Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

Ben gidip bekunis alıyım en iyisi
Regl olucam 1 haftaya, o yuzden şişmeye başladım ve rahatsız edio bu durum beni:49:

canım şimdi hatırladım adını x-m diye bişey var bi dönem taş düşürdüm röntgen net çıksın diye meyve suyuna katarak kullanmıştım ama hastanelerde filmler net görünsün diye sade de veriyolar hastaya,ağrısı olmuyo bildiğim kadarıyla ben de olmadı en azından bi sor istersen eczaneye :)

Sabah kahvaltım saat 9 da 1 elma.
şimdi sütlü şekersiz kahve

Moralimiz tam kızlar.. Haftasonuna da çok var, atıcaz yağlarımızı:21:

canım tebrikler güzel uyuyosun programına :)
hafta sonu senin diyeti uygulamaya çalıştım ama ancak iki öğün 3 ara yapabildim saatler hep şaştı
hafta sonu bi düzen tutmuyo ama elimden geldiğince kalorisiz beslenmeye çalıştım

akşam bir hata yaptım ve ekmek arası kumru yedim güya pilav yapacaktım ama migrenim tuttuğu için bişey yapamadım ve 2 tane muz yedim.çok yanlış oldu

bu sabah çeyrek ekmek arası peynir ve bir dilim kek yanında ş.siz çay içtim.
öğlen iş yerimde ne varsa onu yicem ama az yerim.:50:

günaydın kızlar tartıda oynama yok diye ağlıyordum ya ben işte o durum değişti :) dünden bu güne 5oo gr gitmiş. sporun gözünü seveyim ben ya:D kahvaltım 1 bardak süt, 1 tane light etimek.

canım şimdi hatırladım adını x-m diye bişey var bi dönem taş düşürdüm röntgen net çıksın diye meyve suyuna katarak kullanmıştım ama hastanelerde filmler net görünsün diye sade de veriyolar hastaya,ağrısı olmuyo bildiğim kadarıyla ben de olmadı en azından bi sor istersen eczaneye :)

canım o musil gibi bişi herhalde, tümden boşaltıo içi, o kadar da abartmayım ben :)))))))

Canım bir makalede okudum bayanlar regl dmnemine 2 hafta kala daha
hızlı kilo veriyorlarmış:52:

yumurtlama dönemine denk gelio o zaman. metabolizma hızlı çalışıo olabilir evet.
bazı insanlarda yumurtlama döneminde şişlik olurmuş, bende olmuo da, bende adet olmaya yakın 1 haftada şişmeye başlıyorum ve bu duruma sinir oluyorum. İşin kötüsü yarın sabah da dietisyenimde haftalık kontrolüm var, moralim bozulmasın die zaten bekunis ya da dulcolax alıyım diorum. Ona da sölicem aldığımı tabii ki.. Zaten geçen hafta 1.200 su almıştı vücudum, onu atıyım en kötü.

akşam bir hata yaptım ve ekmek arası kumru yedim güya pilav yapacaktım ama migrenim tuttuğu için bişey yapamadım ve 2 tane muz yedim.çok yanlış oldu

bu sabah çeyrek ekmek arası peynir ve bir dilim kek yanında ş.siz çay içtim.
öğlen iş yerimde ne varsa onu yicem ama az yerim.:50:

hata olduğunu biliyor olman güzel canım, bundan sonra dikkat edersin. hem kumru hem 2 muz olmamış tabii ki.
sabahki kek e gereksiz olmuş. öğlen ve akşam dikkat et barii

yumurtlama dönemine denk gelio o zaman. metabolizma hızlı çalışıo olabilir evet.
bazı insanlarda yumurtlama döneminde şişlik olurmuş, bende olmuo da, bende adet olmaya yakın 1 haftada şişmeye başlıyorum ve bu duruma sinir oluyorum. İşin kötüsü yarın sabah da dietisyenimde haftalık kontrolüm var, moralim bozulmasın die zaten bekunis ya da dulcolax alıyım diorum. Ona da sölicem aldığımı tabii ki.. Zaten geçen hafta 1.200 su almıştı vücudum, onu atıyım en kötü.

diyetisyenin regl döneminde şişlik olacağını zaten biliyordur canım, ne diye kendine kimyasal yükleyeceksin ki. hem verdiği diyet işe yaramıyorsa görsün ve değiştirsin. sen neden eksra bir çabaya girip bünyeni zorluyorsun.

canım tebrikler güzel uyuyosun programına :)
hafta sonu senin diyeti uygulamaya çalıştım ama ancak iki öğün 3 ara yapabildim saatler hep şaştı
hafta sonu bi düzen tutmuyo ama elimden geldiğince kalorisiz beslenmeye çalıştım

canım benim de haftasonu bi saçma sapan oldu, o yüzden vicdanen çok rahatsızım zaten.
2 ana, 3 ara öğün olabilir eger geç kalktıysan. Amaç miğdeyi çok aç bırakmamak ve saatleri değiştirip vücudu şaşırtmak zaten.
Ama inan bu saatlerin değiştiği diyet bana da zor geldi, sanırım bi süre böyle devam ettirecek diyetisyenim ama yarın biraz değişiklik yapabilir. Yarın görüştükten sonra sizlerle paylaşırım.

diyetisyenin regl döneminde şişlik olacağını zaten biliyordur canım, ne diye kendine kimyasal yükleyeceksin ki. hem verdiği diyet işe yaramıyorsa görsün ve değiştirsin. sen neden eksra bir çabaya girip bünyeni zorluyorsun.

evet bilio tabii, onu hesaba katıyor. Sorun ben tartıda fazla rakam görünce canım sıkılıyor ve demotive oluyorum.
diyetin işe yarayıp yaramadığını tartıdaki çıkan yağ oranını geçen haftalarla karşılaştırınca anlıyor tabii.
ben haftasonu diyetimi düzgün yapamadım, üstüne bir de 3 gün boyunca alkol aldım, regl de yaklaşınca şiştim. Su tuttu vücudum, ilaç alarak en azından o suyu atıyım ki, rakamsal tatmin yaşayım yoksa yağ oranım neyse o zaten, ilaç onu değiştirmicek biliorum.

evet bilio tabii, onu hesaba katıyor. Sorun ben tartıda fazla rakam görünce canım sıkılıyor ve demotive oluyorum.
diyetin işe yarayıp yaramadığını tartıdaki çıkan yağ oranını geçen haftalarla karşılaştırınca anlıyor tabii.
ben haftasonu diyetimi düzgün yapamadım, üstüne bir de 3 gün boyunca alkol aldım, regl de yaklaşınca şiştim. Su tuttu vücudum, ilaç alarak en azından o suyu atıyım ki, rakamsal tatmin yaşayım yoksa yağ oranım neyse o zaten, ilaç onu değiştirmicek biliorum.

en doğrusunu sen bilirsin tabiiki.

Yahu nane limonlu yeşil çay ne kadar iğrençmiş :41::41:
ofisteyim, sadesi bitmiş bundan varmış, koydum da zor içilio :50:

30 gr peynir, 5 zeytin, domates, salatalık ve 1 dilim ekmek yedim

Merhabba canlarım
Nasılsnz bakalım bikaç gun yoktum ama sizi takip ettimm
:))
Bazen ınanın okadar yogun oluyorum ki gercekten bıara kendimi bile ynutmusum
Namaz kılarken basırtu takmayı unutmusum siz düşünün
Kp hastaneye götürdüm
Bnm kıza kv bakıyo aklım onda kalıyo
Bugun yine gitcez tahlil sonucları için
Yani mecburen mecburıyetten:9::9:
Neyse bi yeşilçay içelim kızlar bol bolda su
Dikkat ediyorum yediklerime kacamaklarım olurasa diger öğünde dengeliyorum hayırlısı bakalım
Yarın kızkardeşimin dogumgünü var daha süpriz hazırlıcam anneme dedim siz caktırmayın bnm evde yapalım
Sabah komsuya verdim anhtarı dedim yawrucum ew sana emanet ellerinden öper
Yakın arkadasımdır kendsii saolsun
Herşeye kosturmak zor walla:1:
Neyse haliöden memnunum
Sabah
1 elma
1 bardak tarcınlı süt içtim
Saat:9:15 di
Ara: türk kahvesi sade sekersiz
Öglen yemegimi mercimek corbAsı
Yogurt salata olarak planladım
Sonrada bi yeşilçay içerim ondan sonra hastaneye gitcez zaten