Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

yağmurlu bir Antalya sabahından herkese merhaba kızlarrr
hafta sonu çalışmıyorum kızımla biraz keyif yaptım şimdi spor olarak evi temizlemeye başlayacağım :)

Selam kızlar,
Bende yaza kadar hatta nisan a kadar zayıflamak istiyorum.
Şu an diyetisyen yardımıyla diyetteyim. 3. Haftam ve henüz 1kg700gr verdim. İlk hafta az gitti çünkü önceki haftanın yansıması oluyormuş. Yediğimiz şeyler kilomuza 2-3 gün sonra yağ vd olarak yansırmış. Haftada 1 gün kontrolüm var ve diyetimde değişiklikler yapıyor. Bu hafta protein diyeti yapıorum, şoklatmak gerekio. İsterseniz neler yediğimi paylaşabilirim.
30 yaşındayım, 1.75 boy, 70.9 kiloyum. Benim de hedefim 55-60 kilo arasında olmak. Bu zamana kadar defalarca diyetisyene gittim ama bir süre sonra sıkılıp bıraktım. Bu sefer kararlıyım, devam edicem. Kendi kendime de çok diyet yaptım. Eğer istersem kilo verebiliyorum ancak sorun şu ki, diyeti ne zaman bıraksam verdiğim kiloların 2 katını geri aldım. Bu nedenle diyetisyenin benim için bir kontrol mekanizması olduğunu düşünüyorum. Spor da zaman zaman çok yaptım ancak çok yapınca ve sonra aynı tempoda devam etmeyince hızla kilo alınıyor. Şu an spor yapmıyorum, kilo vermem direnip durunca sporu devreye sokucam.
Herşey irade kızlar! Kararlı olmalıyız! Yoksa inanın kilo vermek kolay. :)

Kızlar tünaydın. .. Sabah kahvaltım bir dilim tam tahlili ekmek 1 adet haslanmis yumurta yarim kibrit kutusu peynir. . Sekersiz iki bardak cay... bugun eski fotolarimi cikarip dolaba asicam :) :)

Kızlar tünaydın. .. Sabah kahvaltım bir dilim tam tahlili ekmek 1 adet haslanmis yumurta yarim kibrit kutusu peynir. . Sekersiz iki bardak cay... bugun eski fotolarimi cikarip dolaba asicam :) :)

slm, beslenmen güzel sıra sporda ;) ben çok gaza geldim 2.200 gitmiş, çok mutlu oldum sabah sabah :D

Selam zordeğil,
Bu başlıktaki tüm yazılarını okudum, iddialı oluşunu sevdim :)
Sabah kahvaltın da süper olmuş :)
Bende kahvaltımda, omlet beyaz peynir maydonoz domates salatalık yedim, yanın da da yeşil çay :)
Birazdan ara öğün olarak 1 meyve yicem :)
Kızlar ara öğün mutlaka yapın çünkü insülin açken düşüo, yemek yiyince fırlıyo, bu hızlı iniş çıkışlarda yağ depolanıyor. Bu nedenle kendinizi hiç aç bırakmayın. Böylece şekeriniz dengede durur, yağ depolanmaZ. Ana öğünler arası meyve, ceviz, süt tüketin. Ben öle yapıorum :)

evet http://www.youtube.com/watch?v=xRScb2l4Z4g bunu ve 45 dakika yürüyüş yapıyorum. ben de 1.73'üm olmam gereken 64-65'miş, senin de 60-62 olman idealdir bence ;)

ya doğru söylüyon aslında ama nette test ettiğimde 57 çıkıo ideal kilom ben 77den 65 e düştüm 2 sene önce sabitlendi ama şimdide 50 lere düşmem lasım çok güzel fit bi gelim olmam lazım göbek bölgem gitmiyo delircem nasıl yapcam ben öff

Selam zordeğil,
Bu başlıktaki tüm yazılarını okudum, iddialı oluşunu sevdim :)
Sabah kahvaltın da süper olmuş :)
Bende kahvaltımda, omlet beyaz peynir maydonoz domates salatalık yedim, yanın da da yeşil çay :)
Birazdan ara öğün olarak 1 meyve yicem :)
Kızlar ara öğün mutlaka yapın çünkü insülin açken düşüo, yemek yiyince fırlıyo, bu hızlı iniş çıkışlarda yağ depolanıyor. Bu nedenle kendinizi hiç aç bırakmayın. Böylece şekeriniz dengede durur, yağ depolanmaZ. Ana öğünler arası meyve, ceviz, süt tüketin. Ben öle yapıorum :)

Teşekkür ederim canım benim. .. yapicaz inşallah nisan 4 59 u görmem şart:)

rukiye bu spor hareketleri ne kadar işine yaradı ben çalışan bi bayanım 7 de çıkıyorum en geç 8 30 da yemek yiyorum sence bu saat geçmi:30:

6 günde 2.200 vermeme yaradı ;) yememe de dikkat ediyorum tabi. 19.00'dan sonra yemek yemeyin diyorlar da sen mecbursun onun için yediklerine dikkat et. ben akşamları 4 köfteyi ya da 1 parça tavuğu teflon tavada hiç yağ ve tuz koymadan pişirdim. gözüme çok az geldiği için de yanına biber ve ikiye böldüğüm bir domatesi de ekledim, tabağım zengin göründü. 2 kepçe çorba içiyorum ama çorbalarıma 1 yemek kaşığı yağdan fazlasını ve tuz eklemiyorum. salçanın tuzu ile idare ediyorum. çorba içersem 1 dilim ekmek az yiyorum. salata yiyorum çok çok az yağlı ve çok çok az tuzlu. mutlaka her öğün yoğurt yiyorum göbek yağlarını yakıyormuş.
sebze yemeklerimi de 1 yemek kaşığı yağ ve tuzsuz pişiyorum. 6 yemek kaşığı 1 porsiyon ediyor ;)
ara öğün mutlaka yapıyorum ki ana öğünde gözüm dönmesin. dışarıda olacaksam ara öğün için kuru kayısı alıyorum yanıma. 3 kuru kayısı= 1 porsiyon meyve. kabız olamayı da engelliyor.
ayrıca diyetisyenimin önerileri de: et yoksa, kuru baklagil, o da yoksa salatanın içine atılan iki kibrit kutusu kadar peynir etin yerini tutar.
sebze yemeği yoksa, salata, közlenmiş sebze, haşlanmış sebze, söğüş gibi şeylere 1 tatlı kaşığı yağ eklerseniz sebze yemeğine eşittir.
haşlanmış yumurta yediğiniz kahvaltıda peyniri az yemelisiniz.
1 simit = 3 dilim ekmek.
2 yemek kaşığı dolusu pilav, makarna, erişte = 1 dilim ekmek.
1 orta boy patates = 1 dilim ekmek
salatalarda sadece sirke ya da limon kullanmalısın. nar ekşisi gibi şeylerde tuz veya tatlandırıcı olduğu için.
tuz hariç baharatlar serbest.
tam hatıllı, tam buğday ve çavdar ekmeklerini tüketmelisiniz yoksa normal ekmek. ama ekmeksiz ana öğün olmamalı.

bende az önce 45 dakikalık leslie yaptım daha önce dukan diyeti yapmıştım o zaman her gün yapardım çok etkisini görmüştüm

Back
X