçen hafta diye :)

:D yanlis anlamisim tatlim,masAllah yine iyi olmus ,simdi 50lere inme zamani bu kilolardan kurtulacagiz,yaza guzel siki bi vucutla girecegiz insAllah)

:D yanlis anlamisim tatlim,masAllah yine iyi olmus ,simdi 50lere inme zamani bu kilolardan kurtulacagiz,yaza guzel siki bi vucutla girecegiz insAllah)

İnşallah bu yaz incecik olucaz. Ben geçen yaz doğurdum o kiloyla çok zordu. Şimdi 3 kilo versem 5li sayıları görücem :)

kızlar ben de katılmak istiyorum aranıza
168 cm boy 78 kg yaş 31
3 yaşında bi kızım var hamilelikte aldığım kiloları bi verip bi alıyorum.mayısa kadar 63 kg olmak hedefim.umarım başarırım.destek olun lütfen bana

Arkadaşlar ben de 20 yaşındayım. Çok bi fazlam da yok ama bir türlü irade gösterip kilo veremiyorum :5: Benim sporla beraber bölgesel zayıflamam gerekiyor. Size bir teklifim olacak :) whatsappınız varsa bir grup kuralı orada tanışalım kaynaşalım :46: ve her gün neler yiyip neler yaptığımızı konuşalım. En azından birimize karşı bir sorumluluk hissedersek belki daha devamlı olabilir. Numaralarınız bana özelden yazarsanız grup kurup sizi ekleyebilirim bence güzel olur ne dersiniz :52::52: :54:

Arkadaşlar ben de 20 yaşındayım. Çok bi fazlam da yok ama bir türlü irade gösterip kilo veremiyorum :5: Benim sporla beraber bölgesel zayıflamam gerekiyor. Size bir teklifim olacak :) whatsappınız varsa bir grup kuralı orada tanışalım kaynaşalım :46: ve her gün neler yiyip neler yaptığımızı konuşalım. En azından birimize karşı bir sorumluluk hissedersek belki daha devamlı olabilir. Numaralarınız bana özelden yazarsanız grup kurup sizi ekleyebilirim bence güzel olur ne dersiniz :52::52: :54:

Ya whatsapp iyi fikir bence. Baya destek olur. Mersin'de bi diyetisyen ayda 750 tl demişti o da telefonla da destek oluyor diye. Biz neden yapmayalım.

1 ayda 10 kilo vermek zor. Bende 9 ay once dogum yaptim. Boyum 168 kilom 71 dogumdan bayagi kilom kaldi. 56 kilo olmak istiyorum. Ama nasil olacak bilmiyrm

Kaç kilo aldın doğumda? Bir de sezaryen mi ve adet oldun mu? Adet olunca az da olsa kilon düştü mü

Back
X