günaydın kızlarr :)
kahvaltım 2 dilim kepek ekmek
1 kk beyaz peynir
1 domates yarım yeşil yarım kırmızı biber
şekersiz çay
afiyet olsun cnm
kırmızı biber için de çok sağlıklı diolar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 kk beyaz peynir
şekersiz çay
Ben gidip bekunis alıyım en iyisi
Regl olucam 1 haftaya, o yuzden şişmeye başladım ve rahatsız edio bu durum beni![]()
Ben gidip bekunis alıyım en iyisi
Regl olucam 1 haftaya, o yuzden şişmeye başladım ve rahatsız edio bu durum beni![]()
Sabah kahvaltım saat 9 da 1 elma.
şimdi sütlü şekersiz kahve
Moralimiz tam kızlar.. Haftasonuna da çok var, atıcaz yağlarımızı![]()
1 kk beyaz peynir
şekersiz çay
canım şimdi hatırladım adını x-m diye bişey var bi dönem taş düşürdüm röntgen net çıksın diye meyve suyuna katarak kullanmıştım ama hastanelerde filmler net görünsün diye sade de veriyolar hastaya,ağrısı olmuyo bildiğim kadarıyla ben de olmadı en azından bi sor istersen eczaneye :)
Canım bir makalede okudum bayanlar regl dmnemine 2 hafta kala daha
hızlı kilo veriyorlarmış![]()
akşam bir hata yaptım ve ekmek arası kumru yedim güya pilav yapacaktım ama migrenim tuttuğu için bişey yapamadım ve 2 tane muz yedim.çok yanlış oldu
bu sabah çeyrek ekmek arası peynir ve bir dilim kek yanında ş.siz çay içtim.
öğlen iş yerimde ne varsa onu yicem ama az yerim.![]()
yumurtlama dönemine denk gelio o zaman. metabolizma hızlı çalışıo olabilir evet.
bazı insanlarda yumurtlama döneminde şişlik olurmuş, bende olmuo da, bende adet olmaya yakın 1 haftada şişmeye başlıyorum ve bu duruma sinir oluyorum. İşin kötüsü yarın sabah da dietisyenimde haftalık kontrolüm var, moralim bozulmasın die zaten bekunis ya da dulcolax alıyım diorum. Ona da sölicem aldığımı tabii ki.. Zaten geçen hafta 1.200 su almıştı vücudum, onu atıyım en kötü.
canım tebrikler güzel uyuyosun programına :)
hafta sonu senin diyeti uygulamaya çalıştım ama ancak iki öğün 3 ara yapabildim saatler hep şaştı
hafta sonu bi düzen tutmuyo ama elimden geldiğince kalorisiz beslenmeye çalıştım
diyetisyenin regl döneminde şişlik olacağını zaten biliyordur canım, ne diye kendine kimyasal yükleyeceksin ki. hem verdiği diyet işe yaramıyorsa görsün ve değiştirsin. sen neden eksra bir çabaya girip bünyeni zorluyorsun.
evet bilio tabii, onu hesaba katıyor. Sorun ben tartıda fazla rakam görünce canım sıkılıyor ve demotive oluyorum.
diyetin işe yarayıp yaramadığını tartıdaki çıkan yağ oranını geçen haftalarla karşılaştırınca anlıyor tabii.
ben haftasonu diyetimi düzgün yapamadım, üstüne bir de 3 gün boyunca alkol aldım, regl de yaklaşınca şiştim. Su tuttu vücudum, ilaç alarak en azından o suyu atıyım ki, rakamsal tatmin yaşayım yoksa yağ oranım neyse o zaten, ilaç onu değiştirmicek biliorum.
en doğrusunu sen bilirsin tabiiki.
olur mu canım, birlikte konuşup tartışıoruz işte canım![]()
herkesin kendi psikolojisini, bedeninin hangi etkiye ne tepki vereceğini bilmesi normaldir.