Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

olmuyor olmuyor olmuyor
:2:
emziriyorum diye diyet yapamıyorum

Neden olmuyo cnm bende emziriyorum 10numara oluyo hemde emzirmenin firsatini kacirma cok Güzel kilo gidiyo ben herseyden yiyorum be salcami ne yağı ne tuzu ne şekeri hic biseyimi kesmedim sadece abur cuburu tamamen cikardim aksamlari daha dikkatli yiyorum gayette güzel gidiyo böyle düşünme yaparsin

Saat 9: 1 bardak sut
Saat 10: 1 kupa sutlu neskafe sekersiz
Saat 11: peynir, domates, haslanmis yumurta, salatalik, yesilcay
Saat 5: 1 tabak kavrulmus soganli kiyma, kirmizi biber, salatalik, domates, soda
Su an itibariyle 2 lt karbonatli su

Bugun daha baska bisi yemem.

Bi tek aksam saat 10 da 2 kuru incirle 1 bardak sut kaynatip icicem.

Nasilim ;)

Aaa bu arada bu sabah regl oldum, cok mutluyum, gercek kilomu cumaya ogrenicem ;)
Carsamba gunku haftalik diyetisyen kontrolumu de cuma sabaha aldim. Artik bende sizlerle ayni gun kilo bildirimimi yapicam:)

(Saat 5 de eve gelince tartiya ciktim acaip bi rakam gordum, cok dusuktu, sasirdim, regl oldugum icin kayip oldu galiba, neyse cumaya belli olcak ;;))

Süper cnm devam durmak yok:)buarada kiloyu merakettim nekadar düşük acep?

afiyet olsun canım
az ve sağlıklı yiyince hepimiz iyi hissediyoruz kendimizi sanırım :1:
evet canım kesinlikle öyle bugün hava da çok güzeldi keyfim baya yerindeydi bahar geldi Antalya ya :)
Evet mükemmel oluo hersey bitkisel maskeler kremler :) perşembe günü bende annemlere gidiyorum. . Bi on gün kalacağım sanırım. .. ama sizi ihmal etmicem. Çünkü verdigim iki uc kiloyu geri almak istemiyorum :)
bence de bizden kopma canım :)
ahh bende istikrar yok istikrar..hiç bi zaman çok zayıf olmadım,evlendiğimde 67 kiloydum en son 81-82 lerde vah tüh diyordum bebek istiyorum onun için 3ay önce sigarayı bıraktım oldum mu şimdi 88 kilo :((((((((((((
burayı ihmal etme canım çok güzel motive oluyoruz...
*****Kelebek bir defa kanatlandı mı bir daha asla tırtıl haline gelmez*****
Saat 9: 1 bardak sut
Saat 10: 1 kupa sutlu neskafe sekersiz
Saat 11: peynir, domates, haslanmis yumurta, salatalik, yesilcay
Saat 5: 1 tabak kavrulmus soganli kiyma, kirmizi biber, salatalik, domates, soda
Su an itibariyle 2 lt karbonatli su

Bugun daha baska bisi yemem.

Bi tek aksam saat 10 da 2 kuru incirle 1 bardak sut kaynatip icicem.

Nasilim ;)

Aaa bu arada bu sabah regl oldum, cok mutluyum, gercek kilomu cumaya ogrenicem ;)
Carsamba gunku haftalik diyetisyen kontrolumu de cuma sabaha aldim. Artik bende sizlerle ayni gun kilo bildirimimi yapicam:)

(Saat 5 de eve gelince tartiya ciktim acaip bi rakam gordum, cok dusuktu, sasirdim, regl oldugum icin kayip oldu galiba, neyse cumaya belli olcak ;;))

süpersin canım bu hafta iyi toparladık cuma günü bize katılacağına sevindim :)

ahh bende istikrar yok istikrar..hiç bi zaman çok zayıf olmadım,evlendiğimde 67 kiloydum en son 81-82 lerde vah tüh diyordum bebek istiyorum onun için 3ay önce sigarayı bıraktım oldum mu şimdi 88 kilo :((((((((((((

Bilimsel birseyi söylim sana belki ise yarar insan beyni kiloyu kabullenmezmis uzmanlarda buna şöyle bi öneri de bulunuyo en az bi 10dk aynada kendine bakcakmissin dene belki ise yarar bende yaradi aynadaki görüntü den nefret ettim ve burayi farkettim sende o şansli kadinlardansin bunu degerlendir

iyi akşamlar kızlar, 1 kase mercimek çorbası, yoğurt, 3 kaşık sebze yemeği, 1 dilim ekmek yedim.

kızlaar herkese iyi akşamlar :)
ancak yazabiliyorum ne güzel kaynatmışsınız bu aralar akşam yemeğimi geç yiyorum belki erken yiyebilsem daha çok gitcek kilolar ama:(
neyse akşam yemeğim bir kase çorba,kıymalı yumurta,yoğurt ve salata (pınarcım sözünü tuttum :34: )
öğleden sonra arada elma yedim 1 tane birazdan da süt içer kapatırım günü

bu arada yazdıklarınızı okuyorum da bu hafta herkes süper gidiyo cumaya sıkı bi yarış var anlaşılan hadi devam devam :46:

Bu aksam ki yemegim bir kase yogurt kocaman bir kupa bitki cayidir. Az oncede (hic sevmesemde tarcini) tarcinli sutumu ictim vicdanim rahat ;) cumaya kadar daha cok kilo vermis olmayi istiyorumm

Son düzenleme:
kızlaar herkese iyi akşamlar :)
ancak yazabiliyorum ne güzel kaynatmışsınız bu aralar akşam yemeğimi geç yiyorum belki erken yiyebilsem daha çok gitcek kilolar ama:(
neyse akşam yemeğim bir kase çorba,kıymalı yumurta,yoğurt ve salata (pınarcım sözünü tuttum :34: )
öğleden sonra arada elma yedim 1 tane birazdan da süt içer kapatırım günü

bu arada yazdıklarınızı okuyorum da bu hafta herkes süper gidiyo cumaya sıkı bi yarış var anlaşılan hadi devam devam :46:

Aynen bu hafta herkes daha kararli daha azimli ve oylede gider insallah :)

Back
X