- 14 Şubat 2014
- 87
- 7
- 26
- 35
saol canım deniycemmmeyve gün içinde tüketmeye çalışıyorum genelde, nadiren akşam yiyorum. dene bakalım belki sütlü olduğu için daha tok tutar.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol canım deniycemmmeyve gün içinde tüketmeye çalışıyorum genelde, nadiren akşam yiyorum. dene bakalım belki sütlü olduğu için daha tok tutar.
yansır hiç merak etme22'sinde 1 ay olacak diyete başlayalı 3 haftada 4,5- 5 kilo gitti. keşke daha önce dikkat etseymişim diyorum. sadece sabırla çözülecek bir işmiş.
vallaha iyi vermişsin 5 kilo nasıl verdin biraz anlatırmısın dikkat ettiğin şeyler varmı ??
tabiiki olmaz mı :) yemeklere tuz koymuyorum, salçanın tuzu yetiyor. yağa dikkat ediyorum, 1 yemek kaşığından fazlası yok. ekmek her öğün yiyorum ama 1-2 dilimi asla geçmiyorum. tavuk, köfte yiceksem tavayı iyice ısıtıp hiç yağ ve tuz koymadan atıyorum içine, pişiyor.iki kez yaş pasta yedim 1 er dilim :) onun dışında çikolata 1 kez yedim. ara öğünlerimde meyve yiyorum. her gün leslie sansone ile evde yürüyüş yapıyorum 3 mile ya da 4 mile. günde 1 bardak yeşil çay içmeye çalışıyorum pek sevmem de :) bu kadar. yani yapılmayacak hiç bir şey yok.[/Q teşşekür ederim canım bende dikkat ediyorum inşallah veririm kiloları![]()
tabiiki olmaz mı :) yemeklere tuz koymuyorum, salçanın tuzu yetiyor. yağa dikkat ediyorum, 1 yemek kaşığından fazlası yok. ekmek her öğün yiyorum ama 1-2 dilimi asla geçmiyorum. tavuk, köfte yiceksem tavayı iyice ısıtıp hiç yağ ve tuz koymadan atıyorum içine, pişiyor.iki kez yaş pasta yedim 1 er dilim :) onun dışında çikolata 1 kez yedim. ara öğünlerimde meyve yiyorum. her gün leslie sansone ile evde yürüyüş yapıyorum 3 mile ya da 4 mile. günde 1 bardak yeşil çay içmeye çalışıyorum pek sevmem de :) bu kadar. yani yapılmayacak hiç bir şey yok.[/Q teşşekür ederim canım bende dikkat ediyorum inşallah veririm kiloları![]()
sen iste yeter ki, her şey olur.
kızlar valla umudm tükenmek üzere 1 aydır ekmeği az yiyorum kilomda çok bi değişik olmadı şimdi bi gün aralıklarla spor yapıyorum dans ile yapılanlarından bakalım 1 hafta geçtimi bi daha tartılcem sporun faydası olcekmi?şu bel kısmındaki yağlar çok kötü görünüyo yaaaa((
canım beyaz ekmek mi yiyosun . beyaz ekmek yiyosan yeme kepekli ekmek ye ve sadece sabahları iki dilim ye belki o zaman faydası olur bence moralını bozma biraz sabır bence sonra mutlu ve zayıf günler bizi bekliyo.... yaşasınnn![]()
evet beyaz ekmek yiyorum sadece sabahları 2 dilim akşam yok dimi ben bi dilim sabah bi dilim akşam tüketsem olurmu??
evet beyaz ekmek yiyorum sadece sabahları 2 dilim akşam yok dimi ben bi dilim sabah bi dilim akşam tüketsem olurmu??
İlla ekmek tuketceksen tam bugday yada cavdar al her öğün ye cokta lezzetli sizlere bakiyorumda keşke sorunum ekmek olsa diyorum benimicib eknek cok önemli değil zaten fakedeceksin birakirsan ekmeksiz yemek daha lezzetli oluyo ..ben tatli çikolata hamur işleri bunlardan heleki kurabiye kurtulmak istiyorum tambir bagimlisydim ama iyi gidiyorum bakalim
o zaman sabahları 2 dilim öğlen bi dilim ye öylede olur bide akşam 6dan sonra bi şey yemezsen daha kolay verirsin canım bide sabahları ac karnına sıcak su iç yagları yakıyo muşama kepek ekmegi ye tabiiki canımm beyaz ekmek yasak
bende çikolataa hamur işi aramam ama ekmeksiz sulu yemekleri tüketemiyorummm mayısta arkadaşımın düğüne var elbise almayı düşünüyorum mutlaka vermem lazım yatmadan spor yapsammıki??dün yaptım bi gün aralıklarla yapıyorum inş onun bari faydası olur?
Alışirsin cnm yeterki kararliol gerisi geloyo ben şuan çikolata ya düşman gibi bakıyorum:)spor a gelince ilk zamnlar yüklenme derim
yüklenmessem olmucek karın ve çevresi çok kötü durumda mecburum sporda yapemki inceldiğimde daha da hırslanırım belki keşke bende ekmeğe düşmen gibi bakabilsemm:)))
yüklenmessem olmucek karın ve çevresi çok kötü durumda mecburum sporda yapemki inceldiğimde daha da hırslanırım belki keşke bende ekmeğe düşmen gibi bakabilsemm:)))
Yap tabiki ama bilinçli yap daha önce yapmadiysan nette araştır yanlış spordan insanlarin başına birsuru is geliyo .ekmek gerçekten cok kolay vazgecilcek bisey eminol ozellikle akşam yemeklerinde ekmegi kizartma ve pirinci kesersen sonuc alirsin cnm sıkma kendini benim bi teirim vardi burda yazmıştım sanada söylim yaza 16hafta kaldi haftada 1kilo versen 16 kilo gitti zatn burdada herkes yarım kilo da olsa veriyo illaki verilir ben çok şükür cok iyi hissediyorum dahs bi hafta oldu benimde inşallah srndr Alışirsin